אוקיי... אנשים...

WickiD

New member
אוקיי... אנשים...

אני צריך לדעת מתי איפה למה כמה מי מו איך וכל התשובות לשאלות שיש לפני תחילת הלימוד, התאוריה וכל זה... מישהו יכול לענות או שיכול להפנות אותי לאנשהו שיכולים להגיד לי מה מומלץ? מתי מומלץ להתחיל? מאיפה אני צריך להתחיל?...כל זה.. אני מניח שזה בערך מה שרובכם חיפשתם לפני שהתחלתם ללמוד.. זה מאוד יעזור לי.. 10x

idandi

New member
מממממ דבר ראשון בן כמה אתה../images/Emo35.gif

עוד כמה דברים לידע כללי יש אתר המלמד לתיאוריה - חינם יש אחד בתשללום של 69 שקל אישית לא ניסיתי אבל אמרו לי אמר חבל על הזמן מקיף אשר מלמד הכול יש את ספר התיאוריה שמחירו 30-50 שקלים ויש שם גם תירגול שאלות ויש הכול בספר זה בקשר ללימוד את הספר אתה גם אמור לקבבל אצל המורה נהיגה שלך, ישלך מורה נהיגה? אתה יודע אצל מי אתה הולך ללמוד? מאיפה אתה?

funnydog

New member
תשובות

לדעתי מומלץ להתחיל ללמוד נהיגה בערך 3-4 חודשים לפני גיל 17 (אם לחוץ לך רשיון בגיל 17). זה מה שאני עושה עכשיו (אני במצבך). את התאוריה אני עשיתי לפני חודש אבל זה סתם כי התלהבתי. בתכלס אין סיבה לעשות את זה לפני שאתה מתחיל ללמוד נהיגה. ללמוד אפשר בספר אבל אני מאוד ממליץ על DRIVER2B, כי זה רק 69 שקל ואתה בטוח עובר (מי שלא עובר מחזירים לו את הכסף, לא כמו ספר). אני למדתי פעם אחת עם הספר ונכשלתי ואז עם DRIVER2B ועברתי בלי אף טעות. חוץ מזה אתה צריך ללכת לממסי עם תעודת זהות ולהוציא את הטופס הירוק כדי לעשות את הבדיקות עיניים ורפואיות. צריך את זה כבר לתיאוריה. אם יש לך עוד שאלות תשאל, זה אחלה פורום.

Ibiza1800

New member
לפי דעתי אומרים לך את מספר הטעויות

אם עברת ואם אין לך בכלל אז אומרים לך 0 טעויות או משהו כזה ומ1 עד 4 טעויות לא אומרים

funnydog

New member
היה כתוב לי על הטופס 0

ליד החותמת "עבר". אבל הבנתי שלא תמיד כותבים וזה תלוי במצב רוח של הבוחן.

למעלה