אוקיי...והפעם , אהבה .

ברק א.

New member
אוקיי...והפעם , אהבה .

או שלא , אתם תחליטו . סיפור קצר , אמיתי כמובן , על חבר שדי אובד עצות כרגע . לא מזמן הוא הכיר בחורה , נראית טוב , אפילו טוב מאוד ( החבר חתיך אמיתי , יש לציין ) , ונוצר ביניהם קליק ( או ככה הוא חשב ) . הבעיה היא שלנערה יש חבר ( לא שזה שינה לה הרבה , אבל אל נקדים את המאוחר ) . Long story short , הם בילו ערב ביחד , וקרה מה שקרה ( סקס , לכל מי שמתעניין ממש ) . חמש דקות אחרי המעשה , נתקפה הנערה ברגשות אשם , ואמרה לו שלא יתקשר אליה יותר , כי יש לה חבר וכו´ וכו´ וכו´ . במקום זה , היא נתנה לו את מס´ הטלפון של חברתה הטובה , ואמרה לו שהיא ראתה אותו , ונדלקה , אז שיצור קשר עם חברה שלה . הבחור חשב על זה , ולמחרת הרים לחברה טלפון . הם דיברו , נהנו , נפגשו , והחליטו שמתאים להם להמשיך הלאה . לאחר יומיים , מתקשרת נערה א´ לחבר , ומתחילה להגיד לו כמה שהוא בנאדם מגעיל , ואיך הוא יכול להיות איתה בערב , ולמחרת להתקשר לחברה שלה , ובכלל , הוא חרא של בנאדם ( כמובן , שהיא רצתה אותו לעצמה...היא נפרדה מהחבר שלה..) הדילמה היא כזו : לספר לחברה ב´ , ולסכן את הקשר העתידי ביניהם , או להסתיר את הכל , להמשיך את הקשר , אבל לחיות איתה בשקר ? אשמח לתגובה.

jahnon

New member
אני מניח שהייתי רוצה להגיד ש....

האינסטינקט הראשוני שלי היה להגיד שהבעיה פשוטה מאוד ואני לא מבין מה הבעיה פה ואז חשבתי קצת והבנתי את הבעיתיות פה. מדבריך הבנתי שהבחור מעוניין בבחורה ב´ ואין לו שמץ של עניין (כרגע) בבחורה א´. לפי דעתי הרבה ברירות אין לחבר שלך ובעצם אין לו ברירה בכלל אלה לספר לבחורה ב´ את כל הסיפור מאחר וכנראה שהיא תשמע את הסיפור בכל מקרה מחברתה "הטובה" בחורה א´ . מאחר ואני לא מבין את הדילמה שיש לבחור מאחר והוא לא עשה משהו רע (לדעתי) ואני יודע שיבואו אנשים ויגידו לי שאני לא יודע מה אני מדבר, מאחר ואני באמת לא יודע מה אני מדבר אז לא אכפת לי. כל עוד הבחור לא ידע שיש לבחורה א´ חבר הוא פעל בצורה נורמלית בהחלט. אם הוא יספר את הסיפור מהצד שלו, דבר שהיה צריך לעשות מההתחלה, הוא יצא הרבה יותר טוב מאשר שהבחורה תגלה את זה אח"כ ע"י נשמות טובות.

jahnon

New member
ואם אפשר בקשה

מאחר והוא יוצא עם בחורה ב´. אולי אפשר לקבל את מספר הטלפון של בחורה א´? אני ממש לא יכול עם הרצינות הזאת היא ממש הורגת אותי אני קמל.

../images/Emo4.gif אני עוד חושבת על פתרון

אבל באמת ג´חנון, לו ידעתי שכך יהיה, הייתי ממנה אותך לפני שבוע !!!! ואני מזכירה לכולם שבהיסח הדעת, כמובן, שכחתם להתחנף לג´חנון, ולהודעה שמשרשרת את הודעתו, יש להתחילה ב"בניגוד לדעתו הגאונית של ג´חנון..." או "מסכימה עם הוד מעלתו ג´חנון" וכן הלאה. אין צורך להתחנף בכל הודעה מטעמכם, 2 ביום יספיקו...

