אוקיי אז ככה!!!!!!!!

ayaliar

Well-known member
לא צריך להאמין לכל דבר שכתוב

בעיתון. אני בטוחה שהוא לא עזב את הסרט כי היא לא אהבה את הזקן, בטוח שהיו לו שיקולים אחרים קצת יותר מקצועיים אבל בעיתונים אוהבים לעשות סלט בכל חצי מלפפון רקוב

maayan15

New member
איה...את מנודה!!!!

בראד פיט ואחריו דודי בלסר????...את חיה בעולם שאני חיה בו?....אני לא מאמינה..ועד עכשיו הערצתי אותך, ואמרתי אמן לכל מה שייצא מפיך (טוב...לא ממש אבל בכל זאת...)...ועכשיו...עכשיו...גרררר!

ayaliar

Well-known member
שתביני

אים בארץ בחורה שמטורפת על דודי יותר ממני אבל קשה לי להודות בעובדה ש: א. יש מישהו יותר יפה מבראד ב. האדם הכי יפה בעולם הוא ישראלי זה פשוט נשמע מופרך, למרות שבאיזשהו מקום אני מאמינה שזה נכון אבל קשה לי לבטא את זה בקול רם

איה אני אספר לך סיפור....

אני הייתי באירופה-אנדגליה,צרפת,שוויץ,הולנד וכו´-10 ארצות... וכמה שקשה לי להודות אני מודה:ישראלים הם באמת הכי חתיכים!

ayaliar

Well-known member
אז אני הייתי

באמסטרדם ולא נשאר לי אויר מרוב שהם מהממים שם ובאנגליה ולא נשאר לי אויר מרוב שהם מדהימים שם בארה"ב לא בסקוטלנד לא הגרמנים, למרות שהם עם דוחה, יפיופים וכן הלאה וכן הלאה האירופאים מדהימים ובארה"ב יש כ"כ הרבה אנשים שבטוח יש שם כמה שהם סוף הדרך

חחח...את נשמעת כמו איזה איזו מעריצה

שרופה... הנה המצעד שלי.... 1.דודי בלסר\בריאן קיני 2.עוז 3.גייל הארולד,גיא, ועומר(שני בנים חמודים מי"ב) 4.שחר-הטייס החתיך והחמוד שבא היום לבית ספר שלנו 5.מאט דיימון...הוא כזה חמוד!!!

maayan15

New member
שלי...

1. גייל הארולד (כאילו זו שאלה..) 2. בן אפלק 3.בטוח יש עוד אבל אלה השניים שעלו לי בראש...

ayaliar

Well-known member
בנות בנות!

גייל הארולד אומנם סקסי אבל הוא רחוק מלהיות הגבר הכי יפה בעולם! טוב אולי זה עניין של טעם אבל עובדה שיש לו תמונות שהוא נראה בהן לא טוב בחיים לא תמצאו תמונה לא יפה של דודינקה

maayan15

New member
לא להרביץ לי...

וידוע לי שאחרי שתקראו את זה אתן בהחלט תשקלו לאשפז אותי...אבל... אני לא חושבת שדודי בלסר נראה כ"כ טוב...כלומר...יש לו שרירי חזה יפים..ואחלה בטן..אבל חוצמזה....לא הטיפוס שלי...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני אפילו לא אגיב

מממ...האמת היא שאני שוקלת מזמן

לאשפז אותך...לאור שנאתך לג´סטין...איך אפשר לשונא אותו?! ודודי-אני שונאת את הגוף שלו! הוא בילה יותר מדי זמן במכוני כושר לטעמי...אני אוהבת את הפנים שלו...שהוא בלי יותר מדי איפור(כמו בקסטרו) כמו בתמונה הזאת:אההההה רציתי לשים תמונ אבל....אבל...הצילו! הייתה לי תיקייה עם תמונות של חתיכים למיניהן(בראד פיט לשעבר,דודי,ג´וש הארטנט)והיא...היא נעלמה! נמחקה!!! אני מתה!! שנה אספתי אותה! שנה שלמה...אני הולכת לחפש דיסקים צרובים שיש את התיקייה....

ושכחתי את בן אפלק ב-5..

ואם ג´ניפר לופז תזרוק את בן אפלק בחודש ה-8 לנישואים שלהם(כמו שהיא עשתה עם הקודמים)אני במו ידיי הולכת להרוג אותה! ואיה-יש הבדל בין גייל הארולד לבריאן קיני..

ayaliar

Well-known member
בחיצוניות אין יקירתי

אמנם הדמות של בריאן יותר משדרת סקס מגייל עצמו אבל נראה טוב או לא...הוא לא יכול לשנות את המראה שלו ברור שהוא נראה יותר טוב בתור בריאן אבל עדיין ההבדל הוא דק מאוד

maayan15

New member
התמונה שמעליי...

(ובמקרה שהיא לא מעליי אני מתכוונת לזו שהוא לובש רק שחור..)..מדהימה!...בשתיים האחרות הוא סתם כונף...

למעלה