אוקיי אז ככה!!!

lighter

New member
אוקיי אז ככה!!!

יש לי שאלה קטנה, בתקווה שתחייה את הפורום הזה קצת :) יש כאן מישהו בצופים? או בכל תנועת נוער אחרת? ומה עם מד"א או משא"ז??? ומה עם תנועות פוליטיות למיניהן, כמו נוער הליכוד? מה הורים שלכם אומרים על זה???

lighter

New member
וכמובן שאני שכחתי לענות...

אני מתנדבת במשמר האזרחי, ולהורים שלי אין בעיה כל כך גדולה עם זה...זתומרת-אם אני עושה שיעורים, לומדת למבחנים, ולא מתחרפנת מרוב עומס (שתי מגמות עמוסות, אנגלית 5 יח"ל מוגבר-בגרות ביא´,השנה, ולא ביב´- ו5 יח"ל טימטומטיקה) אז זה בסדר מבחינתם... חוצמזה אני גם חברה בנוער מולדת, ומבחינתם של הורים שלי, הייתה קצת בעיה כשהצטרפתי בערך באמצע אוגוסט. הם חשבו שאני לא רצינית ושאני סתם עושה את זה בשביל הקטע...אבל אני רצינית, ואני באמת מאמינה בצדקת הדרך שלי, אז מבחינתם, כל עוד אני מקיימת את אותם התנאים שאני והם הסכמנו עליהם בקשר למשמר האזרחי, זה בסדר...זה ושאני לא אכנס לקטטות עם השניים וחצי השמאלנים שגרים פה (מה שכבר כמעט קרה אבל הם לא מודעים לכך. ופעם אחת בצחוק עם איזה שמיניסט)... טוב עכשיו תורכם!

מחשב זה נחשב? ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

שום תנועת נוער. בכיתה ה´ (נראה לי), ניסיתי ללכת לפעולה ניסיונית של הצופים, הלכתי משם באמצע (וגם קיבלתי פצע קטן ברגל כמתנת פרידה), בזכות ילדים מופרעים מפגרים מהכיתה שלי ביסודי... אני לא מתכוון ללכת השנה, מהסיבה הפשוטה שגם החברים שלי לא הולכים, ולהיות עם כל ה"מקובלים" והערסים בצופים... ג´יי.. יו נו וואט? אה-אה
. ההורים שלי דווקא כן רוצים שאני אלך, אבל לא כל הזמן... זאת אומרת, כשמגיעים לנושא קשור אז הם מתחילים, אבל באופן כללי לא. בקשר לפוליטיקה, אני כרגע עדיין לא מצאתי בידיוק מפלגה עם מה שאני חושב, לא שממש ניסיתי לחפש... והממ.. זהו.
ניר

lighter

New member
../images/Emo6.gif

הצופים? יש לי המווון חברים בצופים. וכמה צופיפניקים לשעבר... למה שלא תלך השנה? אתה יכול לעשות דברים בלי חברים שלך-אני מקווה בשבילך.. ואם לא מצאת מפלגה- מפלגת מולדת ממומלצת בחום :)

ברור שאני יכול... ../images/Emo16.gif

אבל אני לא רוצה להיות לבד, חנון נגד ערסים, אם את מבינה למה אני מתכוון
. בכל מקרה, מה שמעניין אותי זה יותר דברים במחשב, טלוויזיה, תקשורת, וכו´, ודווקא לא תנועת נוער. אני מתקשר עם אנשים, אחרי הצהריים בעיקר דרך המחשב, אבל בביצפר אני מתקשר עם אנשים. כרגע אמא שלי ירדה למטה לנג´ס לי קצת בקשר לתיק לטיול השנתי (ביום שני אני יוצא, וכבר היא מתחילה להוריד לי אקמול, פניסטיל, סנו-די ופלסטרים. בשתייםעשרה בלילה! שלא נדבר על זה שכבר ביום שבת היא הכניסה בגדים לתיק. אמא...)
ניר

lighter

New member
אההה יבנתי...גם אני לא אוהבת ערסים

למרות שחלק מהם חושבים שאני פריקית (או מטאליסטית. או חברה בכת השטן
) אז הם לא כל כך מתעסקים איתי... אבל מה יש לערסים לחפש בצופים??? טיול שנתי? גם אני רוצה.........ואמא שלך מטורפת...או פולניה :)

