אוקיי אז ככה..

yuval411

New member
יאללה נו גם אני אעשה

עת התחלה: רבע ל-3 שיר שמתנגן ברקע: punk by the book-anti flag ספר קצת על עצמך:אני מגניב מחשבה שעוברת בראש:בא לי לזין מה עשית היום? בצפר ,ניגנתי מה תעשה מחר? חשק ל...: בירה מה המידה שלך בנעליים?46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פורם פאנק, הפוסי של לוסי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? זרוק ברחוב מחפש שקלים לאלכוהול מה אתה הכי אוהב לאכול?בשרררררררררר מה אתה הכי שונא לאכול?כלום מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחו שרמוטה סבבה עיר/ים אהובות: ראשון לציון העיר הכי פאנק רוק בעולם! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה איפה חגגת יומולדת אחרון? בפארק שיכור איך אתה הכי אוהב לבלות?בפארק שיכור, הופעות .. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לא יודע מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני בדרך כלל לא מגיע אליו יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? פיזקה חחח 80 כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?בטח היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא מה אני הומו? אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר .. מדוע? לקחת סמים מתישהו? ניסיון קטן אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפניי כמה ימים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני לא מוריד אני קונה רק דברים שאין בארץ אני מוריד ומשתדל שלא ואם מישהו נוסע לחו'ל אני מחייב אותו להביא לי דיסקים משם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא יודע פוצצתי איזה ערס מכות ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מסנג'ר: איסיקיו: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

../images/Emo220.gifאממ כמה דברים:

1.תלמד לשרשר(כמו ברי/לורל שעדין צריכים ללמוד!!)(ראה בצד=/) 2.אממ אתה ממש מחפף...טוב שלא ענית על כל השאלות(חח לא סתם) 3.מה הקשר למי שחשב על להיתאבד שהוא הומו?ת'אמת לי זה קרה...מה אני הומו?!וגם אם כן...מה רע בהומואים?! 4.לפוצץ ערסים מכות...זה מעולה! זה לא משו אישי... סתם כי אני טיפה יותר שמחה היום!=]

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif המ. גועל../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

