אוקטבריום....

alex messing

New member
הקשר לא ברור?

ג'ין סימונס מקיס לימד אותו עברית..הם עבדו ביחד לא?

Rudess

New member
כן רק אתה חושב שהגזמנו :)

העטיפה והבוקלט בהחלט גאוניים, לא פחות מהמוזיקה! העטיפה של דרים קצת יותר מושקעת מהעטיפה של ג'נטל פורטנוי.

תגיד טל

איך אתה מרגיש בקשר לעובדה שדרים תיאטר הפכו ללהקת פרוג אלטרנטיבי?

צודק

האלבום הזה (חוץ מהיצירה אוקטבריום עצמה) הוא רוק אלטרנטיבי, רק בלי הפרוג.

לדעתי זה מצוין

שינוי מבורך, שומעים שפטרוצ'י הקשיב קצת לרדיוהד ולמד דרכים אחרות לעבד עם גיטרה.

RamiSun

New member
רדיוהד,

תגיד זאת לא הלהקה אם הגיטריסט שכל הזמן עומד על הבמה ומסתכל על הנעליים שלו? אז גנבתי לך את הבדיחה...אז מה.... ארבעה תווים זה לא פלגיאט. גאוני.

Rudess

New member
לדעתי האלבום מצוין בגלל סיבה אחרת

הקלידים דומיננטיים בו :) וברצינות הקשר של דרים לרוק אלטרנטיבי הוא כמו הקשר של סולסטיס לפרוגרסיב.

אנחנו כנראה לא שמענו את אותו אלבום

הגיטרות באלבום הזה שולטות לגמרי, חוץ מבאוקטבריום, איפה יש קלידים דומיננטיים? אני אשמח לנהל איתך דיון על המוסיקה של סולסטיס (קויל), ביום שאתה באמת תטרח להקשיב לה. אבל עד אז, בוא נשאיר את זה מחוץ לדיון.

Rudess

New member
לאורך כל האלבום

כנראה הורדת את אלבום הסולו של לברי ולא את אוקטבריום האמיתי :) מה עם הדיסק שלכם, לא יצא כבר? אני אגיד לרמי שיצרוב לי עותק :)

אה, אה... כן, אה... לא... אה... אהה

לא, זה האלבום האמיתי (את הסולו של לאברי כבר הכרתי מקודם), אבל כשאני ארכוש את האלבום אני אדע לבטח. דווקא אחת מהסגולות של ג'ורדן רודס היא לדעת מתי לסתום את הפה ולתת לגיטרות לנסר, ובאלבום הזה הוא עושה את זה היטב. מעבר לזה, וחוץ משיר הנושא, זה אלבום פורטנוי-פטרוצ'י(יורק-גרינווד) מובהק. למה לקחת להם את הקרדיט?

RamiSun

New member
אני חושב שאתה צריך להוסיף את המילה

גאוני לחתימה שלך... אני מתכוון לככה: גאוני. ארבעה תווים זה לא פלגיאט. כי תחשוב , ככה תחסוך הרבה הקשות, אז אני מקיש מזה שזה פשוט גאוני.

למעלה