אוקיי, זה מה שנקרא "הפורום מת". נראה לי שההודעה האחרונה היום הייתה ב-6. מה עושים?
פ פינקילושה New member 6/2/04 #1 אוקיי, זה מה שנקרא "הפורום מת". נראה לי שההודעה האחרונה היום הייתה ב-6. מה עושים?
A ayaliar Well-known member 6/2/04 #2 שימי תמונות חדשות של צ'אד../images/Emo3.gif אני מאד מאד רוצה לעשות טפט שלו אבל די חרשתי את כל התמונות שלי כבר וכל התמונות של One Tree Hill כאלה קקי אני כבר שעות מחפשת תמונות באיכות טובה
שימי תמונות חדשות של צ'אד../images/Emo3.gif אני מאד מאד רוצה לעשות טפט שלו אבל די חרשתי את כל התמונות שלי כבר וכל התמונות של One Tree Hill כאלה קקי אני כבר שעות מחפשת תמונות באיכות טובה
פ פינקילושה New member 6/2/04 #5 אוקיי, מצאתי כמה תמונות, אני לא יודעת אם את מכירה אותן, אבל שווה לנסות.
פ פינקילושה New member 8/2/04 #23 יאפ. ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif עזרתי במשהו?
A ayaliar Well-known member 8/2/04 #24 כן תודה.. עכשיו אני מחכה למוזה הלכה לי לאיבוד היום... זה בטח בגלל המבחן אבל כשיהיה טפט חדש הוא יהיה אצלי באתר. אני גם אודיע לך כאן
כן תודה.. עכשיו אני מחכה למוזה הלכה לי לאיבוד היום... זה בטח בגלל המבחן אבל כשיהיה טפט חדש הוא יהיה אצלי באתר. אני גם אודיע לך כאן
P pink slip New member 8/2/04 #26 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאי פעם ראשונה שלי באתר שלך ואת ממש ממש מוכשריה התמונה של רורי וגס בעמוד בית של האתר, יש לך אותה? אפשר אותה?
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאי פעם ראשונה שלי באתר שלך ואת ממש ממש מוכשריה התמונה של רורי וגס בעמוד בית של האתר, יש לך אותה? אפשר אותה?
פ פינקילושה New member 8/2/04 #28 וואו. יש. לך. אתר. מדהים. ברצינות, את ממש מוכשרת! אני לומדת עכשיו במחשבים Java Script, נראה מה יצא לי מזה. ואיך עושים את התיבה הזאת בצד של ה... טקסט? גמני רוצה לעשות לאתר שלי אחת כזאת, אבל אני לא ממש יודעת איך, ונלמד את זה בטח עוד הרבה זמן.
וואו. יש. לך. אתר. מדהים. ברצינות, את ממש מוכשרת! אני לומדת עכשיו במחשבים Java Script, נראה מה יצא לי מזה. ואיך עושים את התיבה הזאת בצד של ה... טקסט? גמני רוצה לעשות לאתר שלי אחת כזאת, אבל אני לא ממש יודעת איך, ונלמד את זה בטח עוד הרבה זמן.
A ayaliar Well-known member 9/2/04 #30 תודה תודה מתוקות../images/Emo140.gif איזה כיף שאתן אוהבות היה לי מבחן בסוציולוגיה היום במכללה בעעע כן כן אני זקנה התיבה בצד את מתכוונת למסגרת שלה או בכלל לצ'אט? זה CSS אם כבר למדת והתמונות...
תודה תודה מתוקות../images/Emo140.gif איזה כיף שאתן אוהבות היה לי מבחן בסוציולוגיה היום במכללה בעעע כן כן אני זקנה התיבה בצד את מתכוונת למסגרת שלה או בכלל לצ'אט? זה CSS אם כבר למדת והתמונות...
P pink slip New member 9/2/04 #35 האמת, שהתכוונתי לתמונה כמו שהיא שם רור וג'ס ו2 התמונות הקטנות בצד- באותה תמונה... אבל ממש ממש ממש תודה ואת ממש מוכשרת (בגלל האתר שלך לא הלכתי אתמול לישון ולא למדתי לבגרות... רק הסתכלתי על עוד ועוד טפטים....)
האמת, שהתכוונתי לתמונה כמו שהיא שם רור וג'ס ו2 התמונות הקטנות בצד- באותה תמונה... אבל ממש ממש ממש תודה ואת ממש מוכשרת (בגלל האתר שלך לא הלכתי אתמול לישון ולא למדתי לבגרות... רק הסתכלתי על עוד ועוד טפטים....)