אוקיי אנשים!! מה התוכניות לחג המולד \חנוכה \חופשת החורף?
ה הירח מאיר תמיד New member 7/12/05 #4 עדיין לא ברורות.. יש מצב שאני נוסעת לבקר מישהי ישראלית בקלגרי.. אבל לא בטוח..
K kit k@t New member 7/12/05 #5 same thing i do all the time.... work, sleep, eat, hand out with Chad. its sucks ass when you are out of school, no vacations once every few months. kat
same thing i do all the time.... work, sleep, eat, hand out with Chad. its sucks ass when you are out of school, no vacations once every few months. kat
L lolypop12 New member 8/12/05 #10 מקווה- שנסע למפלי הניגרה ולטייל באזור ... כמה זמן החופשה שלכם נמשכת? (שלי מה-17 עד ה-2 לינואר )
L Live0Love0Let go New member 8/12/05 #14 21/12-30/1 כן שוב החלפתי כינוי. תוכניות? ב21.12 מסיבה ענקית, בתחילת ינואר - ישראל ( ) וכל השאר, חברים, לישון...
21/12-30/1 כן שוב החלפתי כינוי. תוכניות? ב21.12 מסיבה ענקית, בתחילת ינואר - ישראל ( ) וכל השאר, חברים, לישון...
D d a p h i New member 8/12/05 #11 ישראל! הבן דוד התינוקי שלי יהיה בן שנה בעוד יומיים. ואני אראה אותו לשבועיים.
ק קוקו המושלם New member 8/12/05 #12 התוכניות.. לאס וגאס, אולי קצת מקסיקו, קצת טיולים בלוס אנג'לס והסביבה, לא משהו מיוחד החופשה שלי מה- 17 עד ה- 2 לינואר
התוכניות.. לאס וגאס, אולי קצת מקסיקו, קצת טיולים בלוס אנג'לס והסביבה, לא משהו מיוחד החופשה שלי מה- 17 עד ה- 2 לינואר
ל ליאלי 10 New member 8/12/05 #16 ארוחה מישפחתית אים כול המישפחה אים סבא (מהונגרייה) רגם סבתה ועוד המון אנשים