אוקיי יש ציונים

Aphophis

New member
אוקיי יש ציונים

כרגע הוצאתי את ציוני באינטרנט. אז יש ציונים, ובא לציון גואל. שאלה, קיבלתי 85 במדמ"ח ב´, אני תלמיד של 100, אבל יש לי כתב יד כמעט לא קריא, מה הסיכוי שאיבדתי נק´ בגלל כתב היד והאם שווה לערער (המגן שלי הוא 98 כי לא הגשתי פרוייקט אחד), אז זה 91.5=92 סופי?

darkb0y

New member
הממ

אתה יכול לערער אבל זה יקח הרבה מאוד זמן, כמה חודשים לפחות כמועמד לעתודה אין לך זמן מצד שני יכול להיות שלא עשית מבחן של 100 אלא של 85

Aphophis

New member
בדקתי

ואם יש לי 92 סופי אז זה משתקלל עם 96 למשהו כמו 94 סופי, ההבדל בין זה ל-100 הוא פחות מנק´ בסכם, כך שזה סתם עניין עקרוני. העניין הוא ש-85 מעיד על פסילת שאלה שלמה, לא סעיף. ולכן לדעתי הורידו לי נק´ כי לא הבינו מה שכתבתי. שנה שעברה מישהו מהכיתה טרטר את המערכת חצי שנה וקיבל +10 נקודות, כך שזה מה שאני רוצה להשיג, הכבוד שלי פה נפגע, ואני מרגיש שאפילו ירקתי למורה שלי בפרצוף כי הוא האמין בי ונתן לי הרבה חופש פעולה, ואני חייב לדעת אם הציון זה אשמת הידע שלי או היד שלי. מצטער על זיבולי השכל אבל לי זה חשוב.

Johnny the Doe

New member
לגבי הכתב - אני בספק

יש לי את הכתב המכוער ביותר עלי אדמות, כל כך מכוער עד שהומצאה במיוחד בשבילי אבן רוזטה נוספת. קיבלתי מספיק בכתב יד ביסודי אם אתה רוצה פרופורציות. למרות זאת לא היתה לי כל בעיה בבגרויות והציונים שלי היו טובים.

Aphophis

New member
נראה...

אני דווקא מאמין שזו הסיבה, אבל בכל אופן מחר אני אהיה בבי"ס ואברר מה קורה עם ערעורים וכו´...

למעלה