אוקיי חברה

• פותח הנושא McDVD
  • פורסם בתאריך

McDVD

New member
אוקיי חברה

בעקבות הודעתו של אופניק ברצוני גם לעורר את הפורום שהיה רדום כבר יותר מידי זמן. קודם כל מכבי גדולה.משחק גדול וניצחון גדול על פרטיזן בלגרד ומקום ראשון בבית.בורשטיין התפוצץ פארקר כהרגלו נתן משחק גדול וגם האפמן כמובן.ולא צריך לציין את גור שלף אריאל ושאר המכבים. הקיצר מכבי ענקים ושימשיכו כך עד הסוף. יצא לי לקרוא חלק מההודעות וההודעה שאני הכי מסכים איתה זו ההודעה של המכביסטית. תמיד חשבתי שאיציק זוהר הוא סתם פטפטן.אבל ההפעם הוא ממש הגזים זה פשוט בושה וחרפה לשחקן בסדר גודל של זוהר לעשות כזה מקרה. אחד שרק כמה ימים מוציא פרסומת נגד אלימות ומשמש דוגמא מבייש ככה את עצמו ואת הכדורגל הישראלי ואיפלו את החברה הישראלית. מעשה זה יש לגנותו בחומרה רבה ובפומבי כמו ששגיב כהן אמר. בתקווה שזה יקרה.לדעתי העונש המגיע לזוהר הוא התנצלות פומבית וכמה משחקי הרחקה וכנס כבד.שילמד בפעמים הבאות לשמור על הפה המטונף שלו.

ברוכים השבים

לא שמענו ממך הרבה זמן, נעלמת לנו לתקופה. תגיד בערב כזה, שפיני הפך להיות מנצח על להקה שנותנת שואו אמיתי, וערב מהנה, מענין אותך איציק זוהר? בחור שאפילו לא יודע לשמור על הפה שלו. בא נהנה קצת הערב, אחרי כזו תצוגת כדורסל, חכינו הרבה זמן, וסוף סוף זה מגיע, נקוה שימשיכו ככה. לא לשכוח הערב רק חימום הקנה, ביום חמישי הבא בהיכל, שידור חוזר. צהוב עולה, עולה!!!

leeno

New member
בנוגע לזוהר.

כמה שהיו לו זמנים טובים ועדיין יש לו (וכן אני גם צהובה בכדורגל) אז פה גדול תמיד היה לו והוא לא פחד להגיד את מה שהוא חושב. אבל שזה מגיע לזה זה כבר דוחה! אומנם מי שמשחק כדורסל/כדורגל ידוע שפה ושם יוצאים הערות אבל כשזה מגיע לנושא של דת וגזע זה כבר ניהיה דוחה ומגעיל. בעבר הערצתי את זוהר מאז שגיליתי את הפה הגדול שלו אני ממש לא מחבבת אותו ואחריי המעשה של שבוע שעבר אני כבר מתעבת אותו.

אם זה מה שהוא חושב....

אם מה שהוא אמר זה גם מה שהוא חושב (איציק זהר) אז המגרש זה לא המקום הראוי לו, עם כל הכבוד ליכולות שלו ככדורגלן.

leeno

New member
תאמיני לי.

הרבה שחקנים עושים אתז ה פשוט אל עושים מזה עיניין... הפעם גם בגלל שזה איצעיק זוהר שלא תביני אותי לא נכון המעשה (העונש) שהוטל על זוהר הוא צודק אפילו לא פייר היו צריכים להרחיק אותו מעוד כמה משחקים שילמד את הלקח. ולא רק הוא.

למעלה