אולי נחליף?
א אבולבנאת New member 19/1/06 #23 אני לא יודע איך עושים אין לי מושג איך מעלים למחשב לינקים ודברים שעשיתי ע"מ שתוכלו לשמוע
ד דiד משה New member 19/1/06 #25 אתה מתכוון להעלות קבצי מידי או מקצבים שבנית? אשמח אם תשלח לי למייל [email protected]
א אבולבנאת New member 19/1/06 #24 אפשר להבין הרי אנחנו גם מקצועניים ומי כמונו יודע כמה זמן לפעמים יושבים על מקצב או פלייבק ולתת את זה לאדם אחר זה קצת קשה , זה כמו ציור אורגינל ...
אפשר להבין הרי אנחנו גם מקצועניים ומי כמונו יודע כמה זמן לפעמים יושבים על מקצב או פלייבק ולתת את זה לאדם אחר זה קצת קשה , זה כמו ציור אורגינל ...
א אבולבנאת New member 19/1/06 #11 תיקון שם שלחו לי במייל שהשם שהאורגניסט "הפרנק" זה מיכאל אלחדד והא גר בירושלים, וגם אמרו לי שהוא רכש את הg-70 והוא מופיע איתו, מעניין לשמוע
תיקון שם שלחו לי במייל שהשם שהאורגניסט "הפרנק" זה מיכאל אלחדד והא גר בירושלים, וגם אמרו לי שהוא רכש את הg-70 והוא מופיע איתו, מעניין לשמוע
נ נעמוש האחת New member 19/1/06 #13 .... הוא היה אולי בחתונה של הרב עמאר?הוא ניגן תשירים המזרחיים?זכור לי שראיתי אותו.אז מה,הוא מופיע על ה-G-70??עכשיו אני חיבת לראות אותו!!כשראיתי אותו לא היה לו את הגי 70.וזה היה לא מזמן.
.... הוא היה אולי בחתונה של הרב עמאר?הוא ניגן תשירים המזרחיים?זכור לי שראיתי אותו.אז מה,הוא מופיע על ה-G-70??עכשיו אני חיבת לראות אותו!!כשראיתי אותו לא היה לו את הגי 70.וזה היה לא מזמן.
א אבולבנאת New member 19/1/06 #22 ראיתי ראיתי אותו מנגן עם זמר בשם "גיא אזיקרי" אם את מכירה, וכן עם רובן ריס
נ נעמוש האחת New member 19/1/06 #37 לא זה פתיחה שתכנתתי.פתיחה לשיר ויאמר ביום ההוא.וגם השיר עצמו.סתם דוגמית קטנה