אוקיייי

אוקיייי

לא ממש מקורי...כאילו לא אני כתבתי...אבל לא נורא...יסלחו לי..:) המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: הכי רוצה לדעת עכשיו ש: הכי רוצה לשכוח מ: הכי רוצה לצרוח ש: הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון המוזר הזה ייגמר]: כל הזכיות שומורת לפורום אחר...חיחי ...****

p r u d e n s

New member
גמני../images/Emo167.gif|אאומר||מרי|

המקום שאני רוצה להיות בו: בטיול השנתי, בעע בנאדם שאני רוצה שיהיה פה: פיבי, פיביל'ה שלי
הכי רוצה לדעת עכשיו: נמ הכי רוצה לשכוח מ: הטיול
הכי רוצה לצרוח ש: כל מי שהולך לטיול הוא זיפת!!! הדבר שאני רוצה שיקרה עכשיו: שגמני אוכל לבוא לטיול

i l i

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:באולפן צילומים הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:אריק משעלי
הכי רוצה לדעת עכשיו ש:אריק משעלי מאוהב בי הכי רוצה לשכוח מ:**** הכי רוצה לצרוח ש:אריק משעלי הוא הבן הכי חמוד בעולם!!

אני בשיא של השיא

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:בעולם קסום הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: אלוהים הכי רוצה לדעת עכשיו ש: שמי שאוהב אותי יציע לי חברות כבר!! הכי רוצה לשכוח מ: ההורים שלי הכי רוצה לצרוח ש: אני אוהבת את ***!!!!!!!!!! הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו: ללכת להסתובב עם חברות שלי

שלי../images/Emo108.gif

במקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: בחוץ, משחק כדורסל על גלגיליות הבנאדם: ההוא מההודעה הקודמת (אהבות וחחלאות) - שלי לא
הכי רוצה לדעת עכשיו ש: ההעולם הוא מקום בלי שומדבר רע
לשכוח: מבצפר, מהטיול השנתי... צרוח: שהשנה המוזינת הזאתי תעבור
שיקרה: |אזהרה| שלי סגרי תהודעה עכשיו אני לא מרשה לך לקרוא
|אזהרה| ששהוא מההודעה הקודמת יתקשר ויאמר שהוא מת עלי
|אזהרה| שלי - תשמרי על ראשך...

gilliosh

New member
חי חי חי ../images/Emo41.gif|איאווין|

טוף הנה שלי:
המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: בבריכה... אוךךךך
הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: חברה שלי שגרה בפריז ואני מתגעגעת אליה!
הכי רוצה לדעת עכשיו ש: מה?
הכי רוצה לשכוח מ: שהחופש הגדול יגמר מתישהו... וגם את כמות המבחנים שמחכה לי...
הכי רוצה לצרוח ש:*** את פרחה!!!! ואני שונאאאאאאאאת אותךךךך (לא מישהי מהפורום!)
הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון המוזר הזה ייגמר]: כל הדברים שכתבתי למעלה... אה ושיודיעו בתחזית שיהיה חםםםםם ביום שישי בערב!

אז ככה... ../images/Emo18.gif

מקום להיות בו: עם מצלמה מאחורי עץ ברגע שבו יונתן זרק את רוני (אח, הנוסטלגיה) בנאדם שיהיה כאן: אני. אלא מה? הכי רוצה לדעת: שהכונפות אורזות ויורדות מהארץ לאי בודד שאין ממנו תחבורה ושהיסודות שלו הולכים ומתערערים והוא צפוי לשקוע למצולות הים לנצח כבר מחר. הכי רוצה לשכוח מ: שומדבר. החיים שלי מושלמים בא לי לצרוח: דנה פרחה הכי רוצה שיקרה עכשיו: נו, אין אפילו צורך להגיד... בפקודה,

p r u d e n s

New member
../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

חיים מושלמים? את שמנה, את מכוערת, אף אחד לא אוהב אותך ואת חיה באשליות. ממש מושלם, הלוואי עליי.

hila rojas

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

תראו איך אני משקיעה בשאלון הזה.... המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו:בטיול שהיה לנו מלפני שבועיים כי קרה לי משהו שאני לא אשכח בחיים שלי
הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן:ילד....מהכיתה הכי רוצה לדעת עכשיו ש:שהאם הילד שדיברתי עליו אוהב ילדה אחת.... מהכיתה שלי
הכי רוצה לשכוח מ:מהפדיחה הכי גדולה שקראה לייי הכי רוצה לצרוח ש:שאני שונאת מוות את אחותי
הדבר שאני הכי רוצה שיקרה עכשיו [חוץ משהשאלון המוזר הזה ייגמר]:אממ.. שבנחה יבוא אליי הביתה ויחבק אותי ויישן אצלי

אממממ

המקום שאני הכי רוצה להיות בו עכשיו: בחברה של מקסיס... הבנאדם שאני הכי רוצה שיהיה כאן: ב' (שם בדוי) הכי רוצה לדעת עכשיו ש: יצא סימס 2 הכי רוצה לשכוח מ: מהפדיחות שקרו לי הכי רוצה לצרוח ש: אני אוהבת אותך ב'!!!!

למעלה