אוקיי... יש לי שאלה...

SaberTooth

New member
אוקיי... יש לי שאלה...

אני כמעט בטוח ששמעתי באחד הפרקים הראשונים את מרת´ה קוראת לקלארק "קל-אל" (שמו הקרפטוני של קלארק), זה נכון או שסתם דמיינתי את זה

נישמע לי מוכר איכשהו...

אבל מאיפה מרתה וג´נתן יודעים? אפילו קלארק לא יודע. רגע, זוכרים שבפרק הראשון, שג´ונתן גילה לקלארק את האמת שהוא מכוכב אחר וכל זה אז הוא הראה לו את החללית? זוכרים שהיה כתוב עליה משהו והוא אמר שהוא חיפש בכל העולם דברים כדי לפענח את זה והוא לא הצליח? מה לדעתכם כתוב שם?

SaberTooth

New member
כתוב שם...

"קל-אל מכוכב קריפטון, בנו של..." (את שם אבא שלו אני לא זוכר). הכדור המוזר הזה שהיה בתוך החללית גילה לקלארק הבוגר את זה...

SaberTooth

New member
וגם כתוב שם....

וגם כתוב שם איפה בדיוק היה ממוקם קריפטון והמרחק שלו מכדור הארץ.

קל-אל...

שם מוזר נכון? יש למשהו מושג מהו? יכול להיות שבקריפטון הייתה להם שפה משלהם? לא יכול להיות שהם דיברו שם אנגלית... ואיזה כדור היה בחללית? לפי הקומיקס המקורי-מקורי קלארק בכלל גדל בבית יתומים לא? בלללעעעעעעעעעעעעעעעעע... מלא שאלות!

SaberTooth

New member
אאאמממ... אוקיי...

לא יודע עם לקריפטונים הייתה שפה משלהם, אבל בהחלט היה להם כתב משלהם, כשבאו השליחים מניו-קריפטון לקחת את קלארק ב"לויס וקלארק" הם דיברו אנגלית. הכדור שהיה בחללית הוא כדור מיוחד שהכינו לו הוריו, הכדור היה תבוע בחזית החללית, כשאדם נוגע בכדור הוא משדר למוחו מידע, אבל רק כשהוא מוכן, כשהוא מוכן, הוא מהבהב ומודיע לך שהוא מוכן. המידע שהוא משדר לך מכיל את ההיסטוריה של קלארק ושל קריפטון, בפעם הראשונה הוא משדר מעיין הקדמה שבה מדברים ההורים של קלארק ומסבירים לו מיהוא ומאיפה הוא בא, אז הוא נח, אחרי כמה שעות הוא מהבהב שוב, זה אומר שהוא מוכן למסור את המשך הסיפור, החלק השני הוא ההיסטוריה של העם הקריפטוני, אחר כך הוא נח שוב, ואז שוב מהבהב, מוסר את המשך המידע, וכך הלאה... עד שהוא מוסר את כל המידע ואז הוא כאילו מת, הוא מפסיק להבהב ולמסור מידע.

Skiter

New member
זה אל היה רק בלואיס וקלארק?

זה כמו הקטע עם מה שמה זארה (יש לי הרגשה שנאי טועה) נו זאתי ש"נועדה" לקלארק ובאה לקחת אותו לניו - קריפטון ואז לויס באה כזונה שלו....

SaberTooth

New member
כמובן...../images/Emo70.gif

נכון
ז´ור אל... איך שככתי...
אולי אתה זוכר איך קראו לאימו, אמרו את זה פעם...

aviatiko

New member
../images/Emo132.gifשם אמו הביולוגית של קלארק

שם אמו הביולוגית של קלארק הוא לארה-אל. כפי שבוודאי שמתם לב "אל" הוא שם המשפחה, משפחת אצולה שהסמל של סופרמן הוא הסמל שלה. דרך אגב באנגלית השם נרשם כ-Kal-El ומכיוון שכך הועלתה השערה לפני שנים (בפורום של "לויס וקלארק") שיש לשם הזה קשר לעובדה שיוצריו של הקומיקס היו יהודים (והיה דיון שלם על משמעות השם Kal-El). כן, אני מחבבת יותר את לויס וקלארק אבל הדברים הבסיסיים נשארים אותו דבר כמעט בכל גילגול של סופרמן.

