אוקיי כחולה!!!

• פותח הנושא mhe
  • פורסם בתאריך

mhe

New member
אוקיי כחולה!!!

הכנסת אותי לעצבים!!! אז בואי אני יספר לך מה הצבע של חיפה.... נתחיל במסעותיה של הפועל חיפה באירופה... מי הקבוצה שכבר לפחות 5 שנים ברציפות מחזיקה בכרטיס למפעל אירופאי? ניחשת נכון הירוקים... ואיך היה האינטר טוטו השנה? נהנתם??? ומצד שני מכבי חיפה ניצחה את פארמה ופ.ס.ז והגיעה לרמות הבאמת גבוהות באירופה ולא לסיבוב שני בגביע אופ"א ה-"גאווה" הכל כך גדולה של שלושת האוהדים שלכם ואם כבר אוהדים.... כמה מנויים מכרתם בפגרה המדהימה שהיתה לכם עד כו?? 3? 4? אתם אפילו לא יכולים לשלם על השכירות של קריית אליעזר!!! לעומת זאת מכבי חיפה מכרה 4000 מנויים.... והקהל שאתם מביאים לכל משחק הוא פשוט אדיר!! 5000 אוהדים שבאים כל שבת ליציע ג´(הקדוש) קטנים עליכם הרי אתם ממלאים את יציע א תוך ...אההה ...10 משחקים!!! מתי פעם אחרונה שהאדומים הביאו יותר מ1000 אוהדים למשחק חוץ או 5000 למשחק בית??? בנוסף לכך כל האוהדים שלכם טרמפיסטים(דוגמת אורלי ויינרמן) שנזכרו שהם אוהדים את הקבוצה במקרה לחלוטין בעונת האליפות שלה ולא אלפים שדבקו בקבוצה במשך 7 שנים ולא משנה מה תקציב... טוב די לא רוצה ללכת על הקבר שלכם (ליגה א´ קוראת לכם) לעומת זאת... 40 מיליון זה תקציב הגון...הכי גבוה בליגה אבל מה זה לעומתכם ?אתם תותחים סגל.. אתם עדין נלחמים על שי הס? השוער הכביר ששיחק שנה שעברה בלאומית?טוב נו הרי לשם פניכם מועדות... לעומת זאת לנו יש את שני שוערי הנבחרת... שחקן העתיד של הכדורגל הישראלי... חבורת זרים מדהימה: ננו גובאני יעקובו זוטא ויעקובו הגנה עם 2 הבלמים הטובים בישראל.. ו4 חלוצים ברמה אדירה!!! ואתם עודכם עם שי הס... תארים... חבל לכם על הזמן... אתם אפילו לא שווים השוואה בנושא הזה למכבי: 6 אליפויות , 5 גביעים, 1 גביע טוטו סה"כ :12 הפועל:אליפות 1 , 3 גביעים,1 טוטו סה"כ :5 דרבים... אין לכם זכות לדבר על דרבים המאזן כרגע של הדרבים החיפאים עומד לטובת מכבי חיפה איזו הפתעה איזה קבוצה יותר אטרקטיבית משנה לשנה? איזה קבוצה מחזיקה בהישג המדהים של עונה שלמה ללא הפסד? איזה קבוצה אלופה? איזה? אם אמרת מכבי צדקת אם אמרת הפועל פישלת ובגדול אז מה הצבע של חיפה? (רמז:ירוק)

mhe

New member
תיקון והוספה....

כתבתי בטעות יעקובו פעמיים אז במקום יעקובו זה כמובן אוסטרובסקי והמאזן המדויק בדרבים הוא 30-18 לטובת מכבי ו21 תוצאות תיקו עשיתי הרבה בלאגן בעיתונים שלי כדי למצוא את זה אז תבטיחי לי שלפחות תשכילי? חיפה ירוקה!!

למעלה