אוקיי אז ככה...

6565

New member
אוקיי אז ככה...

קצת ביקורות ושאלות.... כמה שאלות קודם כול, ג'נסן אקלס (אלק) משחק בעוד סדרות או סרטים חוץ ממלאך שחור? אה כן ומישהו מוכן לספר לי על הדמות השניה שהוא משחק? (בן) אה כן וזה לא ממש חכם להתווכח למי הוא שייך כשאתן יודעות שהוא תפוס על ידי איזה בלונדינית מכוערת...
וביקורות, אני התחלתי לשנוא את לוגן בימים האחרונים למה הוא מה זה מעצבן!!!! אבל אלק נהיה הרבה פחות... ביץ'....(לא היה לי מה לכתוב) אוקיי ואל תשכחו לספר לי על בן כי אני ממש רוצה לדעת מה הסיפור שלו

like the Devil

New member
תשובות!

אז ככה, כן!! הוא משחק בסדרה סמולוויל בעונה הרביעית! (בארץ משדרים כרגע תעונה השניה!) ולפי מה שאני יודעת הוא עובד עכשיו על איזה סרט!...... בן- אוקי! בן הוא אחד האחים הגדולים של מקס! הכינוי שלו (מספר ברקוד) הוא x5-493, לבן היתה בעיה נפשית (לפי דעתי!) במנטוקור היתה להם מישהי שהם היו קוראים לה "הגבירה הכחולה" כמו שלנו יש את פיית השיניים או משו בסגנון.... הוא רצח אנשים (בשיטה של מנטקור) וקיעקע אליהם את מספר הברקוד שלו. הוא היה מוציא להם תשיניים ומביא אותם בתור מנחה לגבירה הכחולה- הוא היה שם אותם עטופים במטפחת מתחת לפסל שלה בכנסיה! (מגעיל!!!) ועם אפשר לא להזכיר תברבי המפוחלצת הזאת (שניראת ככה רק בזכות עדשות מגע, פאה טובה במיוחד, מכון שיזוף, הגדלת חזה, סיליקון בשפתיים, שאיבת שומן ומתיחת פנים!) לידי!! היא פשוט מביאה לי כאלה עצבים!!! ושאחד האתרים שלו יועיל בטובו לעלות כבר אני גם יגיד לך באיזה פרק פגשו את בן!! מקווה שעזרתי! נכון סמיילי מאגניב!!! יש לי עוד שלוש!! אני ישים אותם פה בתגובות!

like the Devil

New member
עוד סמיילי!

תלחצו אליו בשביל לראות אטותו בגודל נורמלי (וקטן!) זה פשוט מגדיל\מקטין תמונות כדי שיהיו בגודל מסוים!!!

6565

New member
תודה על התשובות ו...

הברבי המפוחלצת הזאת היא כן עשתה הגדלת חזה שיזוף וכול זה אבל מה לעשות... מי שמכוער נשאר מכוער..ל-ת-מ-י-ד!!!! ואני ממש לא מאמינה איך ג'נסן אקלס (שהוא ממש חתיך) בעלה או החבר שלה (what ever) והיא ממש מגעילה היא דומה לפחית זולה מאוד של צבע לשיער... (חה!) ואם את יכולה בבקשה לספר לי איך בן מת ולמה

תשובות.

בן חטף את הכומר ליער (ע"ע התשובות הקודמות) כדי לרצוח אותו ומקס מצאה אותו שם. היא נתנה לכומר לברוח ורבה עם בן (מה זה רבה. קרעו אחד ת'שני) היא שברה לו את שני הרגלים ומנטיקור התחילו לסגור עליהם ביער ואם היא הייתה סוחבת אותו שניהם היו נתפסים. בקיצור בזמן שהוא מספר לה על "המקום הגבוה" היא שברה לו את המפרקת באמצע משפט... איך אפשר?!
ודרך אגב שמתם לב שאני לא מתייחסת לפחית הבלונדינית שוודית מטומטמת? ואתם יודעים למה? כי מבחינתי היא לא קיימת... כל עוד יש דיבור שהם לא ביחד כבר... אז אל תתאמצו במילא הוצאנו עליה צו הריגה בפורום. זתומרת: כדי לה להתחיל להיפרד מהמשפחה שלה..

