אוקיי אנשים....

אוקיי אנשים....

בגלל שהשבוע עסקנו בצה"ל ....עזבו מה קיבלתן במנילה שרשרו את התפקידים שאתן רוצות להיות ולא קיבלתן ....או מה התפקיד המועדף עליכם בכול המנילה והבנים מוזמנים לספר לנו מה הם רוצים להיות בצבא שירשור נעים!!!
(כדאי שאני אופיע בסיכום השבועי הבא!!! הא נדב?!
)

אני לא קיבלתי הרבה

לא כתבו לי הרבה תפקידים, כי בצו ראשון לא ממש נתתי את הרושם שאני רוצה בכל להיות בצבא. כבר הקלדתי במחשב את הבחירות שלי..עדיפות ראשונה: חיילת שב"כ/מוסד/במשרד הבטחון וכו', עדיפות שנייה: מפעילת מחשב (איייכס) ועדיפות שלישית הדרכה - מניאקים - אמרתי להם אלף פעם שאני לא רוצה להיות מדריכה!! ואז בתפקידים שלא דורשים מיון, גם היו לי רק 5 תחומים. והדבר היחדי שנשמע נורמלי זה משק"ית מידע. יהיה מגניב אם אני אהיה בקרית שליטה ימית...זה מה שרשמתי בסוף.

אני לא קיבלתי הרבה

לא כתבו לי הרבה תפקידים, כי בצו ראשון לא ממש נתתי את הרושם שאני רוצה בכל להיות בצבא. כבר הקלדתי במחשב את הבחירות שלי..עדיפות ראשונה: חיילת שב"כ/מוסד/במשרד הבטחון וכו', עדיפות שנייה: מפעילת מחשב (איייכס) ועדיפות שלישית הדרכה - מניאקים - אמרתי להם אלף פעם שאני לא רוצה להיות מדריכה!! ואז בתפקידים שלא דורשים מיון, גם היו לי רק 5 תחומים. והדבר היחדי שנשמע נורמלי זה משק"ית מידע. יהיה מגניב אם אני אהיה בקרית שליטה ימית...זה מה שרשמתי בסוף.

אני סימנתי

בעדיפות ראשונה את תפקידי המודיעין..(חוקרת מודיעין ימי, מפענחת תצלומי אויר, חוקרת מודיעין אויר, מפעילת מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס, מש"קית ניווט ותחקור) ובעדיפות שניה סימנתי את התחום של הפעלת מערכות התראה. בתפקידים שלא דורשים מיון סימנתי שאני הכי רוצה להיות מפעילת מערכות לוחמה אלקטרונית... אני דיי מרוצה מהמנילה, אני מקווה שאני אהיה מרוצה גם מהתפקיד שבסופו של דבר אני אעשה. היה משהו אחד ששקלתי לעשות, והוא לא הופיע לי במנילה וזה מדריכה בחיל הנדסה.. אבל לא נורא

Ez sLeeP

New member
את תצטרכי להתאמץ קצת יותר

משרשורי מנילה. אנחנו רוצים משהו פרובוקטיבי! משהו עילאי! משהו שיגרום לי להסמיק.. כן, כן.
נדבו'ש.

Stillwater

New member
בנתיים...

אני לא יודעת איך לענות על המנילה כי אני פשוט לא רוצה שום דבר משם!!! אבל אבא מנסה לסדר לי משהו...(יחי הפרוטקציות!)

mc bige

New member
לא קיבלתי מנילה כי עוד לא היה

לי צו ראשון אבל בכל מקרה בצבא אני ירצה להיות או בגלי צהל, או בדובר צהל...אחד משניהם כי אני אוהב את כל הקטע של הדוברות, והתקשורת

Stillwater

New member
גלי צה"ל?

חלום ילדות ונעורים שלי, בערך עד לפני לא הרבה זמן... ואז הבנתי שאין סיכוי שאני אתקבל לשם, אני לא מספיק חכמה ואין לי פרוטקציות!

Who Knowsss

New member
אני...

באפשרות הראשונה בחרתי תפקידי מודיעין למינהם אבל ממש ממש הייתי רוצה להיות טייסת, אפילו רק להשתתף בקורס טיס *חולמת* חבל שאין מי שיקבל אותי לשם

*superstar*

New member
שוב זה..? טוב נו..

לא קיבלתי מש"קית קישור עם כוחות זרים או איך שלא קוראים לזה.. רציתי מאוד אבל חפיף.. זה מגניב.. עבודה עם צבאות של ארצות אחרות ועם האו"ם.. התפקיד הכי מועדף זה חוקרת מודיעין ימי.. אני אהיה בחיל הים גם אני אצטרך לתת טובות הנאה לרמטכ"ל!!! איכס.. הגעלתי את עצמי
*דיד*

Stillwater

New member
הוווווווווווווווווווווווווווווווווו

יס סר איי כן בוגי בוגי בוגי אול נייט לווווווונג איכס! עם הרמטכ"ל??? מילא אם זה היה אמנון ליפקין שחק, הוא סקסי, אבל בוגי? בוגי בוגי? אול נייט לונג???

למעלה