אוקיי די נמאס לי!!!!

Prongs

New member
אוקיי די נמאס לי!!!!

בבקשה אל תקראו לי קרניים! תגידו פרונגס! אבל זה לא הנושא של ההודעה.... בקשר לנימבוס 2000. המטאטא הראשון של חברת נימבוס היה הנימבוס 1000 והוא יצא בשנת 1967. לאחר מכן יצאו הדגמים 1001, 1500, 1700 ואף אחד מהם לא יצא בשנה שכתובה בשמו. אין אף סטירה בשום מקום לשנה שבה מתרחשים הספרים. חוץ מבעצם הפלייסטיישן של דאדלי. הארי נולד בשנת 1980 ואין שום וויכוח על זה. Professor Prongs J. Potter !!!!!!!!!!!קרניים don`t call me

Hermione

New member
פרונגס, אתה לא נחמד.

אתה רואה פנתר? הנה פושע לדוגמא. בנאדם לא סימפטי שגורם לאווירה להיות עכורה, שגורם למים להסריח כמו לימונדה עבשה, שגורם לשוקולד למריחה להעלות ריחות לא נעימים (בנוסף לאלו שיש לו באופן טבעי), הנה אחד שגורם לנו, אנשי הפורום להיות מדוכדכים, מדוכאים, עצובים ונכאי רוח. האם נקבל זאת? הא? האם ניתן לפרונגס אחד פשוט להרוס את הסימפטיה שעפה פה באוויר? האם ניתן לו? האם הייתם נותנים לאחותכם הקטנה להכנס לחדר שלכם ולשבור לכם את אוסף המיניטורות? האם הייתם נותנים לדוב נמלים לצלם את סבתא שלכם בעירום? (טוב, נגמרו לי המטפורות. אז הנה התשובה-) לא! פנתר, אני רוצה הגיש תלונה.

נו, באמת...

אם היו מעוותים את השם שלך, או קוראים לך בשם אחר, שאת לא כ``כ אוהבת, לא היית מתעצבנת? כך גם פרונגס. למרות זאת, אחלה מטפורות המצאת...

Prongs

New member
אהההה...

אני לא התעצבנתי/נעלבתי. אני ביקשתי שלא יקראו לי קרניים והיא קראה לי ככה דווקא. אני ראיתי את זה בצחוק וקראתי לה כונפה-מגעולה בצחוק גם כן. חבל שאתם רואים את זה כריב. Professor Prongs make war not peace

Hermione

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב, תירגעו. נסחפתי קצת, אני מודה.... ככה זה כשאני מתחילה להיות פואטית...

שטויות במיץ

אין לי שמץ של מושג מאיפה הקרצתה את הבולשיט הזה אבל נימבוס 2000 הוא פשוט שם של מותג.

Prongs

New member
תקרא טוב לפני שאתה מתחיל לזבל בשכל!

אני `הקרצתי` את ה`בולשיט` הזה בקווידיץ` בכל הזמנים. זה שנימבוס 2000 זה פשוט השם של המוצר ושאין לו שום קשר לשנה זה בדיוק מה שאני אמרתי. ופנטה ענבים זה מגעיל. Professor Prongs J. Potter

למעלה