אוקיי אז.........

אוקיי אז.........

יומולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד לכל בן וכלבת לא נולדו ביום אחד רק ביומולדת רק ביומולדת שיר וזמר לכבשה יש צמר מה נעים ומה נחמד לכל בן וכלבת לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת רק ביומולדת. הגר!! אנחנו לא כזה מכירות, אבל הייתי חייבת לפתוח שרשור יומולדת פעם בחיים:] אז שיהייה לך את יום ההולדת הכי מקסים בעולם, נצלי את היום הזה כראוי הגעת לגיל שאפשר להתחיל!!! (אומרים את זה בכל גיל, לא?) אל תוותרי לחלום
אה, ושיהייה לכולם שב"ש הקטיושות הגיעו גם אלי :( מקלט זה דבר חם, ובומים זה מפחיד.

מזל טוב הגר../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הרבה בריאות , אושר ועושר , ואריכות ימים . אל תוותרי לחלום
הרבה מוסיקה טובה ובריאה . למה פעם בחיים ? כל שנה יש יומולדת . ושבת שלום , שלום עליכם מלאכי השלום
. ו
בקשר לקטיושקות , כמו ששר אמיר היום בבארבי : "ליבלבו אגס וגם תפוח , ערפילים כיסו את הנהר , וקטיושקה אז יצאה לשוח , אלי חוף מוזהב ונהדר " וגם שיר מאוד מחזק שהולך ככה : "
כל העולם כולו , גשר צר מאוד , גשר צר מאוד , גשר צר מאוד , כל העולם כולו , גשר צר מאוד , ג - ש - ר צר מאוד . והעיקר והעיקר , לא לפחד , לא לפחד כלל והעיקר , והעיקר , לא לפחד כלל !!! ____________________________________________________________ מפוחית : (מה שאני שומע עכשיו)
. : איך אני עומד להיתמודד עם זה ? " ...המשך...

nickless m

New member
גם למשוגעים מותר לכתוב ברכות

טרווווווווו טרווווווווו אה טרוווווווו טרווווווו אה יומולדת יומולדת הנה בא.. (עוברים לקצב ראפ..) אז את השרשור של הברכות אני פותח מאחל להגדרי-סאן יומולדת שמח תחייכי קצת כי כולם לך פה שרים ואומרים לך כל הזמן עד מאה ועשרים אבל אולי תקבלי טיפה יותר אביבים לא נראה לי שכולם פה כאלה קמצנים שיהיה אושר כיף וגם הרבה כסף מאחל לך מזל טוב עד אלף. יו יו חחח

זiהרים

New member
אתה יודע, אין לי בעיה עם משוגעים..

אבל יש לי בעיה עם אנשים שקוראים לעצמם "משוגעים".. קצת פאטתי, לא? רק בריאות :]

Hadardur

New member
מזל טוב הגרו'שששש../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עד 49038975907 שנה תעשי חיים תבלי ואללה בלאגן ?

RonliG

New member
הגריייי!!!!!!

פיצית שלייי!!!! טוב אז אממממ.. מה לאחל לך מתוקה? המון המון מזל טוב.. ועושר והצלחההה..! שנת הלימודים החדשה בפתח, כיתה ח', שיהיה המון בהצלחה..! תנצלי את הזמן כל עוד את בבית-ספר, כשזה ייגמר תתגעגעי לזה נורא!! העיקר שתשארי כזו ילדה מקסימה וחמודה ומצחיקה וקצת משוגעת :) ממני, אוהבת מאווווווווווווווד רונלי.

Japoneza

New member
מזל טוב בובה!!!../images/Emo110.gif

הברכה המושקעת תבוא, בעזרת ה' אח"כ, כי אני חייבת לעוף!! שבוע טוב

Japoneza

New member
שניה שניה..הנה מה שהבטחתי:../images/Emo110.gif

הגר היקרה: בתור הפספוסית של הפורום, סליחה, הקטנטונת-
(ת'כלס גם אני כזאת..הרי שתינו עוד לא עשינו אפילו מתכונת!!)
רציתי לאחל לך את כל הטוב שבעולם, כמובן,
שתגדלי, תהני ותמצאי חתן!
לא יהיה קשה לאחת כמוך, זה בטוח,
אם רק תשמרי על מצב הרוח!
(נוו...המצחיק הזה שיש לך- ולא, אל תנסי למצוא חרוז) בלה בלה..כל הברכות הרגילות ותחשבי על זה, שעוד שנה תוכלי כבר לעלות לבד במעליות!!
אוהבת המון

../images/Emo49.gif אחותייייי!! המון ברכות

ואיחולים לבבים
נישלחים לך גם ממני.. שיהיה לך שנה גדושה ועמוסה בבריאות איתנה, חופש, חבר'ה טופים, זמנים מופלאים, חגיגות, מסיבות
,חיוכים יפים כמו שלך, ורק בהצלחה גם לשנה הבאה ובלימודים!! אוהבים אותך המון ושמחים לחלוק איתך את הברכות ואת השמחה שלך.. רק טוב אחותייייייי!! מאיתנו, מאיה וחשאר חברי הפורום..

eden456

New member
הגרושקה..../images/Emo3.gif

הגר.. תהני מכל רגע מכל שנייה בחיים .. שיהיה לך רק אושר
שמחה ואהבה..
ותזכרי :
"תנצלי עד תום כל עוד את תמימה "...
וכן כל הברכות האחרות מזל"ט עד 78932526523
ורק תהני -ת-ה-נ-י !!!

eladi88

New member
עבר אבל לא נורא../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif