אוקוצ'ה שוחרר!!!

אוקוצ'ה שוחרר!!!

אז מה אוקוצ'ה קיבל ליום הולדתו ה24? שיחרור מהקבוצה
לפי מה שניתן להבין 2 הצדדים רצו להיפרד והנה סוף כל סוף אנחנו רואים את אוקוצ'ה בדרכו מחוץ למועדון. ועל זה נאמר אמן! בוא נקווה שכל השיחוררים האלה יביאו החתמות איכותיות בעמדות ההתקפה שבה נתניה זקוקה לחיזוק משמעותי. ולחשוב שרק לפני שבוע אמרתי שהדבר הזה לעולם לא יקרה כל עוד יאמר הבעלים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1164&msgid=121269711

SjP

New member
השחרור שלו זה החיזוק הכי טוב שיכלנו לקבל

על הכוונת עכשיו: לוסיאנו דה ברונו הקשר ההתקפי הארגנטיני ששיחק לפניי שנתיים בהפועל ת"א, ועוד קשר שבדי שמשחק בחימנסטיק הספרדית, במקביל מחפשים שחקן לעמדת החלוץ

tristan79

New member
ובה בא!!!

ג'ורג' בה חוזר לקבוצה ויהפוך לאיש המטרה בחוד הנתנייתי. גם לואיסאנו דה ברונו מגיע להתרשמות ואולי לחתום בנתניה. את ג'ורג' בה מן הסתם לא צריך להציג, אבל את לואיסאנו אני זוכר רק באופן מאוד כללי - נראה לכם שאלו באמת החתמות שישדרגו את נתניה? אני יודע שלעומת אוקוצ'ה וקיויו כל דבר נראה כמו חיזוק - אבל האם שני אלו הם באמת 'קפיצת האיכות' לה קיווינו? ואיפה הקשרים של מתיאוס ועבודת הסקאוט של נילסן אם בסופו של דבר מחתימים שני שחקנים שרצו על הדשא הישראלי בשנתיים האחרונות...?

"הסקאוטינג" של נילסן נראה כחלטורה מוחלטת

ההחתמות האלה לא נראות כאילו נזקקו לסקאוטינג כלשהו, אבל אני מאמין שמדובר בשחקנים לא רעים ועדיפים על השחקנים הזרים ששוחררו מהקבוצה אז כנראה שנראה שינוי חיובי בקבוצה (בוא נקווה לפחות
).

למעלה