אוקיי אממ...
?

אההה! אני צריכה לקרוא את זה!../images/Emo80.gif

יש לי בוחן בקיאות מחר בספרות, ואפילו לא התחלתי לקרוא, אז זה קצת מטריד.
אעע. באסה. ואני מפחדת שעם כל הציפיות שיש לי מהספר הזה- בסוף הוא לא יהיה כמו מה שעשו ממנו, ואני אתאכזב. הרי תמיד זה ככה עם קלאסיקות. הן כל כך אוובר-רייטד... אין לי כוחחח. זהו, רק רציתי לשתף.

Nerade

New member
גמני חשבתי שזה מה שיקרה.

ז"א, כולם אמרו כמה הספר טוב והכל (למרות שהרבה חברות שלי לא אוהבות אותו, הממ.
), ורציתי לקרוא אותו, אבל לא הייתי בטוחה אם אני באמת אוהב אותו. אבל לא הייתה לי בעיה בסוף, זה אחד הספרים הכי טובים שקראתי, אם לא הכי טוב.
(הולדן.
)

Velma Kelly

New member
כמה עבודות כתבתי על הספר הזה..

תראי, אני אישית חושבת שהפתרון הוא בעיני המתבונן וזה מה שיפה בספר הזה. (תכתבי לה את זה! מאוד פילוסופי - עבד על המורה שלי לפחות..) הפיתרון בעיני הולדן לאחר כל המסע של החיפוש עצמי שלו במהלך הסיפור היה לאשפז את עצמו. בספר לא מצויין בדיוק המילים "אישפוז עצמי" אבל בין השורות הראשונות והאחרונות בסיפור אפשר בהחלט להבין את זה.. חוצמזה שאת יכולה לכתוב לה על הפתרונות שהספר הביא אליהם בעיני אשים אחרים.. (ע"ע ג'ון לנון, רונלד רייגן) הקיצור כל עזרה שאת צריכה או התפלצפות והסברים כאלו הגשתי כבר 12 עבודות בנושא התפסן (באנגלת ועברית) אז תפני אליי במסרים או משהו.. אני ממש אשמח לעזור לך אני מתה על לנתח ולעשות בוק ריפורט של הספר הזה
אה כן ו.. הולדן שולט

Nerade

New member
תודה.../images/Emo6.gif

למרות שזה כבר היה, והיינו אמורים לכתוב ממש מעט.:S ז"א, ממש ספציפי, למשל - מה הדמויות, מה הבעיה, מה הפתרון, איפה זה התרחש... דברים דפוקים. ואז היה צריך לנתח דמות אחת, שזה היה ממש קל.
כן, זה ממש הזוי שלרוב ברוצחים בארה"ב היה עותק של התפסן.:S הולדן.
ברצינות, אני לא מפסיקה לחשוב על הספר הזה.

zicko

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מחר עבודה. יום חמישי מבחן בספרות. יום ראשון מיני-מתכונת/מבחן במתמטיקה ומבחן בהיסטוריה. יום שני מועד ב' בתנ"ך. יום שלישי מבחן בתעבורה + בוחן בקיאות על ספר שלא התחלתי לקרוא. ובנוסף גיליתי משהו מוזר בגוף שלי שלא ממש מעודד אותי. אני רוצה שקט.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

אמממ..בהצלחה עם כל הדברים
זה מתיש מדי כל המבחנים האלה...

Sweet Misery

New member
קצת יותר מדי.

השעה כמעט שתיים ולא סיימתי ללמוד לספרות. יתחילו לצמוח לי שערות לבנות.

Velma Kelly

New member
../images/Emo99.gif היסטוריה../images/Emo70.gif

טוב התמכרתי להיסטוריה. זה עצוב, אני יודעת. אני מתה על היסטוריה

gilmorefreak

New member
../images/Emo5.gifסורי אבל..בעעעעעעעעעעעעעעעע...!

המגן מחר
בעעעעעעע...אני כל כך שונאת היסטוריה! כיף לך שאת אוהבת את זה, לא יודעת איך דבר כזה יכול לקרות..אני מתעבת היסטוריה! אבל אני נפטרת מזה ב-20.1, לא יכולה לחכות ליום!
שונאאאאאאאת היסטוריה!
לא מבינה אנשים כמוך, וגם אם היו לנו כאלה בשכבה, הם נכחדו, התעללו בנו בהיסטוריה, אפאחד לא יכול לחכות להפטר מזה כבר, כולם כבר לא יכולים לחכות לסיים עם זה כבר! מקצוע רשע ומרושע[איילת מאוד בוגרת כלפי מקצועות כשהיא עצבנית עליהם..
]

Nerade

New member
../images/Emo5.gif

מסכנה.
בהצלחה!
^_____________^
- אתמול חברה ישנה אצלי (שלא ראיתי אותה שנה וחצי כי היא גרה עכשיו בקנדה, אז האושר היה גדול.
), והיא רצתה לראות את פסטיבל השירים בערוץ 2. (אני בכלל לא ידעתי שיש אחד כזה...
) בכל מקרה, אחרי ששי גבסו נצח, אמא שלי נכנסה לחדר: (
-דניאלכרמל,
- אמא)
: "נו, מי נצח?"
: "שי גבסו"
: "מה, שאר השירים היו עד כדי כך גרועים?" XDXDXDXDXDXDXDXD
טוב לדעת שלאמא יש טעם טוב במוזיקה.^^

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ותודה, הלך גרוע יותר ממה שחשבתי שיהייה
..