שרוניק

New member
לספר, או שלא? ...לספר !

לא יודעת, בהתחלה חשבתי שלא יספר, כי אחרי דבר כזה....יוצא קצת החשק. אבל ! אם היא תשמע על זה מהחברה הפוסטמה שלה, זה יסריח הרבה יותר ואז הוא גם יוצא שקרן וגם מניאק. אז לספר - לספר שהיה ככה וככה (והחברה יוצאת בוגדת), שא"חכ הכיר אותה, ונפלא לו (נערה ב´ יוצאת שווה יותר), וחברה א´ התקשרה (ויוצאת סכסכנית וקנאית). נראה לי הפסד גמור אם לא מספרים, וחצי הפסד אם מספרים.

אושר מ

New member
ובכן, כמו שגחנון (הגאון, אלא מה?)

אמר ושרון טרחה לחזק, בהחלט לספר. אם הוא רוצה קשר רציני עם בחורה ב´, לטווח הרחוק רק האמת תעזור פה. הוטא יצא מניאק ליום יומיים אח"כ היא תבין שהוא היה בסדר ונגמר. רק שיטרח מראש להגיד לה כדקלמן: תקשיבי לי בבקשה עד הסטף ורק אז תסטרי לי/תעלמי לי/תסכימי איתי/תגידי לי כמה אני נחמד שסיפרתי וכו´..... וכמובן בסוך הסיפור שיטרח לציין שהוא אמר את הכל משום שהוא מעוניין בקשר רציני איתה, וקשר רציני יש לבסס, כידוע, על אמון. בהצלחה לו
.

ברק א.

New member
לא יקירתי , לא...

אני איש פשוט , שמסתפק באישה אחת , מופלאה ומדהימה... אני , מה שאפשר לכנות , " חצי נשוי "...

שרלוטה

New member
כמו שג´חנון נסיך ה ../images/Emo47.gif

אמר ושרון טרחה לחזק ואושר דאגה לאשרר חד גדיא...חד גדיא... כפי שנאמר: לשקר אין רגליים, ולאמת תמיד יש. במקרה הנדון, נערה ב´ עלולה לקבל רגליים קרות ולברוח או להתחמם ולהעיף אותו בבעיטה. בכל אופן, גם אם האמת כואבת (או עלולה להכאיב) אני תמיד בוחרת בה. שרלוטה

שרלוטה

New member
כמובן, שכחתי להוסיף...

לחיי האהבה
ולחיי ג´חנון הגדול מכולם !גביע|
| שרלוטה

ברק א.

New member
אני אגיד לך מה יכול לצאת רע..

תגובה אפשרית : " אני לא מאמינה , חברה א´ דחתה אותך , אז אתה בא אלי ?! "... דבר שני , חברה א´ בשום פנים ואופן לא תוציא את זה מהפה שלה , כי בשניה שהיא אומרת משהו כזה , ישר מתחילים לעוף כל מיני דברים שהיא הייתה שמחה מאוד אם הם היו נשארים בסגור ליבו של החבר היקר שלי.. בעיקרון , חוץ משנייהם , חברה א´ , והחבר ( וכמובן אני ) , אין נפש חייה שיודעת על המקרה...ככה שאין מצב שחברה א´ תלך לספר למישהו...

אני עדיין חושבת שאתה צריך לספר

כי בלי קשר למה שחברה א´ תספר או לא. יום אחד אתה תצטרך לספר לה, ואם תתחיל את הקשר שאתה רוצה לבנות איתה על שקר, ככל שתמשוך את זה, תיראה רע מאוד בסוף. (אני עקבית, וזה בלבד ייאמר לזכותי).

אהה, ידעתי שתהיה תפנית בעלילה !!!

וכבר התכוונתי להצטרף לחגיגת ה"תספר-תספר". עכשיו אני צריכה לחשוב שוב.

שרוניק

New member
../images/Emo3.gif אז שיספר או לא? זה עקביות זה?

