אוקיי..אז אני רואה..

אוקיי..אז אני רואה..

שמספרים פה סיפורים על כמה מסוכן הסתבכתם וכאלה...חחח אז גם לי יש סיפור... אז ככה: פעם נסעתי הבייתה עם האופניים (אופני פעלולים) והיה מין חומה גדולה כזאתי אז החלטתי לנסות לקפוץ מעליה עם האופניים..עכשיו החומה הייתה בנויה מאבנים כאלה של המדרכה והיא הייתה בערך בגובה של חצי מטר מינוס פלוס..אני מתרחקת עם האופניים תופסת ספיד ואז לא הספקתי להרים את הגלגל הקידמי ונתקעתי על האופניים בחומה ועשיתי סלטה אוויר ונפלתי על הגב!! כל הגב שלי היה מלא שריטות וגם הידיים!!! אנשים הסתכלו עלייי ובאו לעזור לי ואני במקום לבכות צחקתי..
אין לי מושג למה אבל פשוט צחקתי... זה היה פשוט פיצוץ...אפילו שהתפנצ'רו לי האופניים.. חחחחח זה היה כזה כיף!! יאללה אם יש לכם תגובות אז תגיבו...

omni96

New member
חחחחח

אני זוכר את התקופה שעוד נסעתי על אופניים והיו לי אופני הרים ועשיתי רמפה והכנסתי את הגלגל שיניים של ההילוכים בתוך הרגל ומשום מה זה לא כאב (עד שחבר שלי שפך על זה מים)

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחחחחחחחח ענק וואי וואי...

אופניים אצלי זה מזכיר נשכחות... 2 מקרים מתוך פול מקרים שהיו לי אני אספר לכם: 1. הייתי בגעש עם חברים והייתי די מסטול כי שתיתי קצת וזה הקיצר אני נוסע על האופניים וקולט כזאת רמפה מפלדה אז נסעתי עליה בשיא המהירות והאטתי כמו אידיוט מתי שהגעתי לקצה ואז נפלתי עם הפנים ועשיתי סלטה קדימה נפלתי וצחקתי כמו משוגע!!! 2. נסעתי בירידה של השכונה שלי לכיוון הבית ופתאום מהצד השני הגיעה מכונית ולא היו לי מעצורים טובים (bmx מסריחות כמו שהיה לכל ילד קטן) אז פניתי בשיא המהירות ימינה אשכרה שברתי ימינה ובטעות נכנסתי בחומה שלנו והכידון שדרך אגב היה חלוד ובלי ריפוד נכנס לי לבטן ופתח לי טיפה תבטן.... זה דפקא לא היה מצחיק כי לא יכלתי לנשום למשך חצי דקה דקה ואחרי זה לא נשמתי סדיר :( אבל עכשיו יש לי צלקת פיצית פיצית ומאז אמא מפחדת לתת לי אופניים חחחחחחחחחחחחחח

omni96

New member
חחחח גדול

יש לי BMX ישנות לג'קאס ואני רוצה לקפוץ מרמפה לשיח

BiAAcH

New member
ככה בדיוק גם אנחנו.....

לאמשנה איזה התרסקות אני אביא,תמיד אני אצחק כמו מטורף אחריה, אפילו כשתומי פוצץ לי את הגבה,אחרי ההלם הראשון פשוט התפוצצנו מצחוק...

BiAAcH

New member
אוקיי, אני אסביר לך...

היינו ביומולדת של חבר בכפר מונש (שלבן לא יהיו תלונות...), ולקראת הסוף, כשכבר לא היה מה לעשות, תומי בא אלי "בא לך לקפוץ לשיח הזה" אז אמרתי שכן, אז רצנו מהר, ותומי קפץ חצי שנייה אחרי ונחת עם האחורה של הראש שלו בפול מהירות ותנופה, על הגבה שלי, אחרי דקה כבר היה לי שם איזה כדור פינג-פונג... ועד לפני ימים ספורים זה כאב לי, ז"א 3 שבועות של כאבי גבה....

bobby6killer

New member
וואי איזה עדין הביאץ הזה

ככה זה שאתה מנהל פורום קפוארה (stinker) ותודה על הכפר מונאש ... : - ) גאוות יחידה אחים שלי... והנה משפט מחץ= "רק בחורה שלא גמרו לה בפה יכולה להגיד 'קוקה קולה טעם החיים'" חחחח מצחיק לאללה...

MiNUsH

New member
אני לעומתכם

בוכה מכל דברררר ונוראאא כואב ליייי אני ילדה שברירית חחחח גיאאא זוכר שפעם היינו בבית ספר ורק שמת את היד שלך על הרגל שלי ופשות פצחתי בצרחותת וזה באמתתתת כאבבבב היה לי שם איזה קוץ נראה לי....

למעלה