אוקיי, אז..

LuNaTiC

New member
אוקיי, אז..

מולאן באמת הכי שווה.. ובעברית, טוב.. מאז שאני קטנה תמיד ראיתי את זה בעברית, הרי לא כיולתי באנגלית ורק בשנים האחרונות אז באנגלית.. וגם אני מכירה את הלוח שידורים של קארטון טוורק בעל פה... והכי הכי הכי טוב זה פאוורפאף גירלס והמעבדה של דקסטר!!!!! ייה!!! ענבל sugar, spice and everything nice! ביי דה וואי - יש כאן עוד הרבה דברים שזה לא הזמן והמקום להגיד אותם.. אז מה זה משנה...

Hermione

New member
גו פאוורפאף!!!

אני מתה עליהן!! השאיפה הסודית שלי היא להפוך לבטרקאפ מתוך שינה... היא הכי שווה ואחריה באבלס אבל בלוסום קרצייה. ואתם כולכם טועים בקשר למולאן- זה כל כך... חדש! זה ממש סרט מלא מזמן... אני גדלתי על הסרטים של דיסני ותמיד הכי אהבתי את בת הים הקטנה, ומקום שני דמבו. אבל כבר מזמן לא ראיתי דמבו... ובבת הים הקטנה אני אוהבת גם את הגרסה האנגלית וגם את העברים. שתיהן שוות. ואני מתה על השירים. Look at this stuff, isn`t it neat? wouldent you think my collection compleat? סורי על השגיאות אין לי כוח לבדוק, שלא לדבר על לחשוב... *Ann-Ann* גוד, אני מבלבלת לעצמי במוח.......

LuNaTiC

New member
הקשיבי! כלומר, קראי!

קודם כתבתי הודעה מפורטת ביותר על דעתי בנושא הפאוורפאף.. סיכום: אני הכי אוהבת את באבלס, ואני משאירה פה תמונה שציירתי אותה במחשב.. חי חי.. אבל זה עקום ומוזר אז תתחשבי.. חוץ מזה כתבתי כל מיני דברים על דיסני, ובקיצור אמרתי פה שאני מתה על סרטי דיסני מכל התקופות!!! ממש!!! מהראשון באורך מלא (שלגיה) ועד אלה שיש עכשיו בקולנוע, למרות שאני חייבת לציין ש.. בערך מאז היציאה של הרקולס הסרטים החדשים קצת מפחידים אותי.. כאילו, באג לייף וטרזן והכל.. הם נעשים עם יותר מדי מיחשוב!! וזה קצת קשה להתרגל כאילו.. מה קרה לקלאסיקות?? אבל לא נורא זה עדיין דיסני ותמיד יהיה טוב... ענבל ``רק התבונן, כאן הם כולם, אוסף נפלא כל פריט בו מושלם`` לצערי הרב אף פעם לא יצא לי לראות את בת הים הקטנה באנגלית:(((( נ.ב - אני בטוחה שיהיו כאן הרבה שיתמרמרו על העובדה שיש לזה קשר אפסי להארי פוטר.. אבל זה חד פעמי, תנו לי לחלוק את רגשותי..

למעלה