אוקיי...אאמממ

אוקיי...אאמממ

תנו לי שתי להקות פאנק רוק או פאנק בכלל שאתם חושבים שמביאים הרבה קהל להופעות...

xero1

New member
פאנקייק והפוסי של לוסי

אבל אני בספק אם זה ילך ביחד.

Sham 69

New member
בולשיט

פאנקייק ומאן אלייב לא מביאים הרבה.. במיוחד לא פאנקייק.. הכי הרבה קהל יש לכאוס ראבאק והפוסי של לוסי כאוס ראבאק זה ידוע ממזמן.. אבל ההופעות שהיו אתמול מוכיחות שהפוסי מביאים הרבה הרבה קהל..

אאממ

מאן אלייב עדיין מופיעים?..מישו יכול לברר..? והפוסי של לוסי נשמע נחמד מה עם הלהקה החדשה של יודה מדי פי איי?

xero1

New member
נחמד ביותר

אבל ניראה לי קצת קשה יהיה להביא אותם (את 30 יום).

pikitup

New member
מאן אלייב עדיין מופיעים

ויודה עוזב את הארץ יום רביעי

themisfits

New member
מאן אלייב איז סטיל אלייב!

ולגבי די פי איי-העסק מת..לגמריי! ויוזלס חוזרים עוד מיליון שנים אז זה אבוד!!! אם כבר הולכים על הדברים היותר מלודיים אז פאנקייק ומן אלייב אבל דוגרי הפוסי של לוסי וכאוס ראבק יודעים להביא קהל!!!

אאאמממ...

ניראה לי מן אלייב.. המממ בעיקרון אני לא מכירה להקות פאנק שמביאות הרבה קהל... אבל סון אין היר מביאים מלא... למרות שזה לא פאנק..

חולוני

New member
פסטיבל Warped הביא הרבה קהל..

הייתי אמור ללכת אליו מתי שהייתי בטורונטו.. אבל באותו יום נסעתי למפלי הניאגרה.. ובדרך חזרה היו פקקים..אז הגעתי חזרה מאוחר, ופיספסתי את הפסטיבל.
דווקא היו שם הרבה להקות טובות..

מה אתה מיתלונן?!?!?!?!??!

אתה ראיתה את מפלי הניאגרה!!!!!! למי איכפת מהפסטיבל?!?!? אז מה שהיו שם מיליון להקות שאתה מת ליראות!!! אני בטוחה שהלהקות האלה לא ראו את מפלי הניאגרה!!!!

Deville

New member
Warped

אני הייתי בוורפד בנין יורק. היה ענק(במיוחד בד רליג´ן וNUFAN) אבל הלהקה האהובה עליי(BELVEDERE) הופיעה רק בתאריך של טורונטו... חבל שלא הלכת.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אם כבר יוזלס...

הם עכשיו סיימו להופיע בwarp tour ונוסעים להם לקליפורניה להקליט את הדיסק החדש שלהם, שאותו יפיק לא אחר מטוני סליי (tony sly) מNo Use For A Name! איזה חדשות מרגשות

למעלה