אוקיי, אממ... WTF?!

PillzE

New member
אוקיי, אממ... WTF?!

הרגע ראיתי את הקליפ של מיוז ל Invicible. מה לעזאזל!?!?!?!!?!? הדבר הזה מוזר מטירוף! זה יותר מוזר מהקליפ של Knights! מי חושב על השטויות האלה? שליטה עולמית... אני אומרת לכם! אה, והוא זכה במקום שני ב Rock Top 10 ב MTV2. MCR זכו במקום ראשון עם Yesterday. אחלה שיר, וגם קליפ חמוד.

L A D Y B U G 2

New member
חחחח... בוקר טוב!

גם אני חושבת את אותו הדבר... וסופסוף אני מגלה עוד מישהו שלא אוהב את KOC....

CitizenErased

New member
זה קליפ ענק ../images/Emo3.gif

Invincible.. את צריכה לקרוא את החפירות בפורום הרשמי כדי להבין את הגאוניות חח וKNIGHTS היה חולני.. וגם ענק. ולMCR אין שיר בשם Yesterday
אולי את מתבלבלת עם From Yesterday של 30 סקונדס טו מארס? (
ג'ארד) או אם I Don't Love You, החדש של MCR?

PillzE

New member
כן... מצטערת

התכוונתי לI Don't Love You. אף פעם לא באמת התסכלתי על השם של השיר. וYesterday נראה לי מתאים לשיר הזה ^^ אני טיפשה, סליחה... לא אמרתי שלא אהבתי את הקליפים [בתגובה גם לאורטל למעלה]. אני אוהבת אותם מאוד, הם פשוט מוזרים נורא. מוזר זה טוב

delikat

New member
../images/Emo32.gif שלום!

אני אוהבת את החתימה שלך, גורם לי להרגיש נחמד להיות מתמטיקאית (בערך). ואם כבר אני פה, אני אכיר את עצמי, הגעתי לפה לפני כמה ימים, ואני חושבת להצטרף, קוראים לי סוזי ואני בת 24

PillzE

New member
ברוכה הבאה

אחלה פורום! stick around ^^ את מתמטיקאית (בערך)...?

delikat

New member
כן :)

תודה! אני עתודאית - ואת התואר שלי עשיתי במתמטיקה. הגעתי לפה מפורום עתודאים, כשהוא התחיל להיות יבש, חיפשתי בפורומים אם יש עוד נושא שקשור אלי :)

מי שחשב על "השטות" הזאת...

הוא, רוב הסיכויים, אותו אחד שביים את כל שאר הקליפים של הלהקה. אותו אחד שגרם להם להפוך לכתומים בnew born, למת'יו ליפול ואז להתפורר לחלקיקים בbliss, וכו'... (ד.א. לא ראיתי עדיין את הקליפ ולכן לא יכולה ממש להגיב עליו..
) אה, וגם: היי חדשה בפורום, מעריצה ותיקה מאוד של הלהקה. (נחשו מה השיר האהוב עלי של מיוז?...)

למה כתבתי Invicible?../images/Emo122.gif../images/Emo219.gif

[בטח בגלל ששמעתי את זה אז
] Space Dementia*

CitizenErased

New member
פפח ../images/Emo3.gif

וולקם! צר לי לאכזב אבל הבמאי החולני של New Born וBliss (וHyper Music וFeeling Good), דיוויד סלייד, לא ביים את Invincible. ולמה את מחכה?! יאללה יוטיוב!
ונחשי מה השיר האהוב עלי של מיוז?

שכנעת אותי, הולכת לראות עכשיו...

ו.. אם.. citizen erased זה השיר השני הכי אהוב עלי של מיוז...

חחח...../images/Emo6.gif

העכברתולים של הקריה מנסים להשתלט על העולם! בכלליות לא אהבתי כ"כ... צריך להחזיר את הבמאי שאני דיברתי עליו..

delikat

New member
זה רק אני?

היצורים האדומים שמחריבים את העולם עם החייזרים בסוף הוידאו כאלה חמודים!

למעלה