אוקיי אז ככה..

קנפי

New member
אוקיי אז ככה..

בגלל שיבש פה מאוד(!!!) ובגלל שאנחנו לא מכירים אחד את השני כל כך טוב! הנה שאלון (שדוריני שמה בקומונה ואף אחד לא ענה$#^%$#$^) תענו עליו! כןכן אפילו שהוא ארוך ומתסכל! שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מסנג'ר: איסיקיו: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

SAMAR

New member
אמא|: איזה אורך!

שעת התחלה: 20:40 שיר שמתנגן ברקע: משו של קין. ספר קצת על עצמך: בלהבלהבלה. מחשבה שעוברת בראש: לא בא לי ללמוד מחר. מה עשית היום? למדתי. הרבה. יותר מדי, המוח נוזל לי מהעיניים. מה תעשה מחר? אלמד עוד קצת|: חשק ל...: פופקורןןןןןן!!!!!!111 מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לינקין ו....ביט...ו...זהו. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מתה. סתם...לוידעת שאלה טובה...O_ם מה אתה הכי אוהב לאכול? פופקורן וצ'יפס X: מה אתה הכי שונא לאכול? נבטים וכלמיני אפונים וכאלה.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לוידעת....יש כמה... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם..יש לא מעטXD מה הצבע האהוב עלייך? שחור ואדום מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? אזרחות ותולדות האמנות מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך ומתמטיקה XD איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא. עיר/ים אהובות: ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואי..לוידעת X: איפה חגגת יומולדת אחרון? טחחח אצל איש שאני לא מכירה, אל תשאלוXD איך אתה הכי אוהב לבלות? סרטים, הופעות, עם אנשים מביני עניין D: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כל יום שה אחרת D: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נופפפ אינלי כוחXD

SAMAR

New member
)*^&%^*&)* ממשיכהXD

כי משעמם לי >< מה היה המבחן האחרון? תנ"ך. בעעעעע כמה קיבלת בו? נכשל XDDDD יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ D: ומחוץ לשכבה? אממממ..מן הסתם O_O ומבית ספר אחר? אממ...לייק דה O_O ומהעיר אחרת? כעעעע דאמיט כע! אתה נוהג לדבר עם חפצים? XDDDD לקלל אותם מדי פעם כןXD היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? תודה לאל לא D: חשבת פעם על התאבדות? לא ממש... אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת... מדוע? לוידעת #$% לקחת סמים מתישהו? לאאאא! אתה מעשן? מדי פעם. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? טחחחח מליון שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני לא. אני קונה דיסקים XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממממ....כלמיני ולחבק? האחרון? קרקר ולנשק? קרקר XD ולספר לו משהו מהלב? קרקר? יש לך חברה? יאפ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא O_O את מי היית לוקח לאי בודד? כולם D: את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אווו המון אנשים... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ניצ, דבס, ודניאל שם מיוחד לבן? אממממ....פואם, זה לא שם יפה, זה שם מיוחד>< שם מיוחד לבת? לוידעת מאכל אהוב: צ'יפס D: מאכל שנוא: אמממממ....בשר וכאלה ופירות וכאלה דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אפחד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמממממ....מכנסיים שחורות כאלה וחולצה גזורה קולית כזו
אתה לומד ביום שישי? יאפ מה הספר האחרון שקראת? אלגברה. היו שיעורים >< אהבת? מה פתאום!!@@# מה הסרט האחרון שראית? אמממממ...ג'קאס2 אהבת? כעעעעע
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דניאל על מה דיברת איתו? על השיער שלו O_O מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממממממ....אפחד תכלס |: על מי אתה יודע הכי הרבה? לוידעתXD מה הדבר האחרון שקנית? אממממ...לא זוכרת כמה הוא עלה? לאיודעת >< ממי הsms האחרון שקיבלת? קרקר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קרקר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אמממ..."אוי" XDDD מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פופקורן -.- יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן...הלבנה D: מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים -.- מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה D: למה הלכת לשם? חבר איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה?
יש לך שם שני? מהו? טחחחח סאמר אתה קרוי על שם מישהו? מי? הקיץ החםלוהטאשמעצבן של ישראל. אתה אוהב ילדים קטנים? ממש לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לוידעת :-\ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שאלתם כבר... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא מכירה את כולם >< בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 ): מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גבוהה יותר... ובפנימיות? להפסיק להיות פחדנית ואדישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממממ....אדישות... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממממ...עדי למה? כי ככה... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקווה שאפס מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כובע מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? זיו כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? יאפ הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד בניה ביערות ירושלים. מתי זה היה? יום שלישי O_ם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לוידעת X: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאלה טובה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אמשך. מה עושה לך טוב? אנשים חתולים, אוכל סרטים דברים כאלה... מה מעצבן אותך? אנשים, הורים משפלה, חברים, כלמיני כאלהXD מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ו5 שקל? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אמממממ.....לוידעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? יוווו יש המוןןן מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים. מה היית לוקח לאי בודד? לא שאלו את זה כבר?|: המלצה לסרט: אממממ....ג'קאס 2 DDD: תוכנית טלוויזיה? אנטומיה של גריי, סקראבס, סופראנוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממממ...לוידעת >< איך את/ה מתגבר על באסה? לוידעת...יש כלמיני דרכים... איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעצבן. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? חנוכה D: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מדי פעם חיית מחמד: מה השאלה פה? כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? המונים. נפגשת איתו/ איתה? מן הסתם... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? טחחח לא ממש... מהי אהבה בשבילך? לוידעת לזזל>< את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? די כברXD מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוות לבני גורן. לוידעת נו >< מה את/ה אוהב/ת לעשות? המון דברים בעיקר לא לעשות כלוםXD מקומות בילוי מועדפים: כלמיני נו את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא...לא תמיד...:-\ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא למה? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שאלתם... האם את/ה מאמינ/ה בה´? נופ. החיים טובים לדעתך? כע למה לא... לבוש: לא ערומהXD...טחחח סווטשירט וגופיה מתחת ובוקסר כזה... איפור: מה איתו? מאכל אהוב: שאלתם לזזל>< שתייה אהובה: מים מיץ תפזים וספרייט. להקה אהובה: לינקין. סרט אהוב: לוידעת גלידה: כל דבר של בנאנדג'ריס עיר בעולם: לוידעת|: ארץ: כנ"ל מסנג'ר: מה איתו? איסיקיו: איכ. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמות. שיר ברקע: אין. שעת סיום: מתישהו בלילה, יום אחרי או משוXD

