אוקיי... אני חדשה כאן..

עפריפרי

New member
אוקיי... אני חדשה כאן..

תקשיבוו אנשיםםם אני פשוט מטורפתת על עברי!!!!!!!! הוא פושט הבן אדם הכי מושלם שיש בכל היקום הזה!!!!!!!!!! הייתי בהופעה שלו בבארבי ב24/11 היה מדדדדדדדהההההיייייייייםםםםםםםם!!!!!!! הוא פשוט מ=ו=ש=ל=ם!!! עבריייייייייייייייי תעשה לי ממממממממלללללללללאאאאאאאאא ילדייייייייםםםםם!!!!!!!!!! למישהו יש תמונות מהבארבי ב24\11?? מישהו יודע משהו על ההופעה שאמרו שתיהיה לו אחרי פסח משהו עם הולוגרמות וכל זה? אמרו שזה יהיה משהו גרנדיוזי... יש למישהו מושג מה ומי ומתי ולמה וכמה זה יעלה?! עעעעעעעבבבבבבבברייייייייי אני רוצה לעשווווווות אותךךךךךךךךךך - תעשה לי ממממממממללללללללאאאאאאאאאא ילדיםםםםםםם

NoAmOoOsH

New member
יהיה טוב../images/Emo9.gif

אני נועם.. תהני וזה..

זה לא גרופיזם יתר.

זה פאקציות יותר. גרופיות זאת דרך חיים
, לא משהו שאפשר להיות אם תכתוב עעעעעעעעעעעעעעבבבבבבבבבבבררררררררייייייייייי ההההההההמממממממממלךךךךךךךךךך!!!!111111111 מובן?

וחשבתי שאחוז הפקציות בפורום יורד...

ברוווווווווווווווווווכהההההההההההההה הההההבאאאאאאאאאאאאאאה

עפריפרי

New member
חחחחחח.. פאקציות...

חחח פאקציות.. תראי.. אני באמת באמת לא פאקצה וזה.. אבל ניסיתי איכשהו להמחיש לכן כמה אני באמת באמת באמת אוהבת אותו... =] אפילו אמא שלי ציירה לי אותו [היא לא ציירת, כתחביב..] וממ.. אני מקווה שיהיה לי נחמד כאן... למישהו יש תמונות מההופעה בבארבי ב11\24 ? מישהו יודע משהו יותר ממה שרשום כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3325106,00.html על ההופעה ה"גרנדיוזית" שתיהיה אחרי פסח? צ'או

SRonush

New member
לא, אני פשוט בטוחה שכל ה-

עעעעעעעבבבבבבבברייייייייי אני רוצה לעשווווווות אותךךךךךךךךךך - תעשה לי ממממממממללללללללאאאאאאאאאא ילדיםםםםםםם ימחיש לנו כמה את באמת באמת באמת אוהבת אותו.

טוב שלא נסחפת...

לא כל יום מגיעה אלינו מישהי כזאת, ולא כל יום זה קורה. ועד שפעם ב זה מגיע, את רוצה שנתאפק? וחוץ מזה - היא הודתה שזה בצחוק ושזה מצחיק.

עפריפרי

New member
לאן?

למסנג'ר? כי זה לא מוסיף.. זה אומר שאין דבר כזה.. אני אשלח לך איימיל ותשיבי לי בתמונות.. חחחחח ובאמת באמת שצחקתי =]] לפחות יש עוד אנשים שרוצים ילד ממנו :]

למעלה