אוקיי אז קודם כל...

Darrens Girl

New member
אוקיי אז קודם כל...

אני חדשה פה! שלום שלום אני ליבי ואני בת 14
מה שרציתי לשאול זה אם יש פה מעריצים של הזמר המוכשר דארן הייז? (למי שהשם שלו לא נשמע מוכר- הסולן לשעבר של הלהקה המצליחה Savage Garden) אם אני יראה שיש פה מעריצים שלו אני יכתוב חדשות עליו
(צירפתי תמונה שלו)

Darrens Girl

New member
../images/Emo41.gif :)

יש לו שירים נחמדים, אבל יותר מזה- יש לו שירים משמעותיים. אני מכירה דיי הרבה אנשים שהקשבה לשירים שלו מעודדת אותם כשהם עצובים, אני בינהם... בקיצר אם מישו מעוניין בקצת חדשות- האלבום הבא שלו יצא בתחילת 2004 והסינגל הראשון יצא קצת לפני כריסמס... וגם יש סיכוי שהוא יבוא לארץ בסיבוב הופעות *מחזיקה אצבעות* והוא היה ב-3 בכורות של סרטים בלונדון, ובאו יותר אנשים לראות אותו מאשר את הכוכבים של הסרט...

Im The Sun

New member
פעם ממש אהבתי אותו וקניתי את הקלטת

שלו בחו"ל... אוי נוסטלגיית שיר החיות. איך קוראים לשיר הזה באנגלית???

Darrens Girl

New member
The animal song../images/Emo13.gif

אני עדיין ממש אוהבת אותו... חחח זה שיר נחמד... AMINALS AND CHILDEN SAY THE TRUTH THEY NEVER LIE
איי עוד מעט אלבום חדש וסיבוב הופעות עם סיכוי לישראלללל! חח אני וכל החברות שלי שמעריצות את דארן כבר קבענו תוכניות... הוא לא ידע מה נחת עליו

NiKi†a

New member
OMG OMG OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני! אני אוהבת אותוווווווווווו.....איזה חתיך הואאאאאאאא!!!!!!!!!!!!! הוא כזה חמודדדדדדדדדדד, רק לפי שבועיים הורדתי את כל [אבל כל!] השירים של סאווג' והורדתי גם 7 קליפים ובקליפ I know i lovr you הוא כזה יפה!!!! לא חשבתי שיש פה מעריצים...כאילו אני לא מעריצה....של..פוסטרים ותמונות וכתבות בכל החדר, אבל כבר הספקתי לשגע כמה מן החברות שלי
ממממ...טוב, אז אחרי שבועיים שנדלקתי עליו, באו ואמרו לי שהוא הומו
, אני כהז- מהההההההההההההההההההההההההההההההההה?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה-אני לא מאמינה, רק אם תראו לי כתבה או משהו. זייהו סיימתי, תמשיכו בחייכם

NiKi†a

New member
I know i love you*

מרוב ההתרגשות
אה ויש להם שירים פאקינג יפים, אני ממליצה
...ולמרות שאני מזה לא אוהבת את הסיגנון הזה [לא מדברת על סאווג'] אני לא מפסיקה לשמוע ת'שירים, כאילו יואו הם יפים...וווו....זייהו התמכרתי

Darrens Girl

New member
הוא לא הומו- הוא היה נשוי!!

ואני יתחתן איתו אח"כ חחח בקיצר גם אני לא חשבתי שיש לו ממש מעריצים אבל מתברר שיש לו דיי הרבה! וגם אני ממליצה על SAVAGE GARDEN- הם היו ענקיים (עם מכירות של כ-20 מיליון עותקים מכל אלבום...) בקיצר- הוא אולי בא לארץ! תיכך יהיה לי המכתב מהמנג'ר שלו אז אני יפרסם פה!

Darrens Girl

New member
מותק, זה דארן- ודארן לא הומו.

זה סתם שמועות שמפיצים עליו, הוא היה ב-3 בכורות לסרטים בלונדון עם 3 בחורות שונות
וזה סתם שמועות, וגם אם הוא היה הומו לא אכפת לי כי הוא עדיין מלאך.

X Slider

New member
שומדבר לא זז בפורום הזה

אני כבר שעתיים עושה רענן והכל עומד אותו דבר..

NiKi†a

New member
אני פה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif חחחח, סתם אני הולכת../images/Emo3.gif

למעלה