אוקיי אני מודה.......

אוקיי אני מודה.......

אני פשוט מכורה לפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עכשיו חזרתי מיציאה וישר הגעתי לפה......... טוב ,זה כמו לקרוא ספר לפני השינה
אז רציתי להגיד שהיום הייתי בחורבה וראיתי את שתי אחיותיי "ה"מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tankgirl ושמופעעעעעעעעע שלא ראינו פה "שנים" בפורום. ואם להגיד במילה אחת איך היתה היציאה היום אז פשוט גדול!
אחרי שבועיים שלא הייתי בחורבה הפעם נהנתי. אבל באמת מה שהכי עשה לי את היום זה לבלות במחיצתן של אחיותיי
שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא ומצ´גע!!!!

tankgirl21

New member
הייתי .....

אומרת שאת מכורה אבל מה זה אומר עליי.... אחותי נהנתי לראות אותך ואת שמופעעעעעעעעעע שלנו שמופעעעעעע שלא תחשבי לרגע שאני לא יממש את האיום שלי.... גם ראיתי אנשים יקרים שלא ראיתי שנים.... והיה לי כיף ... למרות הנפילות מדי פעם היה ענק בסופו של דבר...

מסכימה!!!!!!!../images/Emo13.gif

בהחלט....הפעם היה נחמד.... אני בטוחה שכולם נהנו........ אז מה אחותי הלכת כבר לישון? הולכת? את עוד פה? אני נותנת לך 10 דקות לענות לי,אם את לא עונה סימן שהלכת,ועצוב לי
יאללה.....מ ע כ ש י ו

טוב לא משנה......

אני פורשת בשיא!!!!!!! הלכתי לי לישון........................ אז שיהיה לכולם בוקר טוב
ולילה טוב לי
!!!

tankgirl21

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב לי ולך ../images/Emo29.gif

ובוקררררררררררררררררררררררררררררר טוב לכולםםםםםםםםםםםםם
וכן גם לי נראה שאני פורשת בשיא..... נראה אותכם אחורי זה.........

reneg

New member
בנות אתן נורמליות????????

מה אתן עושות פה בכזאת שעה?????? מה אני עושה פה ב 10:30??? טוב, לי יש תירוץ טוב! 1) אני צריך ללמוד (כן יש כאלה שעדיין לומדים!) 2) אח"כ נוסע לפגוש חברים במרכז בצהריים 3) בערב נוסע לרמת הגולן... יום עמוס... מישהו\י בא איתי?

tygger

New member
יום עמוס הא...

מה לעזאזל אני עושה ער?!? אני יושב ובוהה במסך שלי. הממ... לא עוזר, הוא רק בוהה בי בחזרה. יופי, עוד יום עבר עם שינה של שעתיים. לא יכול להמתין ליום שבו אני פשוט אתמוטט מחוסר שינה. נו טוב. לא נורא. העיקר שכולם נהנו! משום מה אני לא יכול להביא את עצמי ללכת לחורבה (אני חושב שזה ריכוז הילדים הקטנים שם, בלי לפגוע באף אחד פה) אבל יכול מאוד להיות שאני פשוט לא אוהב את החום הבילתי נסבל שהיה שם. אפשר היה לחשוב שעם הכסף שהם גובים וכמות האנשים, הם היו יכולים לשים כמה מזגנים באיזור שיעבדו על המסיבה. טוב נו, אני חוזר למטבח לשרוף איזה משהו לאכול.

GALI02

New member
פשששש RENEG

מחזיקה לך אצבעות שתשרוד את היום העמוס שלך... ואני מורידה בפנייך את הכובע על זה שאתה לא מזניח את הלימודים!!!
תעשה חיים. אתה רציני אח"כ נוסע עד רמת הגולןןן?!

raz 93

New member
לטייגר !!!

שלום למנהל הפורום ? מה עיניינים ? 1. המזגן באמת על הפנים בחורבה ובגלל זה גם אני לא הולך לשם יותר. 2. למה ילדים קטנים ? יש לך שם את כל קשת הגילאים ! אבל בגלל המזגן אני פרשתי !!!

tygger

New member
ימי שישי? איזה קשת גילאים.

פעם אחרונה שהלכתי לשם לפני מספר חודשים טובים השומרים הביטו בי ובחברים שלי במבט מוזר ומזלזל. הייתי עם אחותי הקטנה (19) ועם חבר שלה בערב איתם. מיותר לציין את העובדה שלא נהנתי משהו מזה, והיה חם בטירוף. ילדות קטנות ומוזרות רצו שם כל הזמן. ערסים קטנים הולכים מקצה אחד לקצה שני כל הזמן ומחפשים משהו לא ברור. וחם! חם מדי! לא אוהב. לא אהבתי ולכן לא הולך יותר. חזרתי לסיטי הול. (עוד לא לגמרי, אבל בינתיים אני חושב על זה...)

ממררבב

New member
מה ´ניינים!!!

ענתי טאנק וכולם שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך היה אתמול ספרו חוויות אני הייתי בטרמינל היה סבבה

למעלה