אוקיי ....יש לי רעיון....

sukyel

New member
אוקיי ....יש לי רעיון....

כל אחד(שירצה,כמובן) יכתוב כאן מי הדמות שהוא הכי מעריץ\מעריך או שהשפיעה הכי הרבה על הסצינה לדעתו בסצינת הגארנג'....סבבה? אני אתחיל ראשון אם כבר פירסמתי את זה....אני לוקח זכות וטו.חחח.. אוקיי...מושא ההערצה שלי הוא מאט קמרון האחד והיחיד. הבן אדם גם היה מתופף בלהקת soundgarden האגדית....גם קפץ לביקור ותופף בtemple of the dog, אולי דיסק הגראנג' הכי טוב שיצא מהסצינה וגם המתופף הנוכחי זה חמש שנים של pearl jam ....הזכרתי כמובן את הנקודות המרכזיות....איזה פאקינג הספק!!! מעורר תשואות...ובל נשכח שהוא מתופף מעולה...יענו..ממש. אין מה להגיד...מלך!!!.

SLaSH1986

New member
חייב להסכים איתך...

הוא באמת אחד האנשים שהשפיעו על סצינת הגראנ'ג בעולם אבל למרות הבחירה זכות הוטו שלך מוגזמת אלא אם כן אתה מתופף... תן בקשה את הכבוד המגיעה לקורט כמה שזה נשמע נדוש את ההשפעה הגדולה ואני מאמין אפילו עליך... הוא עשה.

dirty frank

New member
המספר אחד שלי הוא

אחרי התלבטות די קשה אני בוחר ב אדי וודר Eddie Veder אין אף אחד בעולם שיכול לגעת לי איפה שאדי וודר נוגע לי הצורה שבה הוא שר, העיניים המתגלגלות העיוותים בפרצוף מראים שהבנאדם דופק הכל מהלב. הוא גם אחלה גראנג'יסט באופן כללי אני אוהב את ההחבאות אל הכלים שלו. וכמובן המילים וחלק מהלחנים. למרות שחוץ ממנו אני תופס מכולם. חוץ מנרוונה

שקר החן

New member
הבחירה שלי...

כריס קורנל ללא ספק אחד מהמוזיקאים הבולטים בתקופת הגראנג' של סיאטל, היה שותף ללהקת סאונדגארדן והשתתף בפרוייקט - TEMPLE OF TH DOG ועוד כל מיני פרוייקטים קטנים. לאחר התפרקות סאונדגארדן הקליט אלבום סולו נהדר ב-2001 חבר לנגני RAGE AGAINST THE MACHINE והקימו הרכב מאוד מצליח בשם AUDIOSLAVE, הדיסק יצא ב-2002 ולדעתי היה דיסק השנה של אותה השנה. אני מאמין שהוא ישאיר עוד כמה חותמות עד שיעזוב אותנו...

RaSTA La Vista

New member
גנבת לי! גנב!

אני חושב שכריס קורנל הוא לא אחד הגדולים, הוא הכי גדול! בכלל, לפי דעתי, כל מי שהשתתף בטמפל הוא מהמוזיקאים הגדולים של סיאטל.. כל אחד מהם יצא בסוף תותח. את כריס אני הכי מעריך בגלל קודם כל השירה שלו, שירה מדהימה, בכלל לפי דעתי הוא הזמר הכי טוב שיצא מסיאטל. הוא מלחין ענק, אבל קשה להרבה להתחבר לשירים שהוא מלחין (ראו את הסולו שלו, יופוריה מורנינג) הם נשמעים משעממים תחילה, אבל אחר כך אי אפשר להפסיק לשמוע אותם. הוא תמלילן ע-נ-ק, הוא כותב כמו מלך, מחבר רומנטיקה עם דברים מוזרים.. (?!) pillow of your bones וכאלה.. לא יודע, הוא מוזר טיפה, וזה כל היופי אצלו. חוצמזה שהוא מהיחידים שלא יצאו ג'אנקיס, הוא וודר. ובכלל. אין לי ממש מה להסביר למה אני הכי אוהב אותו, פשוט אני הכי אוהב את המוזיקה שלו וזהו.. יום גשום ויפה לכולם.

prophet1

New member
טוב....

אממ מאט קמרון הוא המתופף הכי טוב בגראנג' בכלל אחד הטובים בעולם לפי דעתי...הוא כל כך טובבבבב מדהים פשוט הוא הוא מדהיםםםםם עוד דמות מאוד מוערצת שלי מבחינת המוזקיה הוא ג'רי קנטרל הבן אדם בלי ספק הגיטריסט הכי טוב מהגראנג' (גאד "הכי טוב של הגראנג' אני נשמע כמו תקליט שבור אבל אין לי מושגכ אחררר) ולא רק זה הוא גם יוצר ענקקק בקיצור ממש מלך אבל הכי הכי אוהב עליי הוא כריס קורנל הבנאדם פשוט מכונה של מילים ועוד מילים שוות לא ילדותיות וגם המוזיקה שלו בסאונדגארדן אחחחחחח הוא גיטריסט מלווה בסאונדגרדן והבנתי שגם מתופף לא רע בכלל והוא גם היה בנאדם טוב והבנתי שהוא לא היה מכור וכאלה... אז כריס קורנל זה הבחירה שלי.... חחח די יוצאים לי פה מגילותתתתתתתת למרות שזה שאלה קשההה אני אוהב את כולם.....

prophet1

New member
וכמובן שיש לו קול

ראוי להערצה הוא פשוט מדהים ! אבל שמישו ישכנע אותי לא לתת למישו את יופוריה מורנינג מזה זה ?
לא אהבתי בכללללללללללל

prophet1

New member
וכמובן שיש לו קול

ראוי להערצה הוא פשוט מדהים ! אבל שמישו ישכנע אותי לא לתת למישו את יופוריה מורנינג מזה זה ?
לא אהבתי בכללללללללללל

למעלה