אוקיי, וואו!

mgirl

New member
אוקיי, וואו!

איזה פרק מדהים. במיוחד אהבתי את הסוף, כשקרטר ואבי יושבים בדוק מאגו´ס. איך שהם חמודים ביחד!!! הרג אותי. גם השיר- sand and water הוא יפה נורא.

carby for ever

New member
יוווווווו

איזה פרק יפה מזה אהבתי שם את הקארבים הם כל כך חמודים ביחד בעונה השביעית יש איזה פרק שקרטר מחלץ את אבי משריפה מישהו יודע מתי זה ישודר ומה קרה בפרק הזה כי לא ראיתי אותו?????????????

צמות

New member
פרק ממש יפה (כמו תמיד../images/Emo9.gif)

גם אני אהבתי את השיר בסוף וכמובן את כל הקטע הקארבי שהיה.. וגם הקטע עם מארק ואליזבת´ בבית החדש וכשהיא מגלה את הטבעת במכונת הקרח והוא מציע לה נישואים...איזה רומנטי זה היה
אני כבר מחכה להיום בערב וללילה...

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה פרק יפההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קרטק - סופסוף הוריד ת´זקן
איזה חמוווווווווווווווווד הוא היה
(כמו כל פעם, מלבד לזקן[
] אבל חפיף.
)
מארק ואליזבת´ (ליזי
)
- וואו, איזה יופי
אהבתי ת´ריב שלהם בבוקר..
זה היה חמוד..
ואז איזה יפה היה הבית
וכשליזי (
) פתחה ת´מקרר ואמרה "או גוד" או מש´ו כזה וסגרה אותו, אני אמרתי לעתמי: "מזה
מה יש שם
" ואז הוא פתח תמקרר וראיתי איזה גוש שחור כזה כי לא צילמו את זה טוב..
ואז ראיתי ת´טבעת וכל - כך התרגשתי
איזה יפה זה היה
וזה היה מזה מוזר לראות את מארק.
נהייתי כל כך עצובה כשראיתי אותו... גם עצובה וגם שמחה... כי כיף לראות אותו
אבל עצוב שהוא ימות.
(ווווווווואאאאאא
[
])
אבי - מזה התינוק הקטן הזה
איזה חמווווד
אהבתי איך שהיא דאגה לו..
ולהורים שלו....
*אהמ*קארבים*אהמ* - וואוו... איזה יפה היה בסוווף
(
מזה קשור פה
) אהבתי ת´תמונה בסוף שהם הזמינו וראו אותם דרך החלון..
תתנשקו כבר
בחזרה לקרטר - קרטר מעשן
קרטר מ-ע-ש-ן
אני לא יכולה לדמיין אותו עם סיגריה
מזל שלא הראו ת´סיגריה בתוך הפה שלו, כי אחרת הייתי סולקת ת´טלוויזיה...*&^%$#%@!()&*&^^ בעעעעעעעעעע
זייהו...
זה הסוף.... סורי על המגילה והכל.
אה, כן.... השיר באמת היה יפה... או או או
נזכרתי
(*כולם נאנחים*) ראיתי כבר ת´קטע בסוף... אין לי מושג איפה, או מתי... אבל אני זוכרת את זה
וזה לא מעניין אותכם
אוקיי.. אני אשתוק עכשיו...
לסיכום. פרק מקסים.

~*~gaL

New member
אה! זה התחיל מוקדם מהרגיל

אבל זה בסדר כי התחלתי לראות איפשהו בה"בפרקים הקודמים באי. אר."... אז... "Sand and Water" אליזבת´ ומארק - אוווו! כמה שאני אוהבת אותם ביחד. כל פעם שהוא הזכיר את המקרר מחדש הוא הצחיק אותי. איזה רעיון יפה להציע למישהי נישואין. "Elizabeth, I love you. I was hoping you´d give me the joy and honor of being your husband." קרטר ואבי - המבטים שהם נתנו אחד לשניה בתחילת הפרק היו כ"כ מקסימים. ו... "You know, you might´ve saved my life. If you hadn´t stopped me when you did. I could be dead now." בהחלט. היא זאת שמצאה אותו מזריק, מצאה לנכון להגיד למארק וקרי, והצילה לו את החיים. הוא כעס עליה, ובאמת לא התייחס אליה יפה. Abby: ´Sides, I don´t think coffee and cigarettes are gonna do it for me tonight. Carter: No? Abby: No. I´m getting a hot fudge sundae. Carter: Mmm. Abby: Would you like one? Carter: Mmm-mmm. Mmm, I got enough vices. Abby: No, I think part of the rules should be that you have to splurge with me. Carter: Is that how it works? :)) אני פשוט אוהבת את הקטעים שלהם. אבי - בהחלט סיפור קורע לב. נורא נחמד מצדה לבוא להטבלה גם. רומנו... "קריי מי אה ריבר". חחח! אין, אין, אין על רומנו. פשוט אין. לוקה וקרי - לדעתי באמת לא היו צריכים לצנרר את החולה, אבל מצד שני אני גם מבינה את קרי. למרות שאני לא חושבת שהיה קורה משהו אם היא לא הייתה מצנררת אותה. צ´ן - שימו לב - היא קיבלה יותר מ-2 שורות בפרק! לא, סתם... מסכנה. ברור שזה היה קשה לה. אהבתי את זה שקרי דאגה לה. Written by Jack Orman Directed by Christopher Misiano

למעלה