אוקייי אז ככה...

eMiFrEaK

New member
אוקייי אז ככה...

חשבתי הרבה אם לפתוח את הנושא הזה... כי למען האמת..אני לא מפסיקה לרעוד כבר בערך 10 דקות...אולי הייתי ממש קטנה... הייתי אז בת 4-5 ואני זוכרת מאותה תקופה דברים קטנים מאוד.. אבל זכרונות כאלה אני לא חושבת שאי פעם אוכל לשכוח... ובמיוחד עכשיו.. כששמעתי משהו שהזכיר לי את אותן השעות שהיינו יושבים כל המשפחה במסיכות בחדר האטום ומקשיבים לרדיו.... ואולי פשוט התקופה שאנחנו נמצאים בה כעת..והעובדה שכמעט כל האנשים הכי קרובים אליי מתגייסים לאט לאט... אז הנה.. הדבר שגרם לי לצמרמורת ולמחשבות רבות.. אולי אפילו רבות מדי... כנסו לפורום מתגייסים... בגלריות... הורדות.. עמוד 3... תקשיבו ל"נחש צפע"... זה החזיר אותי בדיוק לאותה שנייה ששמעתי את זה פעם ראשונה..

s h u r i k

New member
מפחיד

אומנם לא הייתי בארץ כשפרצה המילחמה (עליתי ב93) אבל כששמעתי את זה עכשיו זה פשוט העביר בי צמרמורת בכל הגוף..... ואני עוד מתאר מה זה עשה לאנשים שבאמת היו שם... מפחיד!!!

שטויות

היה לנו את המרגיע הלאומי, נחמן שי. רק שמעת את קולו הגברי השרמנטי והמסוקס "לשתות מים, לא להלחץ. להרגע" וישר הרגשת מוגן ובטוח כאילו אתה ברחם אמך (לא יודע מה עובר עלי בזמן האחרון).

eMiFrEaK

New member
כשרק הגעתי לארץ...

אין פה אנשים שהיו בארץ בזמן המלחמה??????

Angel lips

New member
אני הייתי...

תאמת אני רק זוכרת שעטפנו תבית בסלוטפ והייתי קטנה הייתה לי מסכה כזו עם מגש שאני אוכל לשתות מזה התלהבתי :) וגם היה מזרק ועליו מדבקה ירוקה כל הזמן חששתי ממנו שאלתי את ההורים מתיי יזריקו לי ואם זה כואב

vk3

New member
וואי... איזה פחד ../images/Emo70.gif

לא ייאומן שעברתן כול זאת...

גם אני...

הדבר היחיד שאני זוכרת זה שהשתמשו בחדר שלי לחדר האטום וזה נורא עצבן אותי כי הדביקו אותו ולכלכו אותו, ובנוסף להכל גם אמא גם סבתא וגם אני בחדר של 2*2 זה לא כיף (שכחו את אח שלי בחוץ...
)

eMiFrEaK

New member
רציני???

איך אפשר לשכוח את זה???? לא יודעת... תאמת אני קצת מוזרה בקטע הזה.. אני זוכרת מה קרה ממש מזמן ולא זוכרת מה היה אתמול =\ בכל מיקרה אני זוכרת כמעט הכל ואחרי שהקשבתי ל"נחש צפע" אני בכלל קבלתי שוק...

אי אפשר

אני באותה תקופה חייתי בדיוק אחרי העלייה במקלט בעכו...והייתי כמעט בן 3 אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול (את אתמול בקטע הזה אני כמוך...זכרון לטווח ארוך בלבד...אז את אתמול אני אזכור רק בעוד הרבה זמן) זאת התקופה שבה למדתי שיש שני סדאת'ים אחד טוב ואחד רע

גמני הייתי פה

זה היה חודש אחרי שהגענו לארץ.. לא שאני זוכרת משו חוץ מהפרצוף של אחותי במסיכת אב"כ ושלא הצלחתי להכניס את המוצץ לפה בגלל המסיכה
(מהה?? הייתי בת 3
)

גמני הייתי :) אני זוכרת איך

רצנו כל פעם לחדר כל אחד והמסכה שלו .. אני עם הצבעונית היפה שלי, בתחתונים ומייקה, עם קופסת חיסכון של עוגי בידיים... וכמו כולם עוטפים את המשקוף בסיילוטפ חום מגעיל כזה!!! בעעע עד היום כשאני מריחה עוגי, עולות לי אסוציאציות של המלחמה..

Angel lips

New member
את גם היום ככה רצה בבית עם תחתונים

ןמייקה רק עכשיו זה שוגי לא עוגי! בוגדת!!

למעלה