SaberTooth

New member
וואלה... נכון../images/Emo70.gif (ועוד משהו קטן)

נכון
לארה - אל, איך שככתי
קל אל בא ממשפחת אצולה קריפטונית, אביו היה מדען והוא הזהיא מפני ההתפוצצות של קריפטון, כמובן שלא הקשיבו לו, הוא המשיך לטעון שקריפטון עומד להתפוצץ, אך כל הוכחה שהביא נדחתה על הסף, בסוף לז´ור אל נמאס והוא החל בחיפוש כוכב לכת שבו התנאים הסביבתיים הכי דומים לאלו של קריפטון, הוא מצא את כדור הארץ, שחוץ מהעובדה שלו הייתה שמש צהובה ולקריפטון שמש אדומה, התנאים בשני הכוכבים היו זהים, הוא שלח את בנו בחללית קטנה לעיירה בקנזס בשם סמולוויל, בתוך החללית הוא שם שמיכה שעליה היה רקום סמל המשפחה (ה-S שמאוחר יותר יענוס קלארק על חליפתו) וגם את אותו כדור שבו תיעד את כל ההיסטוריה של המשפחה ושל קריפטון. באותו זמן, יצאה משלחת של קריפטונים לחקור גלקסיות רחוקות, כששבה המשלחת נחרדה לגלות שקריפטון לא היה עוד, הם מצאו כוכב לכת תאום שהוקפא בפיצוץ של קריפטון (אותו כוכב שממנו באה סופר-גירל) ושם הם הקימו את ניו - קריפטון (קריפטון החדשה). קל אל היה בן האצולה הקריפטוני היחיד שנותר, לכן מניו קריפטון שלחו משלחת להחזיר את קל אל כדי שישלוט עליהם, הם הגיעו לכדור הארץ ושם הם מצאו את קל אל, באותו זמן הגיע לכדור הארץ בחור מאוד רשע שטען שהוא נצר למשפחת המלוכה ושהוא צריך לקבל את השילטון על קריפטון, הוא לקח את סמולוויל כבת ארובה, קל אל לא נכנע ויצא להלחם באותו בחור שאת שמו אני לא זוכר (אני גרוע בשמות), הוא ניצח אותו והסכים לחזור לניו קריפטון כשרה כמה המצב היה גרוע שם (וזה אותו עם נעלה ומתורבת), אך אסור היה לו לקחת את לויס איתו, בלב ברירה הוא נפרד מלויס ויצא לניו קריפטון. בחללית המשלחת הוא התארס לבחורה שהיתה גם היא נצר למשפחת מלוכה, הבחורה הייתה מאוהבת בבחור אחר, משרתה האישי. אותו בחור שלקח את סמולווית בת ארובה גילה שקל אל לא מאוהב בבחורה ההיא ושהיא לא מאוהבת בו, אלא במשרת ושהם לא ממש רוצים להתחתן, הוא האשים אותם בבגידה והביא אותם למשפט (כמובן שהוא שיחד את השופטים), הם הפסידו ונמצאו אשמים, דינם היה גזר דין מוות, שניות לפני ההוצאה להורג הגיעה לויס לחללית (המשרת הגניב אותה כשבחה של קל אל), היא עצרה את ההוצאה להורג וסיפקה הוכחות שאותו בחור רשע שיחד את השופטים, כעט כל ניו קריפטון עצקו להוציא אותו להורג, הוא אכן הוצא להורג. אותה בחורה שהוא היה מאורס אליה התחתנה עם המשרת ושניהם שלטו בניו קריפטון, קל אל חזר לכדור הארץ ונישא ללויס. סוף טוב הכל טוב...

SaberTooth

New member
יו... כמה טעיויות יש לי...

הזהיא = הזהיר יענוס = יענוד סמולווית = סמולוויל כעט = כעת ואותה בחורה שהוא התארס אליה הייתה בת אחותה של אמו.

SaberTooth

New member
כן... זה קטן...../images/Emo70.gif

זה מאוד מתומצת, אני יכול לפרט, אם אתה רוצה...

Skiter

New member
קראו לו נאו אם אני לא טועה...

אבל זה גם רק היה בלויס וקלארק לא? משהו לגבי הנושא של הפורום אם הפורום נועד רק לסמולוויל למה שלא נפתח גם פורים לויס וקלארק??? (אבל המערכת תאמר: יש כבר פורום הקשור לסופרמן במערכתנו נקווה לראות אותך כמשתתף פעיל, בלה בלה)

לאנה

New member
אתה יכול למצוא את התשובה.....

אם אתה משועמם מספיק כדי לחפש בתסריטים. יש קישור לתר טוב ב"קישורים".

למעלה