שעת התחלה: 16:52 שיר שמתנגן ברקע: אין. אני בנעורים בקיבוץ. ספר קצת על עצמך: המ. אני עצובית. מחשבה שעוברת בראש: מתי אני הולכת להשבר. מה עשית היום? הייתי בבי"ס... מה תעשה מחר? עודפעם? אולי ניסע לאנשו בערב.. חשק ל...: להקיא. מה המידה שלך בנעליים? גדולה עד מאוד. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שייגעצ
(1092) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית? מה אתה הכי אוהב לאכול? --.-- מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוהבת לאכול. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אנאערף? לאדעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אוהו. כלכך הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? כחול/סגול/שחור מה הצבע השנוא עלייך? אין. זה כולה צבע מה יש לשנוא? מה המקצוע האהוב עלייך? יש מלא. מה המקצוע השנוא עלייך? לאיודעת. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה כלכך כייף
רק לשבת על הדשא כל היום.:) עיר/ים אהובות: ת"א / נהריה / חיפה / ב"ש. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בתאריך הייתי אצל הסבים, כי הייתה מלחמה. אבל יום אחרי הייתי בעזריאלי עם פורום שייגעצ:) איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם אנשים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12/1/2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 [אבל יש רבע של בוקרטוב עם המחנכת מרבע ל8 עד 8.] יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ממש... לא. מה היה המבחן האחרון? היסטוריה. כמה קיבלת בו? 90 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. ומחוץ לשכבה? כן.. ומבית ספר אחר? אהא ומהעיר אחרת? יאפ. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא תמיד. היית פעם אצל פסיכולוג? הרבה. ואצל פסיכיאטר? גם. חשבת פעם על התאבדות? יותר מידי. אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? ככה. לקחת סמים מתישהו? ישמצב. אני לא בטוחה. אתה מעשן? כן. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ב11.10 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מורידה שירים מהאינטרנט. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שני /מורי. ולחבק? את הגורה שלי
ולנשק? אוהו.. ולספר לו משהו מהלב? רומקי. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את אביק נראלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הגורה שלי --.-- אמרתי כבר.
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, אין פה מסנג'ר. שם מיוחד לבן? מיוחד? אוֹפל. שם מיוחד לבת? תו [TAV] המ.. הם גם אחים, במקרה. מאכל אהוב: -.- מאכל שנוא: --.-- דבר אחרון שאכלת: מקופלת. אתמול בבוקר. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש מספיק. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? קפוצ'ון של הבי"ס. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? אני עכשיו קוראת, "דמי מפתח" של יהלי סובול. אהבת? עד עכשיו- מאוד. מה הסרט האחרון שראית? אמ. נראלי "למצוא את ארץ לעולם-לא" אהבת? חמוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שני. על מה דיברת איתו? היא באה לשאול אותי משו והעפתי אותה. -.- מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברות הקרובות. על מי אתה יודע הכי הרבה? אנאערף.. מה הדבר האחרון שקנית? נובלס אתמול. כמה הוא עלה? 11 ממי הsms האחרון שקיבלת? אינלי מושג. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אינלי SMSים. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אהמ. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? עדיין לא. >.> מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אתמול.
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? עשיתי לי 3 ימי חופש מהעולם. איך קוראים לאמא שלך? O__________O ישלה שם. יש לך שם שני? מהו? אינלי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אני לא. אתה אוהב ילדים קטנים? האמת, מאוד. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 9-10 משו כזה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מור / ליאור.
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הממ... לא רוצה להיות בגיל. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? פחחח ה-כ-ל-
ובפנימיות? יש מספיק. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? המוניות / חוסר טאקט. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/
קיטש
/ מתח/ פעולה/
דרמה
/
קומדיה
/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אביק. למה? לראות אם יבדילו ביננו. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיותר. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בן זונה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מור
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? הפגנה של השומר הצעיר, נגד מלון אחד בת"א. מתי זה היה? באמצע שנה שעברה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני לא אהיה גדולה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? --.-- באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יש מלא. מה עושה לך טוב? לישון / להיות עם אנשים שאני אוהבת. מה מעצבן אותך? המון. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות מצית וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משו על טבעי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אינלי מושגO_O מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? מה היית לוקח לאי בודד? כלום. המלצה לסרט: קלרה הקדושה. תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גרי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את מדהימה".
איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכולו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? המוניות ודרמטיות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קייץ / חורף. איזה חג אהוב עליך? פורים / פסח / חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים.. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממש לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים. מהי אהבה בשבילך? הכל. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני מקווה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם אנשים שאני אוהבת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה. מקומות בילוי מועדפים: >< את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חלילה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: >< אינלי זין לחשוב על זה עכשיו. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? בד"כ. לבוש: מכנס רחב וגופיה צמודה איפור: עיפרון שחור מרוח. מאכל אהוב: דיי כבר%$^*%#^*#$&$@ שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: נו באמת >< סרט אהוב: קלרה הקדושה. גלידה: שוקולד של אלדו. עיר בעולם: לונדון. ארץ: ישראל. מסנג'ר: יש. איסיקיו: בערך יש
מה תעשה כשתסיים את השאלון? כנראה אלך לעשן. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 17:23

blink282

New member
רק בגלל שאני חולה ואין לי מה לעשות

שעת התחלה:17:15 שיר שמתנגן ברקע:CKY ספר קצת על עצמך:המ לא יודע מחשבה שעוברת בראש: רוצה לישון מה עשית היום? שכבתי במיטה מה תעשה מחר?אלך לטיול של"ח בע חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פירסינג וקעקועים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדע מה אתה הכי אוהב לאכול?שניצל ואורז מה אתה הכי שונא לאכול?לא עולה לי בראש מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עשיתי ג'קאס עם חברים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?עשיתי ג'קאס עם חברים מה הצבע האהוב עלייך?כלום מה הצבע השנוא עלייך?כלום מה המקצוע האהוב עלייך?לאיודע מה המקצוע השנוא עלייך?תנך וגיאוגרפפיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קקה עיר/ים אהובות:תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הבר מצווה שלי איפה חגגת יומולדת אחרון?בחצר נצר איך אתה הכי אוהב לבלות?לישון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?שאני עייף מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו?97 הקבצה א2 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?אין עוד חטיבה אצלנו ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?-_- אם כן - סיפרת למישהו?-_- מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכר מדוע?אני לא זוכר לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא -_- מתי פעם אחרונה שהשתכרת?יום ראשון לפני שבועים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?Rancid - Sidekick למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אין כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?ברק צמח ולחבק?-_- ולנשק?-_- ולספר לו משהו מהלב?אף אחד יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?בוודאי את מי היית לוקח לאי בודד?אף אחד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?-_- אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?לאיודע שם מיוחד לבת?לא יודע מאכל אהוב:עוד פעם מאכל שנוא:>< דבר אחרון שאכלת:קרונפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?טל..ולא רוצה לחדש אותו. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס צבאי אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאוחרת אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?המסור 2 אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אף אחד על מה דיברת איתו?כלום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לא חושב שיש אחד כזה על מי אתה יודע הכי הרבה?ללא יודע מה הדבר האחרון שקנית?דבק מגע כדאי לשרוף כמה הוא עלה?5 ממי הsms האחרון שקיבלת?לא זוכר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא זוכר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי SMS מחקתי אותם מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לןאיודע מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?למוסד.. איך קוראים לאמא שלך?יעל יש לך שם שני? מהו?איןלי אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אנלי כוס לספור>< כמה בני דודים יש לך מצד אמא?>>< איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?חן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לאיודע איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')או קומדיה או אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם בת למה?כי זה מגניב כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?82 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ביגלה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?חן כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא הלכתי מתי זה היה?לא הלכתי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני יהיה משו מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לאיודע מה עושה לך טוב?לישון מה מעצבן אותך?אנשים מציקים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?חלאיודע מה הפריט הכי יקר שיש לך?המחשב שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד?סקייט ואופנים המלצה לסרט:מלחמת העולמות תוכנית טלוויזיה?ג'ואי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לאיודע איך את/ה מתגבר על באסה?יושן\או שותה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניויורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לאיודע איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד:אח קטן כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?שאלות של הומאים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?שאלות של הומאים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שאלות של הומאים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים:המיטה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לאיודע האם את/ה מאמינ/ה בה´?בערך החיים טובים לדעתך?כן רוב הפעמים לבוש:בוקסר וגופיה איפור:לא מאכל אהוב:דייי שתייה אהובה:קולה להקה אהובה: SYSTEM סרט אהוב:>< גלידה:לא עיר בעולם:נייורק ארץ:ישראל מסנג'ר:כן איסיקיו:כן מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לישון שיר ברקע:אין שעת סיום:18:04

../images/Emo220.gifאה...

ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות בת!!!! זה ממש לא נחמד!!!! מחזור פעם בחודש^-^זה דבר ממש לא נחמד!זה כאבי בטן נוראים!!!אארררררר... תאמין לי שאתה ממש אבל ממש לא רוצה להיות בת!!!זה סיוט!!! ארררררררררר

../images/Emo220.gifככה:ברי לורל תקראו גם...

הודעה הראשונה...(מה שאתה רוצה/צריך להגיב לה...זאת שמסומנת בכתום) אז אתה לוחץ עליה נפתח לך מין אממ חלום הודעה כזה...אתה לוחץ על הוספת תגובה מהיאה...אלא אם אתה רוצה להוסיץ תמונה ודברים כאלה ואז אתה לוחץ על הוספת תגובה... זה כדי להגיב לראשון... אבל...נגיד ואתה רוצה אממ להגיב לי(=])אז אתה לוחץ על ההודעה שלי...נפתח לך כזה שוב חלום הודעה...ושם אתה לוחץ על הוספת תגובה מהירה או הוספת תגובה אם אתה רוצה תמונה.... הבנת?

ShiraBJ

New member
אוי וייזמיר...

שעת התחלה: 17:01 שיר שמתנגן ברקע: time ti dance של panic! at the disco ספר קצת על עצמך: מממ אני שירה, בת 14 וחצי [עוד שבועיים.. יאייי], מחולון, מופתניקית.. נמממ מה עוד? אין אחים ואחיות. זהו. מחשבה שעוברת בראש: איזה שאלון ארוך.. מה עשית היום? הלכתי לבצפר. עשיתי מבחן. ישנתי. חזרתי הביתה. מה תעשה מחר? מממ בטח נחרטט ל-יודניקים.. והם יחרטטו לנו חזרה. זה הדדי. חשק ל...: נמממ אוכל! חחח..למוזיקה, ריקודים, לחבר [אע?].. מממ כל פעם משו חדש צץ.. מה המידה שלך בנעליים? בין 37 ל38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה. אני לא טובה במחשבים אז למה להסתבך? :) מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל כמעט מה אתה הכי שונא לאכול? מעט מאוד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עניתי על השאלון הזה מה הצבע האהוב עלייך? משתנה כל הזמן. כרגע ירוק [לא בהיר מדי.. לא כהה מדי] מה הצבע השנוא עלייך? כתום זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? טחחחחחח... אולי ספורט עיר/ים אהובות: מה?!?! נמממ בטח איפה שהמשפחה.. אז לונדון, מלבורן, סידני וקיינז [אפשר להגיד שכל אוסטרליה. ואנגליה.] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? רוב הדברים שאני מקבלת זה מה שרציתי.. אז הכל. איפה חגגת יומולדת אחרון? שנה ראשונה שלי בלי לחגוג מסיבה ממש... חגגתי עם המשפחה אצל בת דודה שלי ובעלה.. היה אחלה. איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במצברוח.. מוזיקה וריקודים...מוזיקה וים...מוזיקה בסרטים... מממממ.. :) מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה ורבע.. או שעת אפס יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היום. באנגלית. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כןן ומבית ספר אחר? כןןן ומהעיר אחרת? כןןןן היית פעם אצל פסיכולוג? ממממ היו לנו שיעורי פסיכולוגיה כי אנחנו מופתניקים. חחחחחח כמה שטויות ואצל פסיכיאטר? לא.. למרות שהיא [הפסיכולוגית] הייתה קצת פסיכית כשהיא רצתה חשבת פעם על התאבדות? מפיתום.. אני מאושרת מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שבת.. ראיתי את "אחוות הג'ינס"... וואייייי היה כזה יפה אתה מעשן? פייייייי איככככ [יאללה להגיד לגיא שיפסיק!! זאת ה"מטרה"!! חעחעחע איייי כזה קורע... עזבו, 'תם לא מהבצפר שלי] מתי פעם אחרונה שהשתכרת? היום לפני שעה. מקולה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?נפוליאון של יוני בלוך [כי הוא בוחש בשוקו!!!!! ^^] למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? [חח ידעתי שתבוא שאלה כזאת. אני קונה! קניתי החודש 4!!!!] מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? [ספי.. אבל בצחוק. ברציניות- זה לניר. פיייי איככ להיזכר בו!!] ולחבק? אווו.. שאלה קשה.. אני אוהבת חיבוקים קבוצתיים ולספר לו משהו מהלב? הפעם הכי זכורה? לטל. עכשיו? לגיא [שונה לגמריייייי] את מי היית לוקח לאי בודד? את אורלנדו בלום. ומתחילה לעשות איתו עם. חחחחחחחחחח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את דוליייייי ^^ שניה הלכתי לחבק 'תה שם מיוחד לבן? גררר שקסי.. חחחח מיוחד אמרת. מאכל אהוב: סושי מאכל שנוא: כרוב ניצנים או תרד. דבר אחרון שאכלת: שקשוקהההההאהעהאהע חעחע בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? טל.. חחח איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס עם הקרע.. ואם הייתה לי חולצה אחת [שעולה 200.זונות] אז אותה.אה- והתחתונים שלי.. חחחחח מה הסרט האחרון שראית? מממ ראיתי את.. ממממ [ראיתי השבוע 7 אז שניה, לזכור סדר] טרויה אהבת? כןןןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ספי על מה דיברת איתו? חחח על כלום. הוא הלך. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאיושקה ושירושקה.. וגם רינרין.. ועכשיו גם רונעע חח על מי אתה יודע הכי הרבה? על מאיושקה ושירושקה ורינרין.. ועכשיו גם רונע... חחחחחחחחחחחחחחח מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לקלואי שלי. 80 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? גיא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גיא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חח יש לי מ2004!!! אהעהאה מממ המילה היא "השיר" יש לך עדשות/ משקפיים? כן.. נממ אבל מעצבן אותי.. רוצה לייזר כבררר עשית ישור שיניים? לאאא נהנהבננה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בסוכות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א.. למה הלכת לשם? לאכול במקס ברנר.. אהה ואחרי זה הייתי בשנקין ואבן גבירול וזה.. הסיבוב הרגיל חח איך קוראים לאמא שלך? רוז אתה קרוי על שם מישהו? מי? כל אות משם שלי זה סבא או סבתא.. אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שתיים.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? יותר קטנה בטח חח מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ממממ המשקפיים... ;( ובפנימיות? פחות תמימה. אולי. לאאאא בעצם כלום! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מקיטש כנראה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מי שתהיה החברה של אורלנדו בלום למה? בגלל אורלנדו בלום. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לפחות ארבע. הלוואי. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שקסעעע הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? כדי לעשות מעבר חצייה ליד הצפר.. נדרסו הרבה ילדים מתי זה היה? חחח בכיתה ב'? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? קשה לי לזכור.. כשאני מאושרת אז הכל מעולה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "שקסיי"... "שקסעעע"... "חחחחחחחחחחחחח ואז נקרעת" מה עושה לך טוב? צחוק.. ריקודים.. מוזיקה טובה מה מעצבן אותך? קיטש יתר.. ערסים פקאצות פרחות.. מממ כל מיני.. לפעמים זה לא משנה, אם יש לי מצברוח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לנגן בגיטרה. רצוי חשמלית. מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממממ יש דיי הרבה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גלידה. גם בחורף. המלצה לסרט: אחוות הג'ינס זה מעולה.. ושיקאגו יותר. תוכנית טלוויזיה? אבודים. CSI.. 24.. חברים.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? I LOVE YOU כנראה.. או שאני שקסית חח איך את/ה מתגבר על באסה? צחוק. מוזיקה מקפיצה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הייתי כבר, אבל אני רוצה שוב למשפחה בלונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מממממ.. חוצפה ישראלית.. ערסיות בעצם. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב-קיץ. איזה חג אהוב עליך? מממ פסח אולי.. יומולדת וחופש הכי ארוך.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןןןןן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ממממ כן.. אבל לא בקטע של להיפגש אח"כ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. קרה לי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הכל כמעט. אני שמחה 99.9% מהזמן מקומות בילוי מועדפים: כל מקום שאפשר לרקוד בו.. קולנוע או בבית סרט.. מקום עם מוזיקה.. שנקין חח את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מממ אני אנסה להראות לך את הדעות שלי.. אם לא תקבלי אותן לא צריך.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מממ יש רגעים האם את/ה מאמינ/ה בה´? עכשיו? לא. מיום לפני יום כיפור בעצם נהיה לי טוויסט בראש.. משו קרה... החיים טובים לדעתך? מאוד לבוש: השאלה היא אם אני מבינה בלבוש? אז אני יכולה להגיד שכן. מאוד. איפור: זה לא אני. לא מייק אפ ואפילו לא שחור בעיניים. שתייה אהובה: לימונדה בטח.. תפוחים.. להקה אהובה: כל מה שאני אוהבת לשמוע.. זה יותר מדי לכתוב גלידה: תמיד. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 303604863... אבל אני מעדיפה מסן מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיעורים בטח שיר ברקע: מממ my dirty little sicret של דה אול אמריקן ריג'קטס שעת סיום: 17:40 וואו!!! נמממ הורדתי כמה שאלות.. לא נכנס

fatbery

New member
יאללה!

שעת התחלה:20:50 שיר שמתנגן ברקע:nofx מה שיש לרענן במייספיס ספר קצת על עצמך:קוראים לי ברי (אורי)יש לי להקה ..שונא בצפר..בלע בלע בלע מחשבה שעוברת בראש:איזה ארוך השאלון הז וכמה משמעם לי אז אני ינסה לגמור את הכול.. מה עשית היום?הייתי כל היום בבית ישבתי ובהיתי בקיר מה תעשה מחר?מחר אני יעשה אותו דבר וערב אני יצא.. חשק ל...:לזיין מישהי חזק חזק בתחת מה המידה שלך בנעליים? 46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בפורום הזה כנראה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בבארבי אם בקבוק בירה.. מה אתה הכי אוהב לאכול?סושי מה אתה הכי שונא לאכול?חרא מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?זרקתי על המורה שלי כיסא.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?זרקתי על המורה שלי כיסא.. מה הצבע האהוב עלייך?שחור!וכחול! מה הצבע השנוא עלייך?בורדו מה המקצוע האהוב עלייך?אין מה המקצוע השנוא עלייך?כל המקצועות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?זין בין עיר/ים אהובות:מה?@! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גיטרה@ איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית אם משפחתי הקטה איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת למועדון ולהשתכר כמו איזה רוסי(אני אוהב רוסים) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כהה..בעעע מה היה המבחן האחרון?אתמול אבל ביטלו אותו כי מישהוא הביא עותק של המבחן.. כמה קיבלת בו?.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא.. היית פעם אצל פסיכולוג?כה.. ואצל פסיכיאטר?כהה.. חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?.. מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכר.. מדוע?סעמק לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לצערי הרב מאוד מאוד כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שבוע וקצת... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לאדע למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי ככה בא לי..אבל אם זה להקה שאני מכיר אישית אז אני קונה.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא זוכר.. ולחבק?לא זוכר.. ולנשק?תליו איזה נשיקה.. ולספר לו משהו מהלב?WTF? יש לך חברה?לא באסה ראית בחנוכה את הפסטיגל?חחח לא לא ראיתי את מי היית לוקח לאי בודד?את הגיטרה שלי ופול כוסיות את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אותך אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?שלומי שם מיוחד לבת?שלומי מאכל אהוב:??שאלתם כבר מאכל שנוא:... דבר אחרון שאכלת:תירס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?איזה חולצה... אתה לומד ביום שישי?כן!חרא באסה פיפי קקי כוס מסריח! מה הספר האחרון שקראת?בדרך למעלהחחזה הספר הראשון שקראתי אהבת?כן דיי מה הסרט האחרון שראית?רנט אהבת?כן בנזונה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי על מה דיברת איתו?כלום..היי ביי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא שלי וחברים שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?על כל החבריםש לי מה הדבר האחרון שקנית?נעליים של ואנס כמה הוא עלה?420 ממי הsms האחרון שקיבלת?יובל מנדלסון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?יובל מנדלסון מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אנחנו מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי לאכול כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לאזוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני איזה חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?לאזוכר למה הלכת לשם?.. איך קוראים לאמא שלך?רחל יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?... כמה בני דודים יש לך מצד אמא?... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב??? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?זין באורך 40 סמ ובפנימיות?כלום.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?התלהבות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?סלאש למה?למה יש לא אישה כוסית..סביר להניח ויש לא פוולל גיטרות כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2,3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?חרא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שלומי כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?.... מתי זה היה?... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?/אמרתי שיבשתי איזה ילד אחד בהופעה שמאוד עיצבן אותי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?חרא מה עושה לך טוב?איימ..לאדע.. מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס?סיגריות,כסף, איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לא צריך.. מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין מה נמצא אצלך תמיד במקרר?יוגורט דיאט מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט:רנט תוכנית טלוויזיה?דרייק וג'וש מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכר.. איך את/ה מתגבר על באסה?הולך לשתות כאילו אין מחר איפה היית רוצה לבקר בעולם?תיאלנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?אין איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף! איזה חג אהוב עליך?פסח.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא.. חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?בטח נפגשת איתו/ איתה?בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?2 צדדים שאוהבים אחד את השני את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא אין לי כוח

Poppy92

New member
הייתי בתאילנד!!

זה אחד המקומות היפים בעולםםם (חוץ מבנקוק שזו העיר הכי מסריחה בעולם!)

../images/Emo220.gifברי אתה קרוע!!

"קוראים לי ברי (אורי)יש לי להקה ..שונא בצפר..בלע בלע בלע" יאק סושי=/בעעעע חח אתה זרקת על המורה שלך כיסא?!למה?! אהבתי "שם לבת:שלומי"XD למה יש לא אישה כוסית.. ברי...זה ככה אמור להיות: "למה יש לו אישה כוסית.. דרייק וג'וש שליטעעע אני לא מבינה משו אחד.... כלכם(נו הבנים)כתבתם שנו אממ בקטע של"אם חשבת פעם להיתאבד"כתבתם לא...וחלקכם הוספתם"מה אני הומו?!"חחח מה הקטע בזה?! ידיד שלי חשב על להיתאבד ואשכרה עשה את זה בערך=/ אררר בגללי הכל =/ =[ חפרתי=/

../images/Emo194.gifלא! דורין הומו!

דורין ההומממממממממו דורין ההומממממממממו דורין הדוווווווווווו מיני.

../images/Emo220.gifלפי מה שכמה בנים אומרים פה

אז כןץ... מסתבר שאני הומו... מור... עכשיו יש משהו נכון במה שחשבנו(אהמ...שמוליקXD)

למעלה