אוקיי, מספר שאלות ו...כמה דברים

Vilia©

New member
אוקיי, מספר שאלות ו...כמה דברים

אוקיי, דבר ראשון, כאשר קראתי את ספרי "אגדות רומח הדרקון" לא הבנתי בדיוק את כל העניין של רייסטלין וקריסניה... האם הם היו מאוהבים (כן, שניהם!) או שהיא היחידה שאהבה את רייסטלין והוא לא חש דבר כלפיה? ורציתי לדעת.. מישהו יכול לתת לי שמות של ספרי רומח הדרקון שהם לא רק על החבורה הנ"ל של רשומות רומח הדרקון... או ספרים אחרים שכן קשורים אליהם? תודה מראש... טלי

FireDragon

New member
הקשר מסובך...

מאוד מסובך... שניהם השתמשו אחד בשני כדי לקדם את המטרות האנוכיות שלהם, הוא השתמש בה, וגם היא השתמשה בו. אני לא יכול להגיד שאין בניהם סוג של קשר רומנטי, אבל שניהם יותר מדי אגואיסטים כדי לטפח אותו (רק אחר כך שניהם תופסים את עצמם). הוא כן חש כלפיה משהו ו*
* הוא גם איבד שליטה על עצמו ביער כשהוא היה עם צבאו של פיסטנדנטילוס. הוא חש כלפיה משהו, אבל (כמו שהוא עושה עם כל שאר הרגשות האנושיים שלו) הוא דואג לכבות או להדליק את האהבה הזו רק כשהיא עוזרת לו לקדם את מטרותיו. היא, משתמשת בו כדי לקדם את מטרותיה, ורק בסוף אגדות היא מבינה את טעותה. נ.ב. זוהי דעתי, הרגישו חופשיים לחלוק.

alond

New member
הספרים שאני מכיר חוץ מרשומות

ואגדות הם: TALES:The magic of krynn TALES:Kender, gully dwarves and gnomes TALES:Love and war TALES 2:The reign of istar TALES 2:The cataclysm TALES 2:The war of the lance PRELUDES:Darkness and light PRELUDES:Kendermore PRELUDES:Brothers Majere PRELUDES 2:Riverwind the plainsman PRELUDES 2:Flint the king PRELUDES 2:Tanis the shadow years HEROES:The legend of huma HEROES:Stormblade HEROES:Weasel´s luck HEROES 2:Kaz the minotaur HEROES 2:The gates of thorbardin HEROES 2:Galen beknighted ELVEN NATIONS TRILOGY:Firstborn ELVEN NATIONS TRILOGY:Kinslayer wars ELVEN NATIONS TRILOGY:Qualinesti THE MEETING SEXTET:Kindred spirits THE MEETING SEXTET:Wanderlust THE MEETING SEXTET:Dark heart THE MEETING SEXTET:The oath and the measure THE MEETING SEXTET:Steel and stone THE MEETING SEXTET:The companions אבל יש עוד רבים שאני לא מכיר (למשל של ג´ין רייב וכל מיני אחרים)

La Gamba

New member
ח"ח על ההשקעה

אבל יש קישור עם הרשימה הזאת. וקובץ עם ציונים של סטרהאד.

Vilia©

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

והאם זה נכון שיש בסדרה של רומח הדרקון כ150 ספרים? זה מה שאמרו לי לפחות....

הרשימה שיש בפורום לינק אליה

אינה מעודכנת. סה"כ יש 117 ספרי קריאה. לינק לרשימה המעודכנת(באנגלית- כולל ספרי משחק ו-GIFT SETS) המאורגנת בסדר כרונולוגי:

alond

New member
יש למישהו את הקובץ כטקסט?

משום מה אני לא מצליח להפעיל את הדוק על המחשב שלי. אם מישהו יכול לשים אותו איפשהו כקובץ טקסט אני אשמח.

למעלה