Poppy92

New member
ווואאווווו זה ארוךךך

בגלל זה עניתי על כמה שאלות שבא לי.. מחשבה שעוברת בראש: אחותי נוחתת עוד 10 שעות!!!!!! מה עשית היום: אמממ.. אכלתי, הלכתי לבצפר (שגם שם אכלתי), המורה שלי לביולוגיה אמרה לי שאני בתת תזונה, הגעתי הביתה (ו..אכלתי..) היייתי בצופים.. ועכשיו אני מחכה לאכול ארוחת ערב חשק ל: אמממ הרבה דברים.. פוטייטו! ו.. שוקולד.. וקולה מה אתה הכי אוהב לאכול: הכל חוץ מ... מה אתה שונא לאכול: בשר! (לא כולל עוף.. וסטייקים של בלאק סטילס) צבע אהוב: כל הצבעים איפה חגגת יומולדת אחרון: בים קיבלתי במבחן האחרון: 97.. ולא.. אני לא חרשנית! יש לך חברים מחוץ לכיתה ומחוץ לשכבה.. ומבצפר אחר.. ומעיר אחרת: אכן כן.. אתה נוהג לדבר אל חפצים: כן.. המון!!!!!!!! היית פעם אצל פסיכולוג: לא אבל זה נראה לי מגניב.. הם יעזרו לי לשלב את השתיי אישיויות שלי.. ואם כבר אני אלך לפסיכיאטר.. להם מותר להביא כדורים! חשבת פעם על התאבדות: אמממ לא ממש.. אבל על להרוג אחרים אני חושבת כל הזמן!! מעשנת: סיגריות זה איכסה!! סמים: תמיד שואלים אותי את זה.. ואומרים לי שאני מסטולה גם בלי זה...... שיר אחרון שהורדתי: דובוני אכפת לי.. באמת!!.. דניאל עדה.. למה אתה מוריד ולא קונה את הדיסק: כי אין דיסק של דובוני אכפת לי!! אבל יש לי חלק מהפרקים בדי וי די ובווידאו! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אוראל!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאא הוא קירח!! באמת אבל שהוא קירח.. והוא רק בן 14 ראית בחנוכה את הפסטיגל: לאאאאאאאאאאאאא אני שונאת פסטיגלים!!!!!!!!!! שם מיוחד לבן: אמממ רוי..!? הסרט האחרון שראיתי: סאות'פארק הסרט (מן הסתם..) קרטמן שולטטטטטטטט!! ברי דיי מזכיר אותו בת כמה הייתי רוצה להיות עכשיו: 6 או 16 מה תמיד נמצא אצלך במקרר: שוקולד, קולה ומלפפון חמוץ החיים טובים לדעתך: אממ אני האופטימית אומרת שכן אבל הפסימית שבי אומרת שלא ממש.. כי דניאלי נטשה אותי !! לבוש: ?! מה זה אומר..?? איפור: בלעכססס!! כשאני אסיים את השאלון המזורגג הזה שדניאל מריחה אותי לעשות אני: אלך לראות אד ואז להתקלח!!!

Poppy92

New member
אה.. ועוד 15 שנה תמצאו אותי

מסתובבת בכפרים בצרפת מחפשת את ג'וני דפ

Poppy92

New member
ולאי בודד הייתי לוקחת את

דניאלי ורחל ומצלמה!! כדי לתעד.......

