אוקה, שאלה

California Girl

New member
אוקה, שאלה

[לא יודעת אם שאלו קודם וד"א חזרתי לא שלמישו אכפת
] מהן 5 הלהקות האהובות/נערצות עליכם? אני אתחיל ואומר ש... 1. blink182 2. muse 3. mest 4. billy talent 5. red hot chili peppers זה לא לפי סדר או משו :/ ותענו בקשה

jordan bellamy

New member
אוקיי

אז ראשית היי לך,וברוכה הבאה שוב...
בכל אופן אני אדרג את הלהקות ככה: 1-מיוז 2-פפרס... 3-בלינק.. ואת שאר הלהקות אני לא מכירה ,סורי... יום טוב!

NiKi†a

New member
חחחח ירדן בובע,

היית צריכה לדרג את הלהקות שלך
לא את הלהקות שהיא הביאה. ^_^

NiKi†a

New member
טוב ושלי...תם תם תם.

אבל הרשו לי לדרג 6... :] 1. Muse 