אוקיי גברים, תעזרו לי....

קאוגירל

New member
אוקיי גברים, תעזרו לי....../images/Emo4.gif

בנושא סקס: אז ככה,שפיכה מוקדמת. מה זה שפיכה מוקדמת? כשהגבר חרמן, ועדיין לא גמר, שמתי לב שיוצא לו.. "חומר כלשהו" אני לא יודעת מה זה... כששכבתי איתו.. הוא לא ממש ידע "בן כמה" הקונדום, אבל, הוא גמר בחוץ אבל, כשאני יורדת לו אני מרגישה שיוצא לו כל הזמן הנוזל הזה (עוד לפניי שהוא גמר בכלל), אני לא יודעת מה זה, אין לי שמץ! האם (גם שהוא לא יודע בן כמה הקונדום) כשמקיימים יחסי מין ובאותו זמן יש לו ת'שפיכה הזו אפשר להיכנס להריון?

גברברת

New member
יקירתי, לא נראה לי שזה הפורום

לשאלות הללו. מציעה שתתיעצי עם הגניקולוג שלך יום מופלא

Vdrums

New member
מצטער מאוד מאוד. אבל יקירתי את

בורה. (אלא אם את מבני ברק או 100 שערים) ואני לא אומר את זה בלעג. זה פשוט מדהים אותי. שאת עושה סקס אבל אין לך מושג מה ומי. ועוד דבר את טיפשה לא קטנה אם את שוכבת עם גבר שלא יודע אם הקונדום פג תוקף. תומר רזיאל ז'קונט כל יום, כל היום 825FM רדיו מג"ר.

LCA

New member
תומר

עם כל הכבוד, אין צרוך להתנהג בגסות, אפשר להגיב עם שפה יותר נאותה....

k e r e n m

New member
ועם כל הכבוד....

לך יקירתי יש מנהלת פורום שתחליט מהי שפה גסה ותהיי בטוחה שגם תעיר עליה כי זהו תפקידה.

Vdrums

New member
שימי לב לסוף ההודעה. השפה שלי

זה בחוזה שלי. אני חתום אצל גברברת. לא לקחת קשה יותר מדי.

LCA

New member
אם זה בחוזה שלך

ואתה חתום אצל גברברת, אז זה בסדר

niva99

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo101.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

במקרה הזה רק מומחה למיניות. אגב, יש כאן פורום כזה בניהול דר' אלוני - שם תקבלי תשובה הולמת. רק בריאות.

seeyou

New member
"הנוזל" הזה זה כמו שמן סיכה....

הגוף משחרר אותו לפני פליטת הזרע לא מכיל זרע! אבל אם את יורדת לו אין סיכוי להיכנס להריון בכול מקרה!

למעלה