קנפי

New member
מקסים

חחחחחחחח זוכרת? מדהים מקסים מהממם משגע מטמטם חחחחחחחחוחחווחחווחוח אולי בכל זאת תעני על כל השאלון ? XD

פאקק כמה שנים לבוחןןןן...

שעת התחלה: 20:43 בערב שיר שמתנגן ברקע: don’t lie של הבלאק אייד פיז. ספר קצת על עצמך: אוטאקו. מחשבה שעוברת בראש: מורה מכוערת ללשון שהולכת לרצוח אותי מה עשית היום? לא זוכרת זה היה מזמן מה תעשה מחר? בצפר. ולכתוב מאמר ארוךארוך לבלוג שלי על נארוטו (ביפנית, כי העברית מעפן) חשק ל...:שוקולד ובמבה מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ביט69 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?ביפן, פאנקיסטית ומאנגה-קה, גרה בטוקיו. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד... מה אתה הכי שונא לאכול?סלט חצילים בעעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ישנתי שעתיים בלילה ולמחרת הלכתי לבצפר.........זה מסוכן. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?להגיד לחברה שלי במסנג'ר שאני תכף חוזרת ..ולהרדם. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק וכחול מה הצבע השנוא עלייך?סגול וחום קקי מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה שיישרף בגיהנוםםםםםםםם איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא משו עיר/ים אהובות:תל אביב, אילת, ראשון.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מאנגה של נארוטו איפה חגגת יומולדת אחרון?בביתי הצנוע.. איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת לקניון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11..12 כזה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ועשרים.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לצערי מה היה המבחן האחרון?עדיין לא היה כמה קיבלת בו?........ יש לך חברים מחוץ לכיתה? כןכן ומחוץ לשכבה?כןכן ומבית ספר אחר?כןכן ומעיר אחרת?כןכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.... היית פעם אצל פסיכולוג? לא.. ואצל פסיכיאטר ? ...זה לא אותו דבר?? חשבת פעם על התאבדות? חס וחלילה אם כן - סיפרת למישהו?......... מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת..אהה כן!! כשקנפי נטשה אותי לארצות הברית!!!!!!!! מדוע?כי קנפי נטשה אותי לארצות הברית!!!!!!! לקחת סמים מתישהו?לא...מה אני קוף? אתה מעשן?גם לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בפסח..כששתיתי בקבוק תירוש איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת הורדתי כמה בבת אחת.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה דיסקים!!!!!!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? וואנאבי מאגניב שקוראים לו נועם. ולחבק? אמא!!!!! ולנשק?אמא!!!!!!! ולספר לו משהו מהלב?לכלבה שלי יש לך חבר? עדיין לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא. זה נהיה דבילי משנה לשנה. את מי היית לוקח לאי בודד? קנפי ופפי וחבילה של במבה על שיפודים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הגיטרה שלי שאני צריכה לבקש ממנה סליחה.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? קנפי שם מיוחד לבן? צ'ארלס שם מיוחד לבת? שיפרה מאכל אהוב: פיצה יאמיייייי מאכל שנוא: כבר לא הייתה שאלה כזאת?? דבר אחרון שאכלת: חמצוצים וטופי ארוך כזהה... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי שעברה לניו-יורק... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצת בצפר. זה פשוט עצוב. אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת? "בני אנאנסי" של ניל גיימן אהבת? מאודמאוד מה הסרט האחרון שראית? נארוטו...הסרט אהבת? בטחחח!! כי ביפנית זה הכי יפה!!!!!!!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?פפי על מה דיברת איתו? על לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? על כולם. (מואהאהאהאהאהאאה) מה הדבר האחרון שקנית? מארס.....זה חטיף שוקולד כזהה... כמה הוא עלה? 5 ומשו. הם חוצפנים הם העלו את המחירים!!! ממי הsms האחרון שקיבלת? הפלאפון שלי בדרך כלל סגור.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms ? ............. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "היי" אני חושבת.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצהההההה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים?גם לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון... למה הלכת לשם? סבא וסבתא איך קוראים לאמא שלך? מה זה קשור?? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? על עצמי אתה אוהב ילדים קטנים? מאודד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אף אחדד.. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את הבן של אחות של אבא שלי..הוא עדיין תינוק אז אני לא יכולה לשנוא אותו כי הוא עדיין לא עשה לי כלום. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15...למרות שזה לא עוד הרבה זמן מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? קצת יותר גובה.. ובפנימיות? קצת יותר להעריך את עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא איטי כזה ותמיד בא לי לתת לו כאפה... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אנימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יגאל שילון למה? לעבוד על טונות אנשים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5,6,7 אני עדיין לא סגורה על זה.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? דבילי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?חן כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? אמרתי שלאא מתי זה היה? אוךך מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: גם השאלה הזאת כבר הייתה!! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהתקבלתי לאוניברסיטה ללמוד יפנית!! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קקי מה עושה לך טוב? להיות בים מה מעצבן אותך? הלילה...הוא חשוך כזה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? טלפתיה מה הפריט הכי יקר שיש לך? משו ב3,000 ₪ לא זוכרת מה.... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יוגורט ביו של ההורים שלי מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: 12 במחיר 1 תוכנית טלוויזיה? מועדון לילה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?את יפה וכשרונית איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה בפול ווליום איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן...........ואנגליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ששואלים אותך מה ישראלי בעינך איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כןכן מלאאאאאאאאאאאא חיית מחמד:כלבה. פינצ'רית קטנה ונבחנית כמה אחים יש לך? אנחנו 4 בנות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא זה דבילי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן...מישהי מפורטוגל...אני עדיין מדברת איתה נפגשת איתו/ איתה? ממש לאא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? לוידעת..צריכה לחשוב על זה ... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?בטח מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות עם המשפחה והחברים שלי ולעשות מה שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות?לצייר מאנגה, לנגן בגיטרה..לצאת לים ולקניונים.. מקומות בילוי מועדפים: מסעדות, קניונים, תל אביב.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא ממש...תלוי במה.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "איזה פאקק!!!!!" , "אתה ממש דבילי" ,"ייייייאאייייייייייייייי" האם את/ה מאמינ/ה בה' ? יאפפ החיים טובים לדעתך? כן לבוש: טישרט איפור: אין מאכל אהוב: פיצהההההההההההה שתייה אהובה:מים. הכי בריא. להקה אהובה: ביט69, בלאק אייד פיז, last alliance , גרין דיי ועוד מלאאא סרט אהוב: נארוטו ....הסרט גלידה: מסטיק!!!!!!!!! עיר בעולם: טוקיו ארץ:ישראל. כי אין עלייה!! מסנג'ר:יש איסיקיו:יש מה תעשה כשתסיים את השאלון? אממ....שיעורים בביולוגיה..איזה עבודת תפריט.. שיר ברקע: “shissou” של “last alliance” שעת סיום: 21:33. אלוהים כמה שעות לשאלון מסכן..

