אוקיי אממ...
?

gilmorefreak

New member
אוקיי אממ...../images/Emo32.gif?

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי ללמוד היסטוריה זהו, הוצאתי את כל מה שהיה לי להוציא, תורכם! אהה..כן..אני רוצה כבר גילמור!

Kill Bernard

New member
*מצטרפת ל- אהההההה *

בואי נגדיר את זה ככה. היסטוריה - יש לך סיכוי לקבל ציון עובר, אוקיי? גם אם אתה ממש טיפש ולא יודע כלום יש חומר ללמוד ממנו.. פשוט קוראים.. וזהו. הבעיה הקטנה שלי כאן, היא, שזה פאקינג ספרות מורחב! יש לי מחר מבחן על, כן, שתי יצירות קטנות ושני מאמרים ארורים. שזה לקרוא בערך חצי שעה (כולל זמן נסיון הבנה). אבל.
לא טרחתי להקשיב באף אחד מהשיעורים (כבר הזכרתי שהאישה ההיא ממש ממש ממש טיפשה?
), אין לי אפילו חצי דף במחברת, ואפילו אם אני אצליח להבין בעצמי את הסיפורים המטומטמים זה לא יעזור לי- המחבן יהיה 2 שאלות. 50 נקודות שאלה. זאת המורה מהסוג שמצפה המון מתלמידים (אבל בכל זאת מתעקש לטעון שהם לא אינטילגנטים וכפי הנראה לעולם לא יהיו). תשובה של פחות משלושה עמודים, עם המון הסברים מסובכים לא תספיק. וכל מה שאני יודעת להגיד כרגע זה ש(אל תקשיבו, אני מנסה לבדוק לעצמי עד כמה אני לא יודעת כלום
) החתול השחור פנטסטי בגלל ש.. אממ.. לא יודעת, דמט! אולי כי.. אממ.. ה"מצפון" וה"רוע הטבעי שבאדם" (*מגלגלת עיניים*. ספרות זה דבר טיפשי) תופסים בסיפור דמויות ממשיות? טוב, זה כל מה שיש לי להגיד על זה. כמה הייתם נותנים לי על זה?
(שלוש נקודות? ארבע? אני כ"כ הולכת לעבור!
) אז, כן, אני אחרי יום מעייף מאוד, ולא, אני לא מתכוונת לנסות ללמוד למבחן הזה. יהיה מה שיהיה מחר. זה סתם מבחן. אוף. וישר אחרי זה יש לי עוד מפגש עלוב של הביוטופ
פיכסה. מתי המבחן שלך? מצטערת על אי התמיכה עד עכשיו, פשוט אממ.. הספרות מורחב הטריד את מנוחתי. עכשיו כשסיימתי - יהיה בסדר.
את חכמה. קיבלת 100 במתמטיקה למען השם!! וכן. אני זוכרת. היסטוריה זה אחד המקצועות הזוועתיים ביותר ללמוד אליהם. משתתפת בצערך...
באסה שאין ב"ג כל יום ככה, זה נורא עוזר בימים שצריך ללמוד למבחנים... אני מתגעגעת! מה זה פעם מסכנה בשבוע?? אה, והגעתי למסקנה שהעונה הרביעית ממש יפה. (כן, אני רק עכשיו רואה אותה. תקועה בפרק 11)

