אוקיי אז ככה-

Hovi Baby

New member
אוקיי אז ככה-

רציתי להגיד ש: א-הפורום הזה ממש ממש טוב !!! ב- אם מישהו מכיר, יש לאשר שיר אחד בשם- twork it out אז למה יש t בהתחלה??? ג- כמה עולות המכנססים הרחבות האלה במאדמן? ו ד- אני חולה על אל אל קול ג'יי, פארל, ג'יי זי ודרה!!!! ועל היפ הופ בכלל!! זאת מוזיקה הכי אחלה בעולם!!!

Super - Girl

New member
../images/Emo13.gif

אוהבי פארל תמיד מתקבלים בשמחה ! (ומשום מה לאחרונה צצים הרבה כאלה :)

Hovi Baby

New member
מה???

זה מלאא!!! איזה הגזמה!! ודרך אגב, אהבתי את פארל כבר מלפני הרבה הרבה זמן..

Super - Girl

New member
מה את אומרת ... ? ../images/Emo6.gif

דרך-אגב רק עכשיו הבנתי מי את. ברוכה הבאה מותק

Samy A

New member
מי את? מי אני? דו קיום?

עולמות מקבילים? כל מה שרצית לדעת בספיישל חדש כדי להצדיק 60 שקלים של לא אחר מדי ג'יי סופרים :) ג'י ספוט בפסח :)

King_E

New member
זה תלוי במכנס

כרגע יש שם מבצע כזה לכבוד פורים שכל הג'ינקואים עולים 289 במקום 389..... ויש שם סאות' פולים וקנבלואים שעולים בסביבות ה250 זה תלוי במכנס....

or001

New member
רק לשם השוואה, קניתי באגיז של ג'נקו

בארה"ב ב17 $ שזה פחות או יותר 85 שקלים.

King_E

New member
אני יודע שהג'נקון כך או כך יקר

רק אמרתי את המחירים...... וחוץ מזה, למי שלא נוסע לארה"ב ומוכן להוציא סכום נכבד בשביל ג'נקו יעדיף לשלם 100 פחות....

kodman

New member
אוקיי אז ככה:

אנשים חייבים להסתלבט על אחרים בפורום בכל מצב (במיוחד על אנשים חדשים). בקשר ל-ב: השיר שאת מדברת עליו לפי מה שזכור לי הוא של Beyonce מהדסטניז, אני אישית אהבתי תשיר מאוד - פאנקי שיט במייטבו, נייס. רושמים work ומבטאים כמו שזה כתוב. כמובן שיש מילים כמו knife שלא מבטאים את האות הראשונה, אבל work זה work. בקשר ל-ג: במאד מן ה "מכנסיים הרחבות" (=באגיס) - נמכרות בשלל דגמים, חברות, צבעים, דוגמאות וכדומה. תלוי מה את רוצה - זה מתחיל מבערך 150 עד 400 ואפילו אני חושב שיש דגמים חדשים שעולים 500 והלאה. הכל תלוי בפירמה, בדגם, בטרנג' האופנתי וכדומה
לכי לתחנה מרכזית החדשה או דיזינגוף סנטר, דברי עם מי שנמצא בחנות ותבקשי עזרה בנושא באגיס.. בקשר ל-ד: אל אל היה אחד הראפרים שהערכתי ביותר, לצערי בשנים האחרונות הוא הרס את עצמו. ג'יי זי תותח כרגיל, האלבום האחרון איכזב אותי אישית אבל הוא הוציא קלאסיקות רבות. פארל ודרה 2 מפיקים מעולים. מיום ליום אני שם לב שפארל יותר חמוד (אל תדאגי יפית אין לי נטיות מיניות - הוא שלך בלבד
) ובאמת כל מה שהם נוגעים הופך לזהב. משיצא האלבום של סנופ לפני כמה חודשים נדלקתי על השירים בהפקה של הנפטונז ובכלל כבר מזמן כל מה שהם מוציאים מגניב אותי מחדש.. ברוכה הבאה ואל תתרגשי מתגובות מסתלבטות
kodman

למעלה