קנפי

New member
טרלילילי

שעת התחלה: הממ פה?! עכשיו 11:41 שיר שמתנגן ברקע:Move Along -AAR ספר קצת על עצמך: מה יש לספר כבר על עצמי? מחשבה שעוברת בראש: האף כואב לי מה עשית היום?קינחתי את האף מה תעשה מחר?אלך לבצפר :( חשק ל...:לחזור לארץ! וואלל דהה מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?המפ ביט69 [דהה] ועוד איזה פורום שכחתי את שמו. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מאיפה לי? מה אתה הכי אוהב לאכול?מסטיקמסטיקמסטיק!!!! מה אתה הכי שונא לאכול?נו הירק הירוק הזה ובשררררר בלעכס! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לאזוכרת^^ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?מעשה מטופש? אני? מה הצבע האהוב עלייך? ירוקירוקירוק! ונו וכל השאר מה הצבע השנוא עלייך? כל הצבעים הנוצצים למינהם מה המקצוע האהוב עלייך? אין!באמת שאין! מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה! $^@%$#% איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?השנה הכי טובה! עיר/ים אהובות: ראש העין [חחח כן], סנטה מוניקה, מנהטן ות"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אייפוד! לא ליומולדת! איפה חגגת יומולדת אחרון?בישראל :( איך אתה הכי אוהב לבלות?לאדעת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבאלי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?נופ מה היה המבחן האחרון?אנגלית כמה קיבלת בו?חחחחחח יש לך חברים מחוץ לכיתה?כה ומחוץ לשכבה?כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?האאאאא לא חשבת פעם על התאבדות?יאפ אם כן - סיפרת למישהו?סיפרתי עכשיו.. נוד מתי פעם אחרונה שבכית?המפ השבוע מתישהוא מדוע?כי.. כי.. לקחת סמים מתישהו?לאא אתה מעשן?לאא! סיגריות סתם מזיקות! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?חחחחחחחח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?נוו מאיפה אני זוכרת!? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מי אמר שאני רק מורידה ולא קונה? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יש יותר מדי! נו לגיא , לספרנית(!!!) ולך עכשיו ולחבק?הוו הוו לחבק :( המון אנשים! ולנשק?גם המון אנשים! ולספר לו משהו מהלב?לאף אחד יש לך חברה? כן ! לא גיליתי לכם שאני אוהבת בנות? ראית בחנוכה את הפסטיגל?חחחח לא את מי היית לוקח לאי בודד? המפ.. חברות או משו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?נו יש יותר מדי! את כל האנשים שלא חיבקתי כבר המון זמן! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כה.. צדאף, מורק ,מור השניה, נופר(בערך!היא כבר חוזרת ^^) , גל ומישהו ששכחתי את השם שלו... :\ שם מיוחד לבן?ג'ו ,פיליפ, ג'וני 3> ^^ שם מיוחד לבת?איבב מאכל אהוב:זה לא היה כבר? מאכל שנוא:וגם זה לא? דבר אחרון שאכלת: מפרטט! זה טעים וכייף ללעוס! תנסו! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אף אחד נראלי :\ . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את החגורה או משו אתה לומד ביום שישי?כהה.. אבל ביום שישי הזה יש חופש! טרלילילי מה הספר האחרון שקראת? הממממ.. אני קוראת בימים אלו! לבצפר בלעכס! אבל נו זה על הביטלס! (3>) אהבת?הוא נחמד מה הסרט האחרון שראית?הללוואינאטון אתמול בלילה אהבת?לאאאא.. משעמם מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם מורקק עכשיו! על מה דיברת איתו?חחחח על הרבה! על מצבי קקי ופיפי XDDD וגם על צ'רלס, פיליפ, שיפרה ווכל השאר ^^ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לאדעת.. על מי אתה יודע הכי הרבה?על נופר נראלי מה הדבר האחרון שקנית?צמידים ואת ג'ו ואיב ^^ כמה הוא עלה?נראלי 9$ ממי הsms האחרון שקיבלת?חחחחחח כמה זמן לא כתבתי אס אמ אס.. אבל אני בטוחה שהאחרון היה מנופר! אלא מה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?נופרררררר! פיי זה היה ממזמן! מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אאאאא.. הפלאפון לא טעון מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מסטיק הובה בובה כזה ירוק ואדום יאממ יש לך עדשות/ משקפיים? כה משקפיים לראיה מרחוק עשית ישור שיניים? אני עדיין מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודשיים :\

