אוקיי , זה קורע ..

Roei152

Well-known member
מנהל
הביצ'ית האמיתית של דרימארס- יולנדה..
"זה או אני או יולנדה!"

YossihNew

Well-known member
ברור שלילי!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הבחירה פה בכלל?!

ליולנדה יש הבעות פנים?! יש גבות?! היא אמרה שהיה לה נעים להכיר אותי ושהיא מכירה אותי כי אני מפרגן לה ברשתות ושמעה תיאוריות שלי?! לא. היא אולי תצליח לנתח הבעות פנים, אבל בלי הבעות הפנים היא לא תהיה שווה. ואני רק אומר שאני אוטיסט שלא צריך את היולנדה-שמטעא הזה, אז אני יותר טוב. ואני רק אומר שאם ככה, אולי כדאי שניצן לא תתאהב במחשב בשבוע הבא כי למה? תראי איזה בוגדניים הם.

אפרופו- הבעת הפנים של נועה בתמונה שם... זה פשוט... נפלא |מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|

שיר m

Well-known member
כל יום אני אומרת לעצמי, זהו, היום אני מתחילה דרימארס
וכל יום מחדש אני מגיעה לחצות וצופה בבנץ על חשבון שעות שינה... |פנים|
בסדר בסדר אני אתחיל... ונועה מצויינת...

YossihNew

Well-known member
וכל יום מחדש אני מגיעה לחצות וצופה בבנץ על חשבון שעות שינה... |פנים|
בסדר בסדר אני אתחיל... ונועה מצויינת...​
זה בסדר כל עוד את איתנו במסדר הגבות של נועה אסטנג'לוב. תנועה רחבה שלא הייתה כמותה מאז תנועת המגנא, שקרסה עם ההגעה למטרה. ותנועת השיער, שמחכה כרגע ללידת יורש העצר. אבל נכון לעכשיו זאת התנועה החשובה וזאת המלכה של הפורום שקבעתי.
וכפי שהיא אמרה לי: מדובר בניצן עם אופי של צליל.

לי היא אמרה.

לא לרועי.

אותי היא מכירה.

אותי היה לה נחמד להכיר.

אותי.

הבעות פנים יפות.

YossihNew

Well-known member
הגדרה מדוייקת לפי הקטע הנ"ל

נועה לגמרי|כתר|
הגדרה שלה.

ושלי כי אני התחלתי את הכיוון הזה בשיחה איתה.

העיקר רועי יורד עליי כי אני "מחליף מלכות". הוא סתם מתבאס שיום ההולדת שלו הפך ליום הרשמי בו התאהבתי בה לפני ארבע וחצי שנים.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה בסדר כל עוד את איתנו במסדר הגבות של נועה אסטנג'לוב. תנועה רחבה שלא הייתה כמותה מאז תנועת המגנא, שקרסה עם ההגעה למטרה. ותנועת השיער, שמחכה כרגע ללידת יורש העצר. אבל נכון לעכשיו זאת התנועה החשובה וזאת המלכה של הפורום שקבעתי.
וכפי שהיא אמרה לי: מדובר בניצן עם אופי של צליל.
אני כן רואה בנץ , אבל לא באדיקות יומיומית , מתשדל לשמור על פיגור לא גדול , אחרת תהיה תקופה אארוכה שבה לא אראה משהו בחינוכית
בית העץ זה משהו שאני לא רואה, וקומדיות בכלל אלא אם שקשוקה תגיע לפני מלון הוטל ..

YossihNew

Well-known member
אני כן רואה בנץ , אבל לא באדיקות יומיומית , מתשדל לשמור על פיגור לא גדול , אחרת תהיה תקופה אארוכה שבה לא אראה משהו בחינוכית
בית העץ זה משהו שאני לא רואה, וקומדיות בכלל אלא אם שקשוקה תגיע לפני מלון הוטל ..
אני משתדל לראות הכול. פרט לילדי בית העץ שלא יצא לי.

(למרות שתלמידה בבית הספר לשעבר שיחקה שם בעונה 1!)

וזה לא מה שמשנה, מה שמשנה זה שהיא דיברה איתי. איתי!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה