אוקיי.... אז שאלהה

pinoki

New member
אוקיי.... אז שאלהה

מישהי שאלה אותי, על אנג'י " מה כולם נדלקו עליה?!" אוקי אז אני ניסיתי ועניתי את התשובה הכי מפורטת שאני יכולה... מה אתם אומרים... תענו על השאלה הזאת, מה הייתם עונים למישהו ששואל אותכם את זה...

¥EleVatioN¥

New member
מה מה?!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

סתכלי עליה ועל כל הדברים שהיא עושה למען האנושות

dilan angel

New member
יכולת המשחק שלה../images/Emo55.gif

כל כך אמיתית!כל כך משכנעת,מרגשת,מטורפת,מצחיקה...
היא בכלל בנאדם מרתק ומעניין..כל החיים שלה זה משהו מטורף אחד גדול! היא מהממת ביופיה
-היופי שלה מקרין על האופי שלה...העיניים שלה משדרות הכל,המבטים.. למרות שהיא נראת בנאדם "ששם זין" ועושה מה שבא לו היא כל כך אדיבה ומוכנה לתת מעצמה הרבה בשביל לעזור לאנשים שזקוקים לעזרה-זה דבר נפלא! היא בין הכוכבים היחידים שמתנהגים ככה , לא אגואיסטית-יושבת רגל על רגל בבית המפואר שלה ליד הבריכה עם כוס מרטיני ומשתינה על העולם ,להיפך בזמן הפנוי שלה היא יוצאת לארצות אחרות ושוהה שם שבועות בתנאים איומים.(כנ"ל בונו וכריס טאקר) פשוט מדהימה.

Ma E

New member
יו המלאכיות של צ'ארלי 2 כמה כוסיות!

פוווול שאני אוהבת 1. לוסי לו מדהימההההההההההההה
2. קאמרון דיאז וווווואייייייי
3. דמי מורררר לגמורררררררררר מהגוף הפצצה שיש לה
4. פינקקקקקקקקק!!!!!! אההההה אפילו פינק הייתה שםםםםם
רק אנג'לינה וזה הסרט הכי טוב בעולם

dilan angel

New member
סליחה?!ומה עם דרו נשמתי?!../images/Emo55.gif

גם היא מהממת!!!! ~כשהיא רוצה~ קבלו--------->

dilan angel

New member
../images/Emo55.gifהיא כזאת חמודה..

יש לה דיבור מצחיק..ועיוותים עם הפה...חחח

אנג'לינה שחקנית מדהימה

היא קיבלה גלובוס על ג'יה ואוסקר שחקנית משנה על "נערה בהפרעה" גנבה לווינונה רידר את ההצגה. ווינונה לא נשארה חייבתוהיא התחילה לגנוב מחנויות

באמת מה כולם נדלקו עליה?../images/Emo99.gif

אולי כי היא מוכשרת בטירוף? חכמה בטירוף? יפה עד כדי כאב? סקסית ביותר? מיוחדת? מסתורית? מקורית? פרועה? מפתיעה? נועזת? יש רק עוד איזה 100000 סיבות

לונה..

New member
אז ככה

אי אפשר להסביר. אפשר להתחיל לפרט ולמנות סיבות מפה ועד הודעה חדשה, אבל זה אף פעם לא יסביר באמת למה אנחנו מתכוונים. אני, בכל אופן. ומה שיש לי "איתה" זה לא קטע של הערצה. אנ'לא מעריצה אותה. אבל אני מעריכה ומכבדת, אוהבת ונהנית, ואם יש סיבה לכל זה בבנאדם, אז כל המרבה הרי זה משובח. ככה זה לפי דעתי.

למעלה