קנפי

New member
המשךךך

מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?הממפ.. זה היה בכיתה ז' (?!) מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?סנטה מוווווניקהההה! למה הלכת לשם?להסתובב! איך קוראים לאמא שלך?הא? אליאן יש לך שם שני? מהו? נו אין לי כוח ^^ אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים?כהה! אני פדופילית XD כמה בני דודים יש לך מצד אמא?10 נראלי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?את ג'וני XD בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17-18! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?פיייי להתחיל? ובפנימיות?לא להיות עקשנית? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין :\ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיהההההה וטיפה אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?איתך למה? כדי שיהיו לי שאלות מעצבנות כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?מאיפה אני יודעת!? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קקי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?איציק כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?מה? מתי זה היה?אף פעם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני אפילו לא יודעת מה אני אעשה מחר! מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?נוד\ה, דאמ ולאדעת! מה עושה לך טוב?להיות עם האנשים שאני אוהבת ולשמוע מוזיקה. מה מעצבן אותך?פייי המון דדברים! מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,כסף,אייפוד ומפתחות(?) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כישרון? המ .. כישרון לדעת לעבור בין אקורדים! מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא זוכרת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גאד.. המ אני אלך לבדוק ויודיע לך מה היית לוקח לאי בודד? איפוד, חברים, אוכל שתיה ופלאפון כשיתחיל להיות משעמם להתקשר שיבואו לקחת אותי ^^ המלצה לסרט: המפ לאדעת תוכנית טלוויזיה?חברים, סיינפלד, זאק וקודי מגרש ביתי ועוד.. ^^ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?הממ.. לאזוכרת! איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?יפןן! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?צעקות איזה עונה בשנה אהובה עליך?כל פעם משתנה! לפי מצב הרוח :) איזה חג אהוב עליך? יש די הרבה.. פורים\הלוואיןןן, חנוכה,פסח סוכות שבועות, נו כמעט כל דבר שיש בו חופש האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים ^^ חיית מחמד: :( היו! סושי וחיים! כפרעליהם! כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לאדעת מהי אהבה בשבילך?חחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי את שיעור מתפגרים! דאמ את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאדעת! חחח מזה פה? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?השאלות חוזרות על עצמן או שאני כבר השתגעתי? מה את/ה אוהב/ת לעשות?נו לשמוע מוזיקה ולהיות עם חברים! מקומות בילוי מועדפים:גנטל XD את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי.. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך?לא לבוש: עכשיו? איפור: לא מאכל אהוב:שוב? מסטיק בפעם המאה! שתייה אהובה:מים! וגם קולה^^ להקה אהובה:יש הרבה וכבר אין לי כוח לכתוב! סרט אהוב:יש המון עיר בעולם:סנטהההההה מוניקההההההההה333> ארץ:ישראל! מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:249782177 מה תעשה כשתסיים את השאלון?אצעק הההלללויה! שיר ברקע:שיקווו-שייגעצ שעת סיום:12:40 נוו עשיתי עוד דברים חוץ מלענות על השאלון דאמ זה היה שאלון חופר במיוחד! ומעייייף! איי איי מה הבאתי על עצמי! ולקח לי שעעעעההההההההההההה בדיוק לענות עליו ! נו 59 דקות אותו דבר

קנפי

New member
יש לציין!

שאני מאודמאודמאודמאודמאוד(!!!) רוצה לחבק את זאאאת!

קנפי

New member
פיייי

כמה תיקונים XD הרגע המאושר בחיי: הרגע ששיקו עשה לי ולנופר שלום!!!!!!!!!!!!!!! פאק איך שכחתי?!?!? זאת הזכירה לי XD

אמממ

שעת התחלה: 21:33 מה תעשה מחר? לא יודעת.. לא ילך לביצפר זה בטוח (יש לי שביתה איזה כיףף) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פהה אנלא בקטע של פורומים מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת למסיבות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב12 ביום של לימודים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ב8:30 אבל יש גם שעת אפס ב8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה לצערי מה היה המבחן האחרון? היום כמה קיבלת בו? לא דעת עשיתי אותו אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא יש לך חבר? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מחשב דבר אחרון שאכלת: ציפס אתה לומד ביום שישי? כה מה הסרט האחרון שראית? ללכת על המים אהבת? יאפ ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מאמי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בסליחות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? במבואות חרמון למה הלכת לשם? כי היה לי חוג איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, דרמה ,ואימה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתחות איסיקיו:371097194 מה תעשה כשתסיים את השאלון? יוצאת עם חברותת שעת סיום:9:54

code of silence

New member
ווהו! עונה

שעת התחלה: 21:58 שיר שמתנגן ברקע: Knocking on heaven's door ספר קצת על עצמך: יש לי עיניים, אוזניים אף ופה. עוד משהו? מחשבה שעוברת בראש: "מממ" מה עשית היום? למדתי, בעיקר. מה תעשה מחר? מחרמחרמחר, בצפר כרגיל. חשק ל...: קולה, ממ. מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה D: מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה דברים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא היה משהו רציני מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל כך הרבה דברים... מה הצבע האהוב עלייך? אין אחד מועדף מה המקצוע האהוב עלייך? מגמות מה המקצוע השנוא עלייך? כל השאר פחות או יותר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? במילה אחת- בסדר עיר/ים אהובות: ת"א/ירושליים/ניו יורק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? mp3 איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, עם חברות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בסביבות 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בוחן בתנ"ך כמה קיבלת בו? למרבה הפלא...100 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ~מרימה גבה~ היית פעם אצל פסיכולוג? אהא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? We used to be friends- Dandi warhols למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יותר נוח ולא עולה כסף, סיבה מספיק טובה לא? יש לך חברה? חברה כן, חבר לא. [נו P:] ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, איכסה. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, אף אחד. אני על סטטוס של Offline שם מיוחד לבן? אהה.. שם מיוחד לבת? נו בחייאתתת דבר אחרון שאכלת: במבה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא עולה לי מישו כרגע . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה עם הסלוגן של בזוקה, הו יה
אתה לומד ביום שישי? כן, לצערי. מה הספר האחרון שקראת? הנעלמים- הרלן קובן אהבת? לא סיימתי עדיין, אבל כן. מה הסרט האחרון שראית? הטינה אהבת? לא, חרא סרט. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? סתם שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עינבל על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? קטורת לחדר שלי, אני מכורה לדבר הזה. בריח של אוכמניות. ראר! כמה הוא עלה? לא זוכרת, לא הרבה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עינבל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי מושג, בדיוק היום מחקתי את התיבה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אהה... כלום האמת יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? בדיוק עכשיו, יש לי גשר. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שלושה שבועות פחות או יותר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בחופש הגדול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא למה הלכת לשם? דודים שלי גרים שם אתה אוהב ילדים קטנים? אהה... X: כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ארבעה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אוהו, בערך 15. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא רלוונטי לפה P: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15, למרות שטוב לי ככה. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני. ובפנימיות? גם, כל מיני. אני לא אכנס לזה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, מתח, דרמה וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? האמת אין לי מושג מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מסנג'ר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נוי כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו מעניין P: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כאילו" מה עושה לך טוב? הרבה דברים, מאיפה להתחיל? מה מעצבן אותך? חוסר צדק, בכלליות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתח לבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב שלי, כפרעליו. P: מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אההה...חלב מה היית לוקח לאי בודד? סירה, כדי לחזור. המלצה לסרט: אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה? נמלטים איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה/מדברת עם חברה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? "סחבקיות" איזה עונה בשנה אהובה עליך? כרגע חורף איזה חג אהוב עליך? פסח [חופש כמובן] האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אוהו, כן. D: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם נפגשים דרך הכרות וירטואלית,יכול לקרות משו. אבל סתם ככה מהמחשב-לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אהא נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? החיים [אווו אני קיטצ'ית] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת, אולי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, שופינג [כמובן], לראות סרטים וכו' וכו' וכו' את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מהפתאום את/ה בחור/ה קנאי/ת? שוב, תלוי. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? בתכלס אחרי כל החרא של היוםיום והשטויות הקטנות- כן. לבוש: מזתומרת? חולצה ומכנסיים נו P: איפור: עיפרון שחור, שומדבר חוצמזה. שתייה אהובה: מים להקה אהובה: פינק פלויד, נירוונה, שייגעצ סרט אהוב: אפקט הפרפר/ממנטו גלידה: שוקולד עם סוכריות! אני מסרבת להתבגר. עיר בעולם: ניו יורק ארץ: אוסטרליה מסנג'ר: מה איתו? תבקשו אם אתם כלכך רוצים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום, נו. שיר ברקע: ניצוצות- פורטיסחרוף שעת סיום: 22:22 [הא הבאתי אותה בשעה מגניבה]

../images/Emo220.gifאממ עונה(?)

שעת התחלה:21:52 שיר שמתנגן ברקע:השיר שלי/מופע הארנבות של ד"ר קספר ספר קצת על עצמך:ילדה חופרת(לפעמי)חסרת חיים וטיפה מחורפנת=/וחולה.../= מחשבה שעוברת בראש:למה יש לי תור לרופא ב 7 בבוקר?!(מחר...אררר עצבים=/אורטופט!!בגלל היד המחרפנת שלי!) מה עשית היום?ישנתי=/הייתי במחשב וסוף סוף היה לי מספיק כדי לקום מהמיטה!ולהביא את הגיטרה וגם לנגן! מה תעשה מחר?יקום ב 6 בבוקר ילך לרופא ב7 יחזור ב 8 ככה..וילך לישון יהיה במחשב וניראה מה הלאה חשק ל...:קרמבו מה המידה שלך בנעליים?אממ נורא תלוי במה...אבל אממ בעיקרון 36-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?המון!שייגע מוניקה סקס כנסיית השכל אבריל לאבין משינה סימפל פלאן ועוד המון המון המון! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אני לא יודעת מה יקרה מחר אחרי שעה 12 אתם רוצים שאני ידע מה יהיה בעוד 15 שנה?! מה אתה הכי אוהב לאכול?אממ במבה
מה אתה הכי שונא לאכול?דגים בעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת=/
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אממ הכי הכי זה אממ המון המון המון!!! מה הצבע האהוב עלייך?ירוק מה הצבע השנוא עלייך?ורוד=/ מה המקצוע האהוב עלייך?המקצוע?!חח כימעט כל מה שקשור למוזיקה(?) מה המקצוע השנוא עלייך?מה שקשור ללהרוג חיות! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?עברה... עיר/ים אהובות:תל אביב
אילת טבריה...=/ואממ לא יודעת מה עוד!!וחולון!!!וגם יבנה(זאת מושבה)וגם מזכרת בתיה(כנ"ל) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?גיטרה
אומנם הרבה זמן אחרי אבל אממ כן...זה ליומולדת! איפה חגגת יומולדת אחרון?אממ בבית=/ איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת להופעות ואממ במקומות שלא קשורים ליבנה! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבא לי

