אוקיי.....יש לי שאלה...

katykr

New member
אוקיי.....יש לי שאלה...

אתם רבים כאן על מי פריק ומי ערס וכו´..... אבל איך אתם מגדירים מישהו שהוא לא פריק ולא ערס? זה סתם..לידע אישי... יש מצב ביניים? אם כן, מהו?

‡NoK

New member
אממ..

אני מאמינה שכל בנאדם הוא עולם בפני עצמו..אז קשה לקטלג אותו לכל מני קבוצות...(ולא חסר: פריק, ערס, צפונבון..). מי שמנסה לשייך את עצמו וקורא לעצמו פריק או ערס..זה כבר ממש מעורר רחמים!
כששואלים אותי מה אני..אני עונה שאני..נוקי! כל הקטע של ה"ערסים תמורת שלום"..זה בצחוק!

peach & cream

New member
אנ חושבת...

שאת צודקת!!! חוץ מזה מי קבע שערסים לא יכולים להסתובב עם פריקים וחוזר חלילה??? ככה זה אצלנו... מסתובבים עם מי שבא לנו ושופטים אנשים לפי האופי. ורציתי לציין שיש לי חברות עם טעם יוסי עדן ובכל זאת אני חולה עליהן (וסולחת...
) יום טוב

Hole In The Sky

New member
לא שופטים לפי האופי?!

כן מחליטים עם מי להסתובב לפי האופי. אולי את/ה מתכוונ/ת שלא שופטים לפי המראה חיצוני? לפי הלבוש, וסוג מוזיקה שאנשים שומעים? אם זה אני כן מסכימה. בזה באמת מעורר רחמים נוקי, כמו שהפינצ´ר פעם אמר עם מכנסי נערת הוואי "אני פריק! אף פעם לא שמעת על פריקים?!"
ע-ל-ו-ב עד לפעם הבאה. . .
אני
+

peach & cream

New member
מה שהתכוונתי הוא

שאני אחליט עם מי להסתובב לא לפי איך שהוא נראה/מתלבש, אלא פשוט לפי אופיו הנפלא... כי זה שגוי להחליט שאם האדם שומע יוסי עדן או כל חרטא אחר אני לא אבלה אתו. יום טוב

גם אני !

יש לי מלא חברים ערסים וכל מיני אחרים ואני מסתדר עם רובם
אבל אני מעדיף אנשים שבערך בראש שלי ובאותו מוזיקה כי זה יותר מעניין ורק שתדעו אפשר להכיר אדם דרך מה שהוא שומע

‡NoK

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הוא אמר אנחנו פריקים...במין התנשאות כזאת..חחחחח
אוי..נורא עצוב..

למעלה