אוקיי הנה סקר

SMILE 4 NOTHING

New member
זה תלוי....

אני מעדיפה את השירה של פול,אבל את השירים של ג´ון. אני אוהבת יותר את האישיות של פול,ומעדיפה אותה על פני ג´ון,שהיה קצת יותר גאוותן וכל זה.... טוב,ככה זה עם גאונים....

ג´ון...

אני מעדיפה גם את השירה שלו, וגם את השירים(בהחלט!!!). ובקשר לאישיות: טוב, לא ממש חשבתי על זה טוב, אבל עד עכשיו גם כאן העדפתי את ג´ון. CALL ME CRAZY...

Dreamsphere

New member
בטח שפול !! גון הוא זה שגרם לפירוק

הלהקה אפילו היה לו שיר שהו אומר מה הוא שונא ובשיר הוא כלל את הביטלס בכלל חבר שלי טען שהוא רעה רעיון איתו בערוץ שמונה והוא אמר שהביטלס הם סתם עלובים וגם זה נכון בשנים המאוחרות שלהם הם רבו כל הזמן

גילדורי

New member
מי שהרס את הלהקה זה יוקו.

והשיר שהוא כתב זה היה כבר ממש בסוף, שהריב בינו לפול הגיע לשיא, ואז פול כתב לו שיר בחזרה...

Dreamsphere

New member
יוקו היית חברה של גון ובגלל השטויות

הילדותיות שלו הכל התחיל

dude2

New member
ברור שג´ון

פול אולי הוא המוזיקאי היותר טוב אבל ג´ון הוא המוח מאחורי הביטלס. פול תמיד דפק להם את האלבומים עם שירים ילדותיים מפגרים שהרסו את האווירה המגניבה שהיית לאלבומים המאוחרים שלהם. שירים כמו: your mother should know maxswell silver hammer when i am 64 הביאו לי ת´סעיף. הוא היה יותר מדי פופי כזה, הוא נתקע בתקופה המוקדמת שלהם. ג´ון לנון היה הרבה יותר מגניב, מעניין ויצירתי. שהם התפרקו ג´ון כתב את imagin מה פול כתב? הוא הקים איזה להקה מעפנה משעממת בשם כנפיים. טוב אני סתם יורד עליו עכשיו. פול עדיין מלך. אבל התשובה היא ג´ון.

הי! הי! הי!

your mother should know הוא דווקא שיר יפה! אני אוהבת אותו.... אבלללללללל, השיר הכי מזהים שלהם לדעתי הוא im only sleeping מי בעד? מי נגד? מי לא יודע על מה the fuck אני מדברת??

hospital_food

New member
לדעתי

שלושת השירים שציינת הם נהדרים,your mother should know יש לחן פשוט מבריק וכובש. אני יודע שזו לא השאלה, אבל שניהם פשוט משלימים זה את זה, הביטלז לא היו כאלה טובים אם אחד מהם לא היה. ו imagin זה סתם המנון היפי מפגר. האלבום שפול הוציא שנה שעברה מצויין, אבל מי יודע, אם ג´ון היה חיי עכשיו אולי הוא היה מוציא שנה שעברה אלבום יותר טוב.

dude2

New member
im only sleeping זה שיר נחמד

לא הייתי קורא לו מדהים וגם לא מזהים. אני אוהב לשמוע אותו כשאני חוזר מיום של שעת אפס.

ּpine appleּ

New member
בדיוק!!!!

לג´ון ופול היתה מין פוזה ענקית כזאת, בנות רדפו אחריהן וכאלה (יותר נכון אחרי פול).... על שניהם אני לא ממש מתה לעומת זאת ג´ורג´ הרבה יותר מוכשר מהם, ואין לו את הפוזה הזאת של הסולן שכולם אוהבים לא יודעת איך להסביר את הפוזה הזאת אבל זה מציק לי

ּpine appleּ

New member
בדיוק!!!!

לג´ון ופול היתה מין פוזה ענקית כזאת, בנות רדפו אחריהן וכאלה (יותר נכון אחרי פול).... על שניהם אני לא ממש מתה לעומת זאת ג´ורג´ הרבה יותר מוכשר מהם, ואין לו את הפוזה הזאת של הסולן שכולם אוהבים לא יודעת איך להסביר את הפוזה הזאת אבל זה מציק לי

קיר קמט

New member
זהו , מכעיס אותי

ההתעלמות הבוטה מהגיטריסט הנפלא והמתופף הבסדר-גמור. אפשר לחשוב שהם לא שייכים ללהקה. מה , ג´ורג´ לא כתב שירים ????? כתב גם כתב.

לא

רינגו סטאר ידידי לא ידע לתופף בשיט וכל החיים שלו הוא יוצא מקצב אומנם בעשור האחרון הוא השתפר וגם ב"אלבום הלבן" היו לו כמה יציאות אבל סך הכל אם אתה רוצה מתופף כמו שלא שמעת בחיים שלך (עם סאונד מחוספס של רוק N רול וכמו שצריך) זה קיט מון.

למעלה