אוקיי, כולם להיכנס

Gohan

New member
אוקיי, כולם להיכנס

החלטתי שבגלל שאתם לא מתייחסים להודעה שלי, אולי בגלל שהיא סה"כ תגובה להודעה של מישהו אחר, לפתוח שרשור. למה אתם כאלה אנטי? מה קרה, הכל צריך לסבוב סביב גוקו ובג´יטה? מה, לא מגיע גם לדמויות האחרות קצת יחס? מה, זה שצ´אוזו אמר לטן שהוא אוהב אותו אומר שהוא דפוק? לא! זה אומר שהוא חבר נאמן, ושהוא מוכן להקריב את עצמו למען כוכב שלם, דבר שאתם בחיים לא הייתם מוכנים לעשות. תפסיקו לשלול כל דמות אחרת בסידרה, ותפתחו קצת את הראש גם לדמויות אחרות. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, חבר אחד שלי חולה על יאמוצ´ה, ובחיי שאין לי מושג למה. ואני עצמי אוהב את טן שין בעצמו. אז בקיצור, די להיות כאלה סגורים ותיפתחו קצת לדברים אחרים.

roychu

New member
מה אתה בעצם אומר?

שכולם פה אוהבים רק את הדמויות ה´ראשיות´ בסדרה? אני למשל, הייתי מעדיף פי 1000 את טראנקס וגוטן או קרילין על פני ויג´יטה וגוקו

Gohan

New member
יפה מאוד

אבל כשאני אומר צ´אוזו כולם אומרים "איזה זבל" ו"איזה מזל שהוא מת" וכל מיני דברים כאלה.. גם אני אוהב את טראנקס, אני אוהב את כולם. אבל טראנקס עדיין נחשב פחות או יותר לדמות ראשית.

roychu

New member
צ´אוזו מגניב

אני אוהב איך שהוא מצוייר, אבל עדיין יש בו איזה משהו מעצבן כזה אולי ההתנהגות החנפנית ביותר לטין-שן

Goggle Girl

New member
../images/Emo23.gif

התנהגות חנפנית?! אוי, אז רגע לפני שהוא מת הוא אומר לחבר הטוב ביותר שלו בכל העולם שהוא אוהב אותו. מה, אתם לא הייתם?! ונכון, אנשים נוטים לאהוב את הדמויות הראשיות ולאהוב קצת פחות את הדמויות המשניות, אבל אם חושבים על זה זאת אשמת היוצרים. איך נוכל לאהוב או לשנוא דמות שאנחנו יודעים עליה פחות? אבל גם כאן, בלי דעות קדומות, בבקשה. *קוראת את ההודעה* מישהו מבין את זה? o.o;;; כי אני לא גוקו: נסביר לה בבדידים! וג´יטה: אתה יודע, קקרוטו, אתה לא מפסיק להדהים אותי. גוקו: תודה! ^_^ וג´יטה: -.-;;;

שמת לב שמה שאתה עושה הוא

בדיוק מה שאתה אומר שאנחנו כביכול עושים? אתה אומר שאנחנו אוהבים רק דמויות ראשיות ושונאים את המשניות ואומרים דברים כמו "איזה מזל שהוא מת". אבל מה שאתה אומר זה שהדמויות המשניות הן הטובות, והדמויות המשניות שאנחנו (שוב, כביכול) לא אוהבים טובות יותר. אתה עושה בדיוק מה שאתה מתנגד אליו. תקדיש לזה 30 שניות מחשבה.

Gohan

New member
לא, אתה לא הבנת..

אני אומר שזה שצ´אוזו ויאג´ירובה (דוגמא) הם דמויות משניות, זה לא אומר שצריך לשנוא אותם.

roychu

New member
לא דיברתי על הקטע הזה

זה דווקא היה מאוד מרגש... זה כאילו שעשו אותו בלי רצון משלו, כשהם אכלו את מה שלאנץ´ גנבה ראו עליו שהוא מת מרעב, אבל ברגע שטין-שן אמר לא לבוא, הוא בא לא בדיוק חנפן, לא הגדרתי טוב.. אהה.. חסר אישיות אולי? גם יכול להיות שבגלל זה פחות אוהבים אותו, בגלל חוסר האישיות שלו ויש עוד דמויות כאלה

roychu

New member
אגב, בחתימה שלך

רשום elf לחייזרק קוראים alf elf זה בן-לילית, משהו אחר לגמרי

אופס....... צודק!

אני יודע שELF זה בן לילית, שר הטבעות וכל זה, זו הייתה רק שגיאת כתיב.

...

ומי אמר שאנחנו לא אוהבים את הדמויות האחרות..... להגיד לך את האמת אני אוהב את כולם... אבל יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות... אני למשל אוהב פחות את קרילין ואת גוטן... אבל חולה על טראנקס, וג´יטה ופיקולו. זה לא אומר שאני שונא את צ´אוסו או משהו כזה...

Gohan

New member
נו...

כמו שאני טוען..הרוב אוהבים פה רק דמויות מרכזיות...חלק שונאים דמויות משניות, וחלק לא..אני אישית לא שונא אף אחד.

king kazabubu

New member
או קיי תקשיב...

אני אסביר בקיצור רב. צ´או זו היא לא דמות משנית. היא דמות שנעלמת במשך הסדרה מסיבה אחת. היא לא מסוגלת לעמוד בקצב של כולם. אותו דבר עם יאג´ירובי ויאמצ´ה. הם נעלמים כי הם חלשים. קרילין נחשב לדמות משנית רק כי הוא החבר הכי טוב של גוקו. הסיבה שאני לא אוהב את צ´או סו היא כי הוא מעצבן אותי. הוא לא קשור לכלום והוא יודע שהוא חלש ובכל זאת הוא בא איתם לכל מקום. אותו דבר יאמצ´ה. ואני מאוד אוהב את יאמצ´ה. אני גם מאוד אוהב את קמה סנין, קינג קאי, גוטן, טראנקס ועוד. אבל הסיבה שאני אוהב את וג´יטה לא קשורה בכלל לעובדה שהוא דמות ראשית. אני אוהב אותו בגלל האופי שלו ואיך הוא משתנה במהלך הסדרה. זהו. אז אין לי שום דעות קדומות אני בעל ראש מאוד פתוח.... תשאלו את דני... (רדיטס)

למעלה