../images/Emo220.gifהמשך

מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?רק חולצה עם סמל מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה(מה עם לא במתמטיקה?!) כמה קיבלת בו?קיבלתי,קיבלתי... יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?אממ המון ארר מור!!! אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחח אממ כן(בשיעור שמעשעם!!!) היית פעם אצל פסיכולוג?לא-/ ואצל פסיכיאטר?לא=/ חשבת פעם על התאבדות?כן=/ אם כן - סיפרת למישהו?בערך/= מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?שאמרו משהו על סבתא שלי(זה הנושא הכי כואב אצלי אז תזהרו) לקחת סמים מתישהו?לא שידוע לי אתה מעשן?לא אני אלרגית=/ מתי פעם אחרונה שהשתכרת?חח בחופש(זה גם הפעם הראשונה!!XD) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?כל מה שנישאר(בוטן מתוק בקרקס) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני גם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני לא יכתוב את זה פה כי הוא אלול לקרוא...אבל מה איכפת לי?בר(הזונה הזאת"זה טיבעי!") ולחבק?ארר את מור ממזכרת ולנשק?סודי ביותר
ולספר לו משהו מהלב?סבתא=[ יש לך חברה?חברה?!חח כן(לא לא בכוונה של לסביתXD) ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את ברני(המבין יבין) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ארר את סבתא=[ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא לא ממש=/ שם מיוחד לבן?ניר שם מיוחד לבת?שחר מאכל אהוב:שוב?!ארר במבה! מאכל שנוא:דגים יאק דבר אחרון שאכלת:מרק עוף ניראה לי=/ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?וואוו המון ממחנה העפלה(ארר אני רוצה שוב!!מור הדבר החם הבא זה טיול מים1!) איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אממ חולצה של"בכל שחור יש לבן ובכל לבן יש שחור"=/ אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?מישהו לרוץ איתו אהבת?מאוד! מה הסרט האחרון שראית?בקולנוע?אם לא אז אממ "יצאת נסיך 2"אבל לפניו ראיתי את 1 זה היה מרתון =]שלי ושל חברה=] אהבת?מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?טל .מ. כפרע עליה חולה עליה! על מה דיברת איתו?על משהו סודי ביותר...משהו שאנחנו צריכות לקנות=/ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?שירצ...(חברה שאפשר לדבר איתה על הכל...ארר אני אוהבת אותה!) על מי אתה יודע הכי הרבה?על מור או על שירצ או על טל=/ניראה לי שטל... מה הדבר האחרון שקנית?אממ ניראה לי שאממ פו...(נו הפו בתחפושת) כמה הוא עלה?5 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?שירד..."כפרע מס' 1"ארר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?שירד... מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?יהיה(ארר אני מתה על מי ששלח לי אותה1!!) מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בא יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חודש=/ ניראה לי-/ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אממ בטקס בני מצווה שירב מתי זה היה.? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אממ תל אביב למה הלכת לשם?עם חברות לחגוג את היומולדת של שירב איך קוראים לאמא שלך?חגית יש לך שם שני? מהו?לא שידוע לי=/ אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא... אתה אוהב ילדים קטנים?כן3>> כמה בני דודים יש לך מצד אמא?4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אאוץ' ניראה לי שכתבת פעמיים איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?חבל שהוא לא בארץ=/ תומר(ארר הבן של אח של דוד שלי) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לא רוצה מי שאוהב אותי שיקבל אותי כמו שאני ובפנימיות?כנ"ל... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא מעצבנת...אני אוהבת אותה כמו שהיא...ולא מתלוננת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה זה הכי אחי...ובמקרה שלי וטל זה קיטש... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממ לא יודעת=/ למה?אממ אני לא יודעת=/ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודעת/= מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?גיטרה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שחר כמה קומות יש לך בבית?3 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?אממ נגד הבריטים
(מור מחנה העפלה!!!) מתי זה היה?במחנה העפלה(רותה שוב ארר האוכל התנועתי הוא הכי אחי!!) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת=/ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אממ לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אמממ מה עושה לך טוב?לנגן מה מעצבן אותך?חפירות מה תמיד צריך להיות בכיס?ברני איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לצייר יותר יפה=/ מה הפריט הכי יקר שיש לך?שחר3> מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אממ מים מה היית לוקח לאי בודד?שוב?!?!?!ארר את ברני! המלצה לסרט:אממ לא יודעת=/ תוכנית טלוויזיה?אממ בובספוג/ארתור/השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"זה לא קשור לי לדוגמא יש חרא אופי לך רואים שיש אופי טוב שאת לא יכולה לגעת בזבוב טוב נו הם מהירים זה באמת קשה"ארר אני אוהבת את מי שאמר לי את זה...=/ארררר רק בגללו לבוא לבצפר...לראות אותו3>(חפרתי) איך את/ה מתגבר על באסה?מספרת למישהו ובוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם?אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לא יודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?אממ החופש הגדול(?)אממ סתם אממ פורים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן...אבל בלי הגזמות כי זה מעליב חיית מחמד:כלב... כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא יודעת=/ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?חח יאפ...אהמ אהמ אני לא ינקום בשמות אהמ מיכלי...אהמ אתם נפגשת איתו/ איתה?ניראה לי=/ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן...אררר מהי אהבה בשבילך?משהו שאפשר לדבר איתו על הכל שמבין אותך ולא לוחץ עליך ותמיד יהיה שם בשבילך ולא יחפור
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לראות אותו=/3> מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנגן... מקומות בילוי מועדפים:מחוץ ליבנה את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא לא הכי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי למי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא...אני יקבל אותך כמו שאתה ואם אני לא אוהבת אותך...אז אני פשוט לא יהיה איתך... את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא הכי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אררר אני אוהבת אותך!!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא לא הכי בערך החיים טובים לדעתך?אהבה טוב...=/ארר רק מחרתיים אני יקבל ממנו שוב חיוך
לבוש:אממ מכנס וחולצה(?) איפור:פעם ב פס שחור מאכל אהוב:שוב?!ארר במבה שתייה אהובה:מים להקה אהובה:המון...אבל במיוחד סימפל פלאן כי השירים שלהם אממ הם אמיתיים!ארר(לא משו אישי) סרט אהוב:אממ שוב???המון! גלידה:שוקולד עיר בעולם:אממ לא יודעת ארץ:אוסטרליה מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:433217216 מה תעשה כשתסיים את השאלון?ניראה כבר שיר ברקע:Simple Plan - Welcome To My Life שעת סיום:22:30

../images/Emo220.gif=/

אוקי... טוב לדעת... ולמה את בוכה?! אע?! אע?! "אל תבכי ילדונת הכל עוד יסתדר"!!! בייס אל תבכי!!אררר תרגישי טוב גם!

למעלה