אין אין אין כמו רוני
New member
אוקיי יש לי משהו להגיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
טוב..בזמן האחרון שמתי לב שמשהו לא בסדר,שמהו מתדרדר אני מתכוונת לזה שבזמן האחרון רוני כאילו.. יורדת זאת אומרת משהו כאן לא בסדר.. דוגמא: * רוני לא נכנסה למצעד היפים הנכונים של פנאי פלום| בלונד| (אפילו יאיר לפיד נכנס לשם
!|!) * רוני במקום ה5(
|
) במצעד של ראש אחד.. מקום חמישי?????? הלו זאת רוני אנחנו מיקמנו אותה הרבה יותר. * רוני לא קיבלה מועמדויות בטקסי פרסים האחרונים.. [היו כמה] נכון שרוני עכשיו בצבא.. ונכון שזה קשה והיא הצטלמה לראש גדול והיא מדגמנת וכו' אבל זה תלוי הרבה הרבה בנו!! נכון שכל פעם נפתחים שרשורים נעוצים של הצבעות אבל לא כולם מצביעים.. לא כולם משתדלים
ראיתם לדוגמא את סקעת? המעריצים מצביעים לו כל הזמן,והוא זוכה גם כשלא מגיע לו אבל זו לא הנקדוה עם כל החפירות שאני חופרת פה ובטח מצאתי כבר את יהלומים..
עדיין צריך להשתדל יותר.. במיוחד כשעכשיו כל המצעדים.. פתרונות: הכי הכי חשוב להצביעה במצעדים.. ברדיו.. ואין כזה דבר כולם מצביעים אז קול אחד לא ישנה כלום.. הוא כן!! אדווה פותחת מדי שבוע ימי ראשון את שרשור המצעדים ושם תצביעו.. יש מצעדים שרוני נעלמה מהם ולא ברור למה.. אז אם יש פורום למצעד לשאול.. אפשר לשלוח E-MAIL, להתקשר .. ועוד ועוד.. אני מקווה שהבנתם את זה וחשוב מאוד לממש את זה כדי שרוני תחזור כמו פעם להיות בראש כל המצעדים. אילנה
טוב..בזמן האחרון שמתי לב שמשהו לא בסדר,שמהו מתדרדר אני מתכוונת לזה שבזמן האחרון רוני כאילו.. יורדת זאת אומרת משהו כאן לא בסדר.. דוגמא: * רוני לא נכנסה למצעד היפים הנכונים של פנאי פלום| בלונד| (אפילו יאיר לפיד נכנס לשם