אוקייי אז כולם להיכנס בבקשה>>!!!

אוקייי אז כולם להיכנס בבקשה>>!!!

זה הבית שאני כתבתי בתקווה לשיר אותו אם הברינקס אני יוצא בחוץ מהרחוב הכי אפל דמעות יורדות מביט למעלה מסתכל תוהה שואל בורא עולם מתי יבינו לא חשוב הצבע חשוב הבני אדם מי יבוא ויתקן ת'טעיות של כולם אם זה שחור אם זה לבן!? בגוף זורם אותו הדם.. אנו כאן בישראל הם ואנחנו זה העם הכי מובחר הכי קטן במקום להישאר ביחד עושים את הטעות כי השחור והלבן במלחמה של גזענות התחלנו גם להתפצל בבתי הספר בשכונה כבר לא ביחד אז איך יהיה בסדר...מה? א'ני הלבן הראשון ששובר ת'שתיקה תבינו זה לא לי לא בשבילי אני לא בא ממקום של אינטרס אין לי סיבה PDK והברינקס רק שהפעם בעיברית הגעתי עד לכאן לומר את האמת על ביט ..!!! כל הזכויות שמורות לפיני ג'ורג'!! אממ. הייתי שמח לתגובות על החתום PDK!

avi nagash

New member
בשבילך...PDK

ממצב גבר?זה אני אבי נגש..קראתי את הבית שלך ולא יכולתי להתעלם,אהבתי את הרצון שלך..וזה מאוד מחמיא לי שאתה רוצה לשיר איתנו,,בלי נדר אוליי עוד נעשה משהו ביחד..נהיה איתך בקשר

במיוחד לאלכס משו חשובבב ולאבי

רק רציתי להגיד סחטיין על התוכנית אלכס אני רואה התקדמת יפה.. ומאז ששמעתי אותך שר אצלנו בנס ציונה אמרתי אין זה יצליח אז רק רציתי להגיד סחטיין על התוכנית ואולי אתה לא זוכר אותי אבל אני זוכר אותך אשמח אם יהיה לך דרך להתקשר אליי אחי 0526308328 אם כן אז בכיף ואולי תזכור אז אני יגיד לך הייתה בנס ציונה עם כמה חברים שלך ונתת לנו כמה בתים מהשיר אז בקיצור אחי תתקשר אליי או תשאיר מספר פלאפון או אייסיקיו . וכמה מילים לאבי ... אבי סחטיין אחי אהבתי את השירה שלך גבר אם גם אתה תוכל להתקשר אליי או להשאיר מספר או משו אני ישמח גבר תודה רבה רבה... ועוד משו אחד לשתיכם ... כל פעם שאני שומע אותכם שרים בקליפים וזה אני כולי התרגשות וצמרמורות וכיף לי כזה שהצלחתם אז בהצלחה בהמשך אחי ואני מאד מאד ישמח אם תיצור איתי איכשהו קשר גבר...

למעלה