*מצטרפת ל- אהההההה *
בואי נגדיר את זה ככה. היסטוריה - יש לך
סיכוי לקבל ציון עובר, אוקיי? גם אם אתה ממש טיפש ולא יודע כלום יש
חומר ללמוד ממנו.. פשוט קוראים.. וזהו. הבעיה הקטנה שלי כאן, היא, שזה
פאקינג ספרות מורחב! יש לי מחר מבחן על, כן, שתי יצירות קטנות ושני מאמרים ארורים. שזה לקרוא בערך חצי שעה (כולל זמן נסיון הבנה).
אבל.
לא טרחתי להקשיב באף אחד מהשיעורים (כבר הזכרתי שהאישה ההיא ממש ממש ממש
טיפשה?
), אין לי אפילו חצי דף במחברת, ואפילו אם אני אצליח להבין בעצמי את הסיפורים המטומטמים זה לא יעזור לי- המחבן יהיה 2 שאלות. 50 נקודות שאלה. זאת המורה מהסוג שמצפה המון מתלמידים (אבל בכל זאת מתעקש לטעון שהם לא אינטילגנטים וכפי הנראה לעולם לא יהיו). תשובה של פחות משלושה עמודים, עם המון הסברים מסובכים לא תספיק. וכל מה שאני יודעת להגיד כרגע זה ש(אל תקשיבו, אני מנסה לבדוק לעצמי עד כמה אני לא יודעת כלום
) החתול השחור פנטסטי בגלל ש.. אממ.. לא יודעת, דמט! אולי כי.. אממ.. ה"מצפון" וה"רוע הטבעי שבאדם" (*מגלגלת עיניים*. ספרות זה דבר טיפשי) תופסים בסיפור דמויות ממשיות? טוב, זה כל מה שיש לי להגיד על זה. כמה הייתם נותנים לי על זה?
(שלוש נקודות? ארבע? אני כ"כ הולכת לעבור!
) אז, כן, אני אחרי יום מעייף מאוד, ולא, אני לא מתכוונת לנסות ללמוד למבחן הזה. יהיה מה שיהיה מחר. זה סתם מבחן. אוף. וישר אחרי זה יש לי עוד מפגש עלוב של הביוטופ
פיכסה. מתי המבחן שלך? מצטערת על אי התמיכה עד עכשיו, פשוט אממ.. הספרות מורחב הטריד את מנוחתי. עכשיו כשסיימתי - יהיה בסדר.
את חכמה. קיבלת 100 במתמטיקה למען השם!! וכן. אני זוכרת. היסטוריה זה אחד המקצועות הזוועתיים ביותר ללמוד אליהם. משתתפת בצערך...
באסה שאין ב"ג כל יום ככה, זה נורא עוזר בימים שצריך ללמוד למבחנים... אני מתגעגעת! מה זה פעם מסכנה בשבוע?? אה, והגעתי למסקנה שהעונה הרביעית ממש יפה. (כן, אני רק עכשיו רואה אותה. תקועה בפרק 11)