אוקיי החדשות שכולנו רצינו לשמוע

CiNdErElLa3887

New member
אוקיי החדשות שכולנו רצינו לשמוע

אדם נפרד מקלי.. אבל לפני שאתן צוהלות ופותחות בשירה בציבור.. תחשבו על אדם..המוזיקה שהוא עושה עם הבנים משמחת אותנו.. ואני לפחות רוצה שבתמורה שגם הם יהיו שמחים
..
Maroon 5 frontman splits from his girlfriend October 15, 2004, 11:47:35 Maroon 5 frontman Adam Levine has reportedly split from his girlfriend. The sexy singer is said to have ended his relationship with model Kelly McGee, who featured in the band's 'This Love' video, due to his busy work schedule. A source revealed to Britain's Mirror newspaper: "Adam's really upset as they were together for a long time. But he's so busy now that he doesn't have time to wallow." Adam recently confessed he considered ending his relationship with Kelly after six months - because it was getting too tough. Adam recently confessed he considered ending his relationship with Kelly after six months - because it was getting too tough. ** Maroon 5 Article Continues Below ** ** The Maroon 5 article continues now ** He told Britain's New magazine at the time: "Kelly and I have had our problems. But we're still together. It's been over a year-and-a-half and we take it day by day, but love is tough. The only kind of love that's easy is the first six months. "I was tempted to move on after six months with Kelly, but you have to weigh it up. Anything that requires effort, patience and sacrifice. You have to deal with troubles and conflict and turn it into something really amazing and rewarding. If it works out, it works out and if it doesn't, it doesn't." However, he recently revealed how Kelly wasn't happy when he kissed his favourite actress, Kelly Preston, in his video. Kelly was furious over the passionate love scenes between the two in the video for 'She Will Be Loved'. He said at the time: "I admit Kelly Preston is a woman I would love to make out with in real life. My girlfriend refuses to watch it and was less than happy when I came home from the shoot."​

אדמ'וש המסכן...

שאלה לא ממש קשורה: איך קראו לזאת מהקליפ שי וויל בי לאבד? לא קלי פרסטון, הזאת שהייתה החברה שלו... איך קראו לה?

DesertRose7

New member
לא ממש מה שרציתי לשמוע!

כי כמ ושהרבה אמרו ואומרים.. אם היא עושה אותו שמח ומאושר.. מי אני שאגיד לא?!! חלק מלעריץ ולאהוב בן אם זה הרצון שגם הוא יהיה מאושר.. אז זה באמת עצוב לי... אני מקווה שאולי זה יסתדר בסוף...

מסכן אדם :(

אני לא יכולה אבל להגיד שאני לא אפילו קצת שמחה..אבל עדיין מסכן :( אני מקווה שהוא התגבר וימשיך לכתוב שירים מעולים
..

NoWords

New member
המממ

מסכן אדם
לא קל להתמודד עם פרידה אבל אולי זה לטובה ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו בקרוב

galevine

New member
אההההההההההההההההההההההה

אדם!!!!!!!!נפרד מקלי!1שיה אני בשוקקק מסכנצ'וק...אבל עדיין...אני מרגישה שמיייחהה.הוא יתגבר...!חולה עליוווו איזה חמודייייי י

../images/Emo12.gif

אוי אני שמחה.. מאוד שמחה..! אדםםםםםם
אבל בכל זאת.. בטח עכשיו הוא מבואס.. מסכן שלי...
לא נורא..עכשיו אני אצא איתו והוא יהיה שוב פעם מאושר
פחחחחח איזה פנטזיות...
לא נורא.. יעבור לו מתישהו..

צודקת

אסור לשמוח לאיד.....מקווה שהוא יהיה מאושר...אולי הפרידה הזו היא לטובה... מתות עלייייייייייייך! אדם מושלם! תודה הילה!

עכשיו קראתי את הפסקה האחרונה

של הכתבה (כששלחתי את ההודעה הראשונה עוד לא קראתי את הכתבה באנגלית) ואני חייבת לציין שקלי הייתה פשוט עלוקה. עזבו את זה שהיא נדחפה לכול פינה...אני מדברת על הקנאות שלה. כאילו מה הקטע שלה? זה שהיא מדגמנת בחצי עירום ובני נוער מוצפי הורמונים מזילים ריר על התמונות שלה זה לא נורא בכלל, אבל אם חבר שלה מתנשק עם שחקנית בשביל שהקליפ יהיה מושך ואטרקטיבי זו קטסטרופה.....עלוקה קנאית! בעעעעע ואני יודעת זה מרגיז שהוא מפנטז על מישהי אחרת אבל דמט! קודם כול את יותר יפה ממנה, את יותר צעירה ממנה, הוא לא בגד בך מאחורי הגב, זה היה סך הכול קליפ אז יאללה! קצת יותר טקט! מיררה לו את החיים הכלבה האמריקאית הזאת!

KerenWelling

New member
אבל אף אחד לא מכיר אותה בכלל חחחחחח

אז מה זה משנה איך היא מדגמנת?! חחחחחח כן גם אני חושבת שהיא עלוקה...כל הקטע של הקנאה עם קלי פרסטון וזה..סתם חסר משמעות וזה מאוד מפגר שהיא כעסה על זה... רק מראה עד כמה שאדם צריך להיות איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחח

M5RLZ

New member
איזה מסכן...

אני ממש מרחמת עליו....(וגם טיפ טיפונת שמחה) ממש לא מגיע לו.....
חוצמזה-מה זה החברה הדפוקה הזאת?? שתרגע!!! זה כולה קליפ מסכן....

למעלה