מה שעוד אולי יכול להתאים איד בלי נצח - החברים של נטאשה
O Oren G New member 17/3/05 #1 אוקיי חבר'ה עזרה חשובה בבקשה בשביל אלבום זיכרון לאחותי אני צריך שירים מתאימים בעברית משהו כמו: עופרה חזה - לאורך הים חווה אלברשטיין - כמו צמח בר כל מה שיש לכם בראש תרשמו
אוקיי חבר'ה עזרה חשובה בבקשה בשביל אלבום זיכרון לאחותי אני צריך שירים מתאימים בעברית משהו כמו: עופרה חזה - לאורך הים חווה אלברשטיין - כמו צמח בר כל מה שיש לכם בראש תרשמו
א אני עצמי אנוכי New member 18/3/05 #13 *איש ובנוסף, שיר בשם "מלנכולי", גם של החברים של נטאשה. לשני השירים יש ביצועים טיפה יותר שקטים בEP "דומינו" של ארקדי דוכין ומאיר בנאי
*איש ובנוסף, שיר בשם "מלנכולי", גם של החברים של נטאשה. לשני השירים יש ביצועים טיפה יותר שקטים בEP "דומינו" של ארקדי דוכין ומאיר בנאי
T The source of pain New member 17/3/05 #2 דמעות של מלאכים ../images/Emo110.gif אצלי רשום שזה גידי גוב, למרות שזה לא נשמע ככה בכלל... זה שיר מדהים לדעתי...
דמעות של מלאכים ../images/Emo110.gif אצלי רשום שזה גידי גוב, למרות שזה לא נשמע ככה בכלל... זה שיר מדהים לדעתי...
I Ice machinE New member 18/3/05 #7 עוד אחד אריק איינשטיין, יוני רכטר, יהודית רביץ, קורין אלאל - עטור מצחך
I Ice machinE New member 18/3/05 #17 עוד אחד הוא אמנם מדבר על אהבה של גבר לאישה אבל אפשר לפרש אותו גם אחרת הפרברים - בשקט כמעט בסוד
א אני עצמי אנוכי New member 18/3/05 #9 יש ביצוע נורא יפה לשיר "לתת" של עופרה חזה. אולי זה יכול להתאים...
L lostharpy New member 18/3/05 #15 הממ לא יודעת כמה יעזור לך נורית גלרון - אתה פה חסר לי עברי לידר - גשם אחרון רמי פורטיס - שקיעתה של הזריחה
הממ לא יודעת כמה יעזור לך נורית גלרון - אתה פה חסר לי עברי לידר - גשם אחרון רמי פורטיס - שקיעתה של הזריחה