אוקיי אז ככה...

עדישי56

New member
אוקיי אז ככה...

אהלן כולם, אני חדשה פה, אני כולה שמינסטית... אולפנה, וכל זה... אבל לאחרונה... טוב נו זה ברור לכולם כולם עברו את זה... תמיכה ועצות לא יזיקו לי... תודה וברוכים הנמצאים!

ZVI Z

New member
היי וולקאם..

ופשוט תתני יותר פרטים על עצמך,בתור עצה ראשונה.

עדישי56

New member
פרטים כמו מה?

האמת הכל קצת גדול עלי... אני לא יודעת איך להתחיל לאכול את מה שאני מרגישה ואיך להתמודד...

rigoletto111

New member
אז מה? מתכננת להתגייס לצבא?

או ללכת לשירות הלאומי ושאימא שלי (הרכזת המהוללת להלכה. למעשה: אם המנזר) תבדוק שאת לא מכניסה בנים לדירה חס וחלילה?

עדישי56

New member
דיייי

אמא שלך רכזת שירות לאומי? זה איזה אזור? חח מצחיק... בעקרון אני מעדיפה מאוד צבא, אבל לא יודעת כמה אני אמצא שם תפקיד טוב... אפילו גיסי האתיאסט החילוני הגמור אמר לי שלבנות אין מקום בצבא והוא לא אמר את זה לא מקטע דתי ולא מקטע שוביניסטי... קיצר, מלחיץץץץץ אבל ביררתי בנתיים לגבי גרעין נח"ל... מקווה שיהיה טוב... ואגב, תודה לכולם על הקבלת פנים החמימה!!!

rigoletto111

New member
אני לא מיסיונר של הצבא

אני יודע שלגבי חלק גדול מהבנות שם זו תחנה שבה הן יושבות שנתיים ולא עושות כלום. אבל יש כאלו שמשקיעות כדי להגיע לתפקיד משמעותי, כמו מ"כית בנים למשל.

עדישי56

New member
חחחח...

לא אני.... לא בשבילי לעשות תפקיד כזה.... ולא ענית לי איפה אמא שלך רכזת!

R a c h e

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

חדשה, שמיניסטית, אולפנא, -גם אני הייתי.... מקווה שכל זה יעבור לך בקלות, יחסית, ולא איך שחלק כאן עברו.... בנתיים- שבי איתנו כאן ותהני מהחיים....

לילית3

New member
ברוכה הבאה. אני אמנם כבר מעט לא

כותבת פה. מעט אורחת בעצמי, אבל מסקרנת אותי התופעה הזו של כל כך הרבה חברה צעירים שנכנסים לכאן לאחרונה. מה קורה??? מה מביא אותך הלום??? החלטת שאת רוצה לצאת?? את בטוחה?? למה? וצבא - לדעתי, עזבי את הנח"ל. כיום זה ממש לא משהו. דווקא יש תפקידים לא רעים בצבא לבנות עם נתונים טובים ומוטיבציה. תבדקי את רשימת הקדצי"ם. מקסימום תעבירי שירות משעמם... נראה לי יותר גרוע לעשות שרות לאומי עם חבורת דוסיות בדיוק כמו שיש לך היום גם באולפנא.

isackris

New member
את שלמה עם עצמך?

זה לא החלטה של רגע? את בטוחה שלא תתחרטי? ואל תגידי שלא הזהרנו אותך... דיייי כבר זה לא חתונה קתולית בא לה לצאת תצאי בא לה להיכנס שתכניס רק שתדעי שמניסיון עדיף לקחת אחריות על החיים ולא לרקוד על שתי חתונות... אגב התופעה אולי זה בגלל הריבוי הטיבעי שלי החרדים כי כמה שיש יותר חרדים יש יותר יוצאים (אע"פ שככל שיש יותר יוצאים יש פחות חרדים...)

לילית3

New member
אני פשוט לא עומדת בקצב.. וחוצמזה

אני חייבת להודות שאני עומדת נפעמת (כן כן, לא סתם קלישאה) מהאומץ של הילדים האלה להחליט החלטות כה הרות גורל כבר בשלב הזה של החיים. לו היה לי האומץ, הייתי עושה את הצעד הזה בגילם וחוסכת לעצמי כמה שנים. מצד שני, מעניין אותי לדעת אם אלו לא צעדים נמהרים מדי של מרד נעורים. ולמרות שהיום אני לא אחזור לחיים הדתיים גם תמורת עולם ומלואו וכספו, אני לא בטוחה שהדרך הזו מתאימה לכל אחד.

ZVI Z

New member
זה ממש לא 'צעד נמהר של מרד נעורים'

גם אנחנו יודעים קצת מהחיים שלנו,רואים את מה שקורה מסביבנו,יש לנו שכל,רגשות,רצונות,שאיפות,בלה בלה.

לילית3

New member
בסדר מותק, לא התכוונתי לזלזל

חס וחלילה! השאלה נובעת בעיקר מהמקום שלי עצמי. בשיא הרצינות - אני בגילכם הייתי כל כך מבוהלת מהאפשרות של יציאה בשאלה ואני באמת מתפעלת מהאומץ ובכלל מהיכולת לעמוד מול החברה בה חיים ולהחליט כבר בגיל צעיר על שינוי כל כך חד. וכן, מותר לי גם לשאול (ותודה על התשובה) אם זה לא איזה מרד נעורים אימפולסיבי. מה שכן ברור שאם זה כן, אני בכל מקרה לא אקבל תשובה. מה שלא יהיה, בהצלחה, תהנה ואיחולי - שתכיר מישהי בדרום הרחוק ורק טוב שיהיה לך.

למעלה