gilmorefreak

New member
אויש אני כל כך אוהבת את פרק 11

אחד הפרקים האהובים עלי בגילמור!
עונה מצויינת, אני לא מבינה למה אומרים שהיא הייתה הכי פחות טובה, היא האהובה עלי נראה לי..
וזה בסדר, תתבכייני בכיף..אני לא לומדת ספרות מורחב ואני שונאת את הרגילה, זה הרבה יותר מדי לא מעניין ומעצבן לנסות לנתח את דבריו של עגנון- למה נראה לך שאם הוא השתמש ב"דמים" במקום "כספים" הוא התכוון לתת לנו רמז על כך שבהמשך הסיפור יהייה משו שמתקשר לדם ומוות או ווטאבר...בעעעע..
את זוכרת שקיבלתי 100 במתמטיקה? חולני!
טוב אבל זה היה רק שני השאלונים הראשונים-005 ו-006 נו וב6 קיבלתי 98
ובעעעעעעעעעעע...אני מתחילה לחשוב כבר שמתמטיקה יותר קל מהיסטוריה- לפחות שם אם חורשים אפשר לעבור את ה70 גאד דאמט! בעעעעע..ורק לזכור? הזיכרון שלי כזה גרוע, אני שונאת את זה...בעעעע..כל כך שונאת!
אווווווווף, רק לסיים עם זה כבר, ואז לא לומדים ימי שישי!
אההה..וכן חומר בהיסטוריה- אני לא כותבת כלום בשיעורים, לפני יומיים בערך חרשתי את כרטיסיית הסיפרייה שלי וצילמתי את כל החומר שחברה שלי השיגה מכיתות אחרות, ואלה שהיא אישרה של המורה שלנו
[המורה שלנו גרועה!
] אני צריכה גילמור, מאוד, עזבי פעם בשבוע שידורים חוזרים, גם אין פרקים חדשים בארה"ב!
ואני פשוט יכולה להמשיך עוד ועוד ועוד..אבל נו, נעשה טובה ונפסיק! [אני צריכה להגמל מ-נו
]

Kill Bernard

New member
פרק 11 מדהייייים ../images/Emo99.gif

והוא גם ממש ארוך. ז"א זה הרגיש ככה כשראיתי אותו. או שאולי זה היה פשוט אחרי 4 שעות צפיה בכל מקרה ו.. אממ.. קצת יותר מידי, אפילו בשבילי...
אני מחכה עכשיו למצוא את 12.. או זמן לראות את 12 כשאני (בתקווה) אצליח למצוא אותו... האדונית והרוכל -
רשעות. פשוט רשעות. סיפור מטומטם. ואני זוכרת את ה-100 הזה שלך כי זה פשוט מפחיד. פשוט מפחיד. ואני חוזרת על עצמי יותר מידי לאחרונה
.. קיבלת ב-6 רק 98?
את גרועה, מואהאהא. (אוקיי, לא. איך, איך עושים את זה?? אני הולכת לקבל עכשיו 60, וזה אחרי שירדתי ל-4!
)

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

הקטע עם אלה שיורדים ל-4 הוא שהם ברחו מהחרישה המטורפת ומרגישים עכשיו שהם לא צריכים לעשות כלום- לפחות ככה זה היה אצלנו, ואז תלמידים שבחמש ישבו על 70 וזה לא הספיק להם אז ב-4 הם שוב יושבים על 70
... ואיך עושים את זה? חורשים ממש ממש ממש הרבה ואמממ..מוותרים על לחיות? משו כזה בכל אופן...
וזה לא כזה מפחיד, זה בערך מה שכל הקבוצה קיבלה, יש לנו מורה מעולה...
האדונית והרוכל
, ואוו כולכם זיהיתם, אכן רשעות, סיפור מטומטם!
ואמממ..11...ארוך?
לא יודעת..זה היה מזמן אבל אני זוכרת שכל פרק של גילמור שנגמר אני חושבת שהוא היה קצר מדי...
*בורחת* ומקווה שתמצאי את 12, לא זוכרת מה היה בו אבל הוא בטוח היה טוב...

Nerade

New member
הסיפור הזה מוכר לי...../images/Emo6.gif

"האדונית והרוכל"? יכול להיות?
סיפור נחמד דווקא, אבל קיבינימט מעצבן. תזכירו לי מה פרק 11 היה...?

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

אממ..אמממ..כשלורליי מגלה שלוק עבר לדירה עם ניקול ולא סיפר לה, עם הפעמונים וההלוויה, אמממ..מה עוד? וכן, אני זוכרת בעיקר קטעים שקשורים ללורליי ולוק
אה..כן..זה אכן האדונית והרוכל..

מיטלוש8

New member
את העונה הרביעית לא ראיתי ../images/Emo10.gif

אבל את הפרק האחרון של עונה 4 ואת הראשון של עונה 5 דווקא כן.... (אני מדלגת בקצב על פרקים... בגלל שהמחשב שלי כ"כ איטי...)

gilmorefreak

New member
אוי לא! אל תעשי את זה...