אנחנו אמורים לעזור לו, לא לבלבל אותו יותר. ואם את כבר לא יודעת, המצב רע מאוד...

tsipi35

New member
../images/Emo91.gif לספר, לספר, לספר ../images/Emo45.gif

כי הרי בסופו של דבר כל סוד מתגלה. אם הבחור מאוד מעוניין בבחורה א´ ולא רק לשם סטוצים חד-פעמיים כמו שמתואר בתמונה
אז שיספר. למה להתחיל מערכת יחסים עם סודות? להסביר לה יפה את העובדות. יכול מאוד להיות שלאחר שיספר זה יעכיר על מערכת היחסים בין בחורה א´ לבחורה ב´ אבל בין כה וכה בסופו של דבר זה מה שיקרה....

tsipi35

New member
סיפור שהיה כך היה......./images/Emo57.gif

את בעלי הכרתי בצורה דומה
: ואני נשואה לו באושר ובמעט עושר כבר 16 שנים: חברה מאוד מאוד טובה שלי יצאה איתו (ואנחנו עד היום חברות טובות). אבל מה לעשות? והוא המשיך לצאת איתה על מנת שיוכל לבלות בחברתי? (החברה שלי היתה ידועה בטרם נישאה כפרפרית שלא יכלה להיות ולו לרגע קט בלי איזה גברברון בסביבתה). בכל פעם שהגעתי מהבסיס והייתי נוחתת בביתה היא מיד היתה מתקשרת אליו והיתה אומר לו: אתה יודע שציפי פה? ומיד היה מזמין אותנו לביתו לעוגה טובה ולשמוע מוזיקה וסתם לפטפט. רצה הגורל (ען קצת עזרה מבעלי) והוא נפרד ממנה ולאחר כמה ימים יצא לנו (לו ולי) להיות לבד וסיפר לי שהוא מאוהב בי נואשות (אחחחחחחחחח כמה הייתי רוצה לשמוע את המילים האלו גם היום
) ואני אמרתי שזה לא כל כך מוצא חן בעיני אבל למען האמת מאוד מאוד ואפילו עד מאוד, נמשכתי אליו הן מבחינה מנטלית והן מבחינה מינית. התחלנו ל"צאת" בסתר...אבל אני לא יכולתי יותר לשמור את זה בבטן...מהבסיס הרמתי טלפון לחברה ואמרתי לה: תשמעי יש לי מה לספר לך, אני אבין אם תכעסי אבל זה הסיפור....להפתעתי הרבה היא בכלל לא כעסה...נכון להיום אף שעברו כבר 16 שנים היא כל הזמן אומרת שלא היתה צריכה לוותר עליו בקלות רבה שכזו (היום היא גרושה + 1) ואני מבינה וממש מבינה אותה.

זה נשמע לי כמו שאלה מצויינת לסקר

ברק א., אתה מוכן לגשת ללשכתי ולעזור לי לנסח את השאלה? בעצם, לכשאני סופרת את המורמות, הידיים המורדות והקולות הצפים, מתקבלת התמונה הבאה: שיספר כבר, למה הוא מחכה? שיבוא השלום? שהדולר יגיע ל6 ש"ח????? שכולנו נהיה מובטלים??? שיעשו עונה חדשה של לדעת באושר??? שיספר כבר !!!

jahnon

New member
אל תעשה לנו את זה

בגללך עוד יחזירו לנו את לחיי האהבה. רק מהמחשבה על זה יש לי צמרמורות בכל הגוף. ועצתי נשארת בעינה תספר תספר תספר. הרי בסופו של דבר זה יצא לאור (ולא משנה כמה מעט אנשים יודעים את זה) ישנו משפט שלדעתי זה נכון סוד זה לא סוד אם יודעים אותו יותר מבן אדם אחד. אז תגיד לחבר שלך לספר כי אם זה הדבר שיפיל את החברות שלו אז כנראה שזה לא היה מחזיק מעמד גם אם הוא לא היה מספר. ויפה שעה אחת קודם (מזיז את מחוגי השעון שעה אחת אחורה) אז יאללה תספר.

למעלה