אוקיי אז ככה

{{Trinity}}

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo41.gif

במה בדיוק עוסק הפורום? בסרט המדהים והנהדר מאטריקס? בקונספירציות? בשילוב של השניים? have a wonderful day ואם כבר קונספירציות, אז הסרט תיאורית הקשר מצטיין בזה...

DuckY

New member
במה עוסק הסרט, טרין?

אשמח לשמוע פרטים... תודה, בוקר טוב, יניב.

time to fly

New member
לגבי הסרט הנהדר "תאוריית הקשר"

עם מל גיבסון וג´וליה רוברטס מל גיבסון הוא נהג מונית בניו-יורק בעל אובססיה לתובעת (נראה לי) מהמחלקה המשפטית של העיר, ואובססיה לקונספירציות הוא כל הזמן עסוק בשיכנוע גוליה רוברטס באמיתות דבריו, ומנסה לגרום לה להקשיב לה וכמובן שאף אחד לא שם עליו, והוא יוצא מוזר ופריק. העלילה מסתבכת כמובן ואני אתן לכם לגלות אותה מבחינתי הסרט פשוט טוב, עלילה ממש טובה, סרט קיצבי, דינמי ומלא אקשן, התפתחויות טובות וסוף נפלא רומנטיקה, קונספירציות ומל גיבסון בתפקיד נפלא מי צריך יותר מזה?

{{Trinity}}

New member
יפה מאד

אני רואה שאת יכול לשמש כדובר שלי אז התיאור שלך הוא די ממצה לא כדאי להמשיך לספר, מכיוון שזה יהרוס את הסרט נקצר בזה שהסרט עוסק בתיאוריות קונספירציה שמל גיבסון מאמין בהן, הוא חושד בכל העולם, הבית שלו הוא מבצר, הוא מתייק קטעי עיתונות באובססיביות וכו´. זהו סרט חובה לכל מי שמעניין אותו הנושא הזה!

{{Trinity}}

New member
אני לא משלמת

כי אני כזאת אטרקטיבית שכולם היו רוצים לעבוד אצלי בחינם
אתה מחפש נתיב? לך תהיה נהג מירוצים... אה, נתיב אחר התכוונת? אה, אה, מה קורה לי? נתיב תדמיין את יום המחר בתור היום הכי יפה שהיה לך (ללא הגבלת כסף/תכונות אופי שלך ועוד) עכשיו תחשוב מה הכנסת מחר וכך תמצא את הנתיב שלך!

IC4

New member
הסבר נרחב טיפה יותר?

תחשוב מה הכנסת מחר? מה דהפאק :) זה אומר

נראה לי שהבנתי

תחשוב על יום המחר כיום הטוב ביותר שאתה יכול לחוות. עכשיו תחשוב מה שינית ביום הזה לעומת ימים רגילים וזה הנתיב שלך לאושר. למשל אם "הכנסת" משחק כדורסל, בישול, ריקוד, מוסיקה וכ"ו אלה הדברים שמשמחים אותך ואיתם אתה צריך להתמיד, כי הרעיון הוא שכל יום יהיה היום הכי טוב שלך וזו הדרך שעליך לבחור.

IC4

New member
זה נשמע טוב ויפה אבל

זה ממש לא יכול לעזור לכל אחד ובכל מצב החיים יותר מורכבים מלעשות אותם שמחים רק ע"י לחשוב מה ישמח אותנו וגם אם אני מדבר רק על it takes money to be happy (למרות שלא התכוונתי רק לזה)

time to fly

New member
נשמעת כמו אחלה שיטה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני בעד מין אוטוסוגסטיה רוחנית

{{Trinity}}

New member
אל תגיד שאתה בעד

האם עשית את זה או לא? בעד לא מוביל לשום מקום..

time to fly

New member
לא. הייתי תלמיד וילד רע ../images/Emo10.gif

כנראה שאני לא רוצה שיהיה לי יום יפה מחר אולי אעשה זאת הלילה טוף??? מבטיח להיות ילד טוב יותר מתי שהוא

{{Trinity}}

New member
נו אז תעשה את זה

שיהיה לך לא יום יפה אחד אלא מלא ימים יפים ומוצלחים שתמצא את הנתיב לחיים, לאושר, לשמחה, ולאהבה נו? אתה עדיין פה? 1 2 3 4 5 יאללה, לך לרשום על דף איך אתה מדמיין את היום הכי מאושר שלך? ושוב אני מזכירה, ללא התחשבות בתכונות אופי שלך ללא התחשבות בכסף ללא התחשבות בשום דבר פשוט תכתוב מה אתה מאחל לעצמך! נו?

IC4

New member
הפורום עוסק במטריקס וב

זריקת מחשבות שלא היה לך אף פעם למי להגיד :) טריניטי ! יש לך שם מלבב מדי {{Trinity}} vs LeeLoo

{{Trinity}}

New member
שלום מתוקים מה שלומכם?

ביליתי עם חברה שלי...היה נהדר!! טוב טוב הבנתי את מהות הפורום אני פשוט לא אהבתי את ההגדרה "קונספירציה" למטריקס מעדיפה את המילה "אשלייה"... המטריקס בשבילי היא יותר משל לאיך אנשים חיים את חיי היום יום (אני לא מדברת על הסרט כרגע, אלא על המציאות שלנו) כאשר הם אינם מודעים, פועלים באופן אוטומטי ובעצם נכנסים לאשלייה מרצון רוב האנשים לא רואים את המציאות הם רואים דברים שהם משליכים עליה אם כולם היו רואים את המציאות באמת כפי שהיא כולם היו מאושרים, כמוני, למשל
טוב בטח לא הבנתם כלום אבל אין לי כח להסביר כרגע חזרתי ואני עייפה... נשיקות. [Trin] בכל אופן אם מדברים על הסרט כסרט ולא כמשל למציאות אז בסדר זוהי אכן קונספירציה!

time to fly

New member
אם מטריקס הוא קונספירציה, אז מישהוא

בבקשה שיסביר לי את המושג מחדש כי כנראה איני מבינו כראוי הסרט בהחלט לא מדבר על קונספירציה של ה-"הם" הסרט מציע הבט פילוסופי למציאות בנו אנו חיים

IC4

New member
דעתי היא

שאין קשר בין מטריקס לקונספריציה במובן של מה שחושבים על המילה קונספריציה בשניה הראשונה (CIA בלהבלהבלה) זה רק ענין של (אוף חבל שלא הייתם פה מתחילת הפורום) מחשבות על האם החיים על הארץ הם כמו שהם נראים או שיש משהו הרבה יותר גדול מאחוריהם כי באמת נראה לכם ש.. זהו, עכשיו יש אנושות סתם ככה as simple as that ודעתי על הסרט - לא נראה לי שניסו ממש להעביר מסר כלומר לפחות לא לשם כך הסרט אלא רצו ליצור סיפוא אגדה מיתולוגי מדע בדיוני שכזה עם חבורת מורדים ואויבים רובוטים ויצא להם פשוט הסרט הכי גדול שנראה עד כה בלי קשר אם יש מסר או לא היתה תקופה שהרבה דברים הסתכלתי עליהם בהקבלה למטריקס כי זה פשוט יצא נורא מתאים, נגיד מחשבות על החברה שכשחשבתי עליהם אמרתי לעצמי זה כמו שבמאטריקס... אבל אני כבר לא זוכר את המחשבות הללו

למעלה