אמא שלי חצי פולניה ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

ערסים קלים=המקובלים מבית-הכרם=אלה שחייבים להיות בצופים=אלה שאני לא ממש אוהב לדבר איתם=לא. ברור?
ניר שהולך לישון

lighter

New member
גם חצי זה מספיק :)

ערסים=רשע ערסים בצופים=אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו

lighter

New member
../images/Emo6.gifחצי פולניה? נו הכל ברור עכשיו

ערסים=רשע ערסים בצופים=לא רוצה לדעת ברור :)

Shani5

New member
אוווווו שלום ירושלמי!../images/Emo9.gif

טח כתוב בכרטיסישי שלך שאתה לומד בליד"ה... ליד"ה? ערסים? לא מתחבר לי שתי המילים באותו המשפט... סורי
וכנ"ל גם ערסים ובית הכרם.... בוא תלמד בבי"ס שלי ותראה מה זה ערסים...... אניוואי- צור איתי קשר באייסיקיו- 156242385

ליד"ה... כיתת שפר.. כיתה משלבת../images/Emo16.gif

ערסים. בית הכרם- ערסים, מילה נרדפת
. אני כמובן בכיתת אתגר, ככה שאין ממש ערסים אצלי.. אבל בשכבה יש
ניר

Shani5

New member
אממ כן

אני בתנועת נוער השומר הצעיר (קן גונן רולז
)... שזו בערך תנועה פוליטית. לכיוון השמאלי כמובן... אבל בעיקרון יש לה גם ערכים משלה... וזו תנועת נוער לכל דבר... טיולים, פעולות, שטויות...
ומה ההורים שלי חושבים על זה? לדעתי הם די מרוצים... כאילו 2 האחים הגדולים שלי היו בשומר הצעיר ואחות אחת היתה עד כתה ח´ ואז עברה לצופים... נראה לי שהם יותר היו שמחים אם הייתי בתנועה לא פוליטית כמו הצופים... בכל מקרה הם תומכים והכל... אפילו עוזרים ופעילים בקן שלי

lighter

New member
מגניף :)

אם את מאושרת בתנועת השומר הצעיר, אז ס22ה לך (ועדיף שאני לא אשיר לך את השיר על השומר הצעיר שאני מכירה...) והלוואי עליי שהורים שלי היו ממש תומכים והכל :)

Pink Punk Girl

New member
הייתי בצופים שנתיים

ואז עזבתי כי לא היה לי כוח .. השנה אני חוזרת וההורים שלי דווקא מאוד רוצים שאני אלך לצופים !! לא יודעת למה ..
.. אבל גם האחים שלי שם וכל החברים שלי ככה שלא נראה לי שיהיה רע.

shabluly

New member
כל הכיתה לא בכיתה....

תשובה מספקת??? הצופים... בעיקרון יש לנו גם את הנוער העובד אבל אני לא בזה... גם יש לי אחלה מדריכים ולהורים שלי לא ממש איכפת. לאחותי למשל זה תופס הרבה יותר זמן כי היא שכב"D אבל בתכלס לא ממש איכפת להם. לדעתי גם אם הייתי הולכת לנוער העובד לא היה להם איכפת אבל אני מעדיפה את הצופים כי זו תנועה בלי השתייכות פוליטית לעומת הנוער העובד שהם תנועה שמאלנית.

אני הייתי........

שנתיים וחצי בצופים וביום שלישי אני הולכת לנסות עוד פעם צופים לראות איך זה השנה........

למעלה