אוקיי...ולהכרעה הגדולה...

אוקיי...ולהכרעה הגדולה...

בואו ננסה להגיע לאיזו הכרעה כל שהיא.אילו היתה לכם אפשרות לקנות את האורגנית הכי טובה.....באיזו חברה הייתם בוחרים??כל אחד כותב מילה אחת ולא יותר!!!!!!!!קורג,ימהה,רולנד ,טכניקס וכו' .בלי תלוי ,מה ,איך ולמה.... מילה א-ח-ת!!

אהמממ....

איזו מן הכרעה זאת
בדקת את הTyros 2
את הטכניקס KN7000
את הPA50 החדש של קורג
אפשרות "הכרעה" צריכה להיות במידה ואנו יודעים קודם מה הן כל האפשרויות. לא כך

גם הSD1 של קטרון

הוא אורגן מעולה
אם היו מציבים בפני את כל האורגנים והייתי בודק אותם אחד אחד,אז אולי ניתן היה להכריע.

ושוב (סליחה על ריבוי ההודעות../images/Emo6.gif)

זוהי שאלה שמתאימה לציבור הדתי-חרדי. במילה אחת הייתי קונה את הG70
למה???? כי לייבלה ליפסקר פסק כך

חזק אתה....

אגב בדקתי כמעט את כל האורגניות,חוץ מימהה.אני אשאל שאלה יותר ספציפית:איזה אורגן הכי טוב בשביל להופיע איתו לחתונות וכאלה...? אגב,אפשר לחשוב מי זה ליבלה ליפסקר שמעתי אותו פעם אחת מנגן על ה-VA-7 ובכלל לא התלהבתי...(מותר לי לכתוב פה כך...?או שיהרגו אותי?)אפשר לשאול מאיזה מגזר אתה?ומאיזה עידה?

יש לי מישהו מעניין

לא יודע אם יצא לכם לשמוע אבל לי יצא מספר פעמים לשמוע אורגניסט (פרנק) בשם מיכאל חדד, תשמעו , יש לו יד ימין שלפי דעתי הוא אוכל את לייבלה בלי מלח , אגב הוא ניגן על DISCOVR -5 ועל G-1000 שהם אומנם כלים מיושנים אבל הוא פשוט עשה להם "לינצ'". אגב מישהו מכיר אותו?

האהא

כן הוא מנגן מזרחי, אבל שמעתי אותו גם בחסידי והא ממש שולט גם בריקודים וגם בקלאסי ושקט, ואפי הוא ניגן כמה נעימות של יאני ב 7/8 וזה היה ממש תענוג

מקצבים

תאמרו לי, יש לי סיכוי שאם אבקש מלייבלה ליפסקר או מההוא שדיברנו עליו מקצבים או טיפים הם יתייחסו, כי בדרך כלל המקצועניים סנוביים

להעלות לכאן מקצב

איך לעשות את זה? פשוט וקל. נניח שיש לנו בתיקיה במחשב מקצב ששמו נניח : A.STL נעתיק אותו לתיקיה אחרת ונשנה את הסיומת. כך הוא יראה. A.TXT עכיו אפשר להעלות אותו לפורום. כשאנו מורידים למחשב מהפורום נשנה שוב ת'סיומת לSTL ושלום על ישראל:)

למעלה