זה הורס הכלללל! סבלנות, באמת..גם המחשב שלי איטי! זה שווה את ההמתנה..

anatotel

New member
ספרות מורחב...

איזה כיף! כל כך אהבתי! להתפלצן למורה על גבי עשרות עמודים בכל מבחן, להקיא בכתב בדיוק את מה שאמר בכיתה או שצילמתי מהסיכומים של מי שטרח לכתוב משהו בשמן השיעור. אבל דוגרי- מקצוע נחמד. לא מצריך השקעה גדולה לאורך השנה. רק בתקופת המבחנים. על מה המבחן?

Kill Bernard

New member
אררר.

כיף - לא. רחוק מזה.
עשרות עמודים - בהחלט לא. אני אולי אצליח להוציא חצי דף. ומה במקרה שלא מסוגלים להקשיב למורה, ומכאן להקיא אח"כ במבחן? ומה אם שכחתי לצלם סיכומים מאנשים שכן כתבו?
מקצוע נחמד? אולי. אם יחליפו מורה.
לא מצריך שום השקעה בכלל, זה נכון. וזאת הסיבה שאני עדיין שם
המבחן על.. החתול השחור גואדלופה ושני מאמרים משעממים.

anatotel

New member
לא מכירה את הסיפור

אבל תמיד אפשר למצוא עליו כל מיני סיכומים גם בספריות וגם באינטרנט...

Nerade

New member
אוקיי..

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיימתי את התפסן בשדה השיפון.
אני רוצה עוד.
הולדן.
ויופי, עכשיו אני צריכה לעושת על זה בוק ריפורט מטומטם!
רק הבעיה שהמורה עשתה את זה כנראה לפי הספרים שיש בספריה - ואז זה ברור מאוד - יש התחלה עם 5 דמויות מטופשות מקסימום, באמצע יש את הבעיה, ובסוף יש את הפתרון!
עכשיו לכו תעשו בוק ריפורט כזה על התפסן בשדה השיפון.
יש כ"כ הרבה דמויות וכולן חשובות, דאמיט! ומה לעזאזל הפתרון?!?! ז"א, אני יודעת לכתוב את הבעיה, אבל הסוף הוא לא בדיוק פתרון! קיבינימט! מה אני אמורה לעשות עם זה?
חברה שלי אמרה לי להתקשר למורה שלי, אבל לפני כמה זמן התקשרתי אליה והיא כמעט ערפה לי את הראש. ז"א, חשבתי שהיא אמרה לי להתקשר אליה אם יש לי בעיה בבדיקה של מבחן של ילדה מהכיתה שלי (כןכן.
), אבל אז היא התכוונה שאני אתקשר אם יש לי ספציפית בעיה, בלי קשר למבחן. לא חשוב. בכל מקרה, בעעעעעעעעעעעעעעע. איך אני אמורה לעשות בוק ריפורט על זה? והיא אמרה בכיתה לקרוא את ההקדמה כי היא עוזרת מאוד, ובעצם אפשר לפתור את רוב המבחן מההקדמה. גס וואט - אין לי הקדמה!
ואלו היו 3.5 דקות על אנגלית.
הולדן.
בהצלחה בהיסטוריה!
אני שונאת ללמוד למבחנים בהיסטוריה.
זה כ"כ משעמם.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אוקיי, את התחלת

שאני לא אתחיל אפילו עם אנגלית.. היום הייתה לי מתכונת מודל E והייתה שאלה טריקית למדי שהלכה ככה:
If Whatshisname would meet Britney (שם בדוי), he would probably _______ her.​
ואני רשמתי "Be proud of"! הולי מולי, מה אני, דפוקההה?!?!?! כולם רשמו Appreciate!
ומחר.. המבחן המטונף להפליא בסושיולוג'יק.. הולי מולי.. למדתי 0.5 מהחומר. (זה נראה גרוע יותר מ"חצי" כשכותבים את זה ככה
) ו.. בעע.. ולוידעת
בהצלחה לכולם בכל המבחנים, אנחנו עוד נעבור את זה בשלום..

Nerade

New member
הממ...*.*

לא נוראאאא
אני שונאת אנגלית. זה כ"כ משעמם. וכמובן ששנה שעברה המורה שלי אמרה לי (עוד בתחילת השנה) שהשנה היא מגישה אותי לבגרות מלאה, אבל לאאאא, אני אעבור כיתה והמורה החדשה לא תגיש אותי...
(היא לא מגישה אפחד, אבל לא חשוב.
) כל כך משעמם וחסר כלום בשיעורים... לא יודעת, אני לא מרגישה שאני לומדת משהו.
סה"כ אנסינים מטומטמים, הספר הכי משעמם בהיסטוריה של הספרים המשעממים (ברצינות, נראה יל שאני מעדיפה לקרוא את הספר בהיסטוריה מאשר לעשות עבודה בספר הזה.
). ואז עוד תוקעים לנו בוק ריפורט מטומטם לפי הספרים המטומטמים בספריה, ולא לפי ספרים ~נורמליים~ ו~רציניים~ שיש בעולם.
(ויפים, במקרה של התפסן.
הולדן.
רק מישהו יכול להסביר לי דבר אחד - כמה סיגריות בנאדם יכול לעשן ביום אחד?!
) בהצלחה במבחן בסוציולוגיה!
ולכולם בשאר המבחנים.

Kill Bernard

New member
אנגלית ../images/Emo3.gif

זה מקצוע מבדר. כן, הוא טיפשי. אבל מתגעגעים אליו אחרי שהוא הולך..
אבל, נו. מתגברים, וכל החלונות שיש בזכות זה עכשיו בהחלט עוזרים לזה
אני לא מאמינה שהמורה ההיא לא הולכת להגיש אותך לבגרות מלאה! כשמורה אחרת כן הייתה מסכימה! זה ממש מטומטם!
אל תעברי כיתה, לא יודעת.. אין שום דרך לגרום לה בכל זאת? אצלנו זאת היתה קבוצה מכל השכבה, אלה שסיימו עם הבגרות מוקדם. ככה שזה לא נתון לבחירה רק של המורה שלך. וברוררררר שלא לומדים שומדבר בשיעורי אנגלית!
(ו.. הם לא נותנים לכם לעשות בוק רפורט על איזה ספר שאתם רוצים?
חוצפה.) אה, ואני אנצל את ההזדמנות הזאת להודות שלא קראתי את התפסן.
)

Nerade

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת, היא טענה שבסוף היא לא מגישה אפחד לבגרות מלאה השנה, למרות שהיא רצתה... ואצלנו הקבוצה הזאת שעושה את הבגרות המלאה השנה נקראת דוברי אנגלית
, רק שאני ברוב טמטומים לא הלכתי לזה למרות שהציעו לי 3 פעמים בחטיבה, אז לא יכולתי להתקבל לזה בכיתה י'.
לא נורא, חיפף.^^ ^^ הם נותנים לנו לעשות בוק ריפורט על מה שאנחנו רוצים, הם רק לא מתחשבים בזה שיש אנשים שקוראים ספרים רציניים.
את חייבת לקרוא.
ובאנגלית.
כל היום דברתי על הספר...
נראה לי שחברות שלי השתגעו ממני.
(
לתפסן...
) היום מלא ילדים בגן לביצפר, אין לנו מושג למה.
אהה, כן, היה שלט שהיה כתוב בו "מפגש למנהלי משהו באוניברסיטת ת"א" או משוה כזה, אז זה בטח מסביר את העניין.
בכולופן, תהינו אם הולדן יהיה שם.
(נו, הקטע שהוא מספר בספר שהוא רוצה להיות התפסן בשדה השיפון, שכל הילדים משחקים שם והכל... ואז לתפוס אותם?
נמ.) אבל הוא לא היה.
הולדן.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif

אנגלית, מיותר, לא יודעת למה לא ניסיתי בכלל דוברי אנגלית, בעעע..שיעורים כאלה מיותרים
בוקריפורט- בעעעעעעעעעעעע.. אמממ..גם אני לא קראתי את התפשן בשדה השיפון ד"א^.^ אמממ...היסטוריה, משעמם, נמאס לי!

למעלה