6565

New member
../images/Emo51.gif

טוב עכשיו אני יודעת מה קרה עד שמקס הרגה את בן אז תודה כפול מיליון!!! אה והקטע של הצו הריגה על החברה של ג'נסן-ממש מצחיק! נראה לי שהוא עיוור בזמן האחרון כי יש לו חברה כזאת זנזונת... אה ויש לי עוד כמה שאלות (אני מעצבנת אה?..) מה הקטע של הכת הזאת שוויט שלח לשם את ריי?.. ומה הקשר של סנדמן לכת הזאת? וואי ואיזה מסכן ג'ושוע! הרגו לו את החברה.. וויט החרא הזה!! שונאת אותך לעולמי עולמים!!! אה כן ואני בכבודי ובעצמי (סתם...) נשארתי ערה כדי לראות את כול ארבעת הפרקים של dark angel!!! וגם ראיתי רצת מג'אג

karms20

New member
הכת וסנדמן.

אני כבר אומרת שאני לא יודעת מה ראית או לא ראית אז ייתכן שיהיו פה דברים שיהיו ספויילרים בשבילך. במקרה והפרק האחרון שראית היה עם זה שהרגו את אנני. אל תקראי הלאה. תחכי לפרקים הבאים שיסבירו לך (לפחות חלקית). במידה וגם אז זה לא יהיה מובן (חלק לוקח זמן להבין וצריך לראות לפחות פעמיים). אז תקראי את ההודעה הזאת, כי היא מכילה ספויילרים ל- 3 הפרקים האחרונים. הכת זאת כת עתיקת שנים שמטרתה להכין "גזע עליון" של אנשים. כשמנטיקור בעצם מהווה עליהם איום כי גם מנטיוקר זה בעצם "גזע על" רק שהכת עושה את זה ברביה טיבעית והמנטיקור לא. בכל מקרה, הם מאמינים שכאשר יהיה וירוס גדול שיפגע בכדור הארץ דרך כוכב שביט הם היחידים שישרדו כי יש להם חסינות ביולוגית שהם יצרו דרך הרביה הטיבעית וזה שמי שלא היה חזק מספיק מת (הקטע עם הטקס של הנחש שעושים לילדים). מקס מהווה איום כי התברר שגם היא מחוסנת, ויותר מאוחר מתברר שהיא גם נושאת חיסון לכל המין האנושי. סנדמן היה חלק מהכת הזאת אבל הוא עזב כי הוא ידע שהבן הקטן שלו לא ישרוד את זה. והוא הקים את מנטיקור ושם במקס את החיסון.

אוקי... כמה תיקונים.

לבן לא הייתה בעיה נפשית. פשוט במנטיקור מיסטר ליידקר עשה להם תרגיל כזה ביער כדי לבדוק ולהראות כמה הם חזקים ובן היה אחראי פחות או יותר. הוא האמין שהוא נועד להיות רוצח והוא הפך להיות כמו אחד ממנטיקור למרות שהוא לא רצה לחזור אליה. ואם היית שמה לב הוא דיבר עם מקס משהו כזה היא אמרה לו "למה אתה עושה את זה?" והוא ענה לה:"את יודעת למה. זה מה שלימדו אותי, זה מה שנועדנו להיות". וגם הוא אמר שהוא היה מעדיף להישאר במנטיקור כי שם הכל היה יותר הגיוני ובעולם החיצוני הוא לא אהב את מה שהוא ראה ולא היו לו תשובות. ד"א אני חוזרת שניה לרצח, הוא רצח את הקורבנות שלו כמו שאמרו להם לרצוח במנטיקור. ביער, לחפש, למצוא, להרוג. הגבירה הכחולה- היא הייתה בעצם מרים הקדושה (או איך שלא קוראים לה). במנטיקור אחד השומרים הביא להם את הקלף-כרטיס הזה שהיא מצוירת בו. ואחר כך הוא דיבר עם הכומר על הגבירה הזאת והכומר אמר לו שכולם מאמינים בה. אז היא לא כמו פיית שיניים. הוא רצה להאמין במישהו והיא היחידה שהיתה שהיה אפשר להאמין לה. וכמתנה על הכל הוא הביא לה את השיניים. מקווה שעזרתי :]

karms20

New member
אמממ... כן הייתה לו בעיה נפשית...

