אוקיי אז ככה

tigerleopard333

New member
אוקיי אז ככה

אוקיי אז ככה אני בן 15 יש לי ים של ביטחון עצמי אני לא מתבייש בגרוש בכלום אני אוהב את עצמי ואני מעריך את עצמי ואני מוכשר וחכם ונראה לא רע באמת הכול סבבה עד שזה מגיע לבנות אני ממש מתבייש עם בנות כבנות טיפה טיפה לא מראות לי זרימה אני ממש ניהיה ביישן גם אם הן מראות זרימה אני לפעמים מכניס את עצמי לסרטים של "היא לא רוצה אותי,אין לי סיכוי איתה,היא לא זה ,היא מסתכלת על זה" ועוד מיליון ואחד דברים בראש שחוסמים אותי כבר יותר מחצי שנה שאני תקוע בלי שום קשר וחברה בגלל כל הסרטים והחוסר ביטחון הזה (ויש לי ביטחון בכל הדברים האחרים (אני מופיע(אני שחקן ונגן(יש לי להקה )ואני מקובל באמת שאין לי מושג מה לעשות כל פעם שאני אומר זהו הפעם אתה לוקח את עצמך ביידים ,שם זין על כולם ועוזב את כל החוסר ביטחון כל פעם אני משתפן מחדש אני ממש מת כבר להתחיל להכיר בנות לבנות קשרים ומה שנקרא להיכנס לעניינים(מה שלא עשיתי כבר הרבה זמן) הייתי נורא נורא שמח אם הייתם נותנים לי רעיונות ,טיפים ,עצות וכל דבר אחר שיוכל לעזור לי

dudusch

New member
קודם כל תירגע...

נכון, זה כיף וסבבה להיות בקשר, אבל לא מת העולם אם לא תהיה בקשר גם בגיל 16. תהנה מהחוויות וחשוב שאם על הדרך "תתפוס" מישהי הרי שזה רווח נקי. למה אתה מאבד את הביטחון ליד בנות? אולי כי התקופה הזו ש"לא הולך" לך גרמה לך לפקפק ביכולת שלך להכיר מישהי ולבנות קשר, וכשמגיעה פוטנציאלית אתה ישר נכנס לסרטים. מעבר לזה, אל תפסול את האפשרות שיש כאלו שכן "שמות עליך", אבל אתה כ"כ שקוע בכמה אתה לא שווה וכו' שאתה פשוט לא שם לב להזדמנויות. למשל, מישהי שמציקה לך, שיורדת לחייך לאו דווקא עושה זאת כדי לצחוק עליך ולצאת "גדולה" בעיני החבר'ה, יכול להיות שהיא מנסה למשוך ממך צומי... ולבסוף... אל תאמר לעצמך משפטים כמו "עכשיו אני שם זין" וכו', כי לרוב אלו אימרות חסרות תוכן ואח"כ אתה סתם תרד על עצמך שלא הצלחת לעמוד במה שהחלטת.

tigerleopard333

New member
תשמע...

אני עכשיו קורא את התגובה שלך ואני ממש נהנה לקרוא תגובה שממש מעודדת וגורמת לך לצאת עם חומר למחשבה (אני שם לב לזה כי כבר הרבה זמן שאני כותב הודעות (לא רק בנושא הזה ואני מקבל תגובות שלא עוזרות בגרוש)

למעלה