בן האמין שהם נועדו להיות רוצחים, אבל גם במנטיקור לימדו אותם לא לרצוח סתם, והוא הרי רצח סתם, והוא גם קיעקע עליהם את הרקוד עם המספר שלו לא סתם... הקטע עם היער והתרגיל במנטיקור ממש לא היה כזה שלימדו אותם לצוד את קורבונותיהם ביער. ממש לא!!!! אלא מעין תרגיל צבאי. אבל לא לימדו אותם שככה הם צריכים לצוד את הקורבנות שלהם. הרי לימדו אותם להיות חיילים/מיתנקשים אבל לא "ציידים ביערות". והוא היה מאוד מסובך נפשית כי הוא לא הסתדר עם העולם שבחוץ. ויש את הקטע שמגיעים למקום שבו הוא שוהה ויש את כל הכתובות של מנטיקור על חובה וציות וכו'. הוא כן השתגע.

karms20

New member
polo loco - הפרק עם בן

הפרק עם בן הוא מהעונה הראשונה מס' 16 (או 17 תלוי איך סופרים) וקוראים לו POLO LOCO. וחשוב לציין שמקס שברה לו את המפרקת כי הוא ביקש. מה שקרה שהיא באמת שברה לו את הרגל ואז מנטיקור התחילו לסגור עליהם ובן אמר לה שהוא לא רוצה לחזור למנטיקור, כי הם יקחו אותו למרתף לנומילים (הנומילים זה היצורים החצי חיות/חצי אדם שהיו במרתף - כמו ג'ושוע, וכשהם היו ילדים הם נורא פחדו מהם וחשבו שהנומילים יהרגו אותם, ושאם לוקחים את אחד הילדים אז לוקחים אותו למרתף איפה שהנומילים, ותמיד ביקשו מהגברת הכחולה שתגן עליםה מהנומילים). בכל אופן הוא אמר למקס שהוא לא רוצה לחזור ומקס אמרה לו שהיא לא תוכל לסחוב אותו והוא אמר לה שהוא יודע... כאילו הוא מעין ביקש ממנה להרוג אותו. ואז היא התחילה לספר לו על המקום גבוה שלא צועקים עליהם ואף אחד לא נעלם וכו' (שזה המקום שבן המציא והיה מספר להם עליו בלילה, מקום שבו אף אחד לא צועק עליהם ואף אחד לא נהרג והם לא צריכים לשמוע פקודות וכו'). ותוך כדי שהיא סיפרה לו את זה היא שברה לו את המפרקת (שזה מתקשר למה שהיה בתחילת הפרק שהיא הביאה תרנגולת הביתה וסידני אמרה לה שהיא לא מבינה איך אפשר להרוג תרנגולת כזו ומקס אמרה שהיא רואה את התרנגול היא רואה אוכל ושברה לתרנגולת את המפרקת. וכן אלק נעשה הרבה פחות סוציומטרי ומניאק כי יש לו עכשיו אנשים שהוא סומך עליהם והם עליו. הוא הבין שהם כמו -המשפחה שלו. ואיכפת לו מהם. הוא הבין שהוא לא יסתדר בעולם הזה לבד וגם שהוא יכול להועיל במשהו. גם מקס הייתה ככה בעונה הראשונה אבל היא נפתחה וגם הוא לומד. באשר לבלונדינית קוראים לה Joanna Krupa והיא דוגמנית, אבל לפי הבנתי הם כבר לא כל-כך ביחד. ב-2 אירועים היחידים שהראו אותו לאחרונה הוא היה לבד. בנוסף בראיון שהוא נשאל לאחרונה הוא אמר שהוא single... אבל מי יודע... אני לא יכולה להיות בטוחה?

like the Devil

New member
אמרתי "לפי דעתי"

כי הוא ממש מתנהג כמו איזה משוגע!!!! והערה על פיית השיניים היא בגלל ששמקס סיפרה ללוגן על הגבירנ הכחולה היא אמרה משו בסגנון של "לילדים נורמלים היתה את פיית השיניים ולנו היתה אותה..." ולא אכפת לי איך קוראים לה!!! אפשר להרוג אותה בשיטה של מנטקור??????? המוות של בן והמוות של אמלי (ידעתי שאת מקס לא יהרגו!! אבל עדיין ירדו לי דמעות!!!) היו מקרקי המוות היחידים בטלוויזיה\סרטים שלא גרמו לי לצחוק!!! (אני יודע שזה קצת, הרבה, חולני אבל מוות בסרטים\סדרות זה דבר שמצחיק אותו כמו לא-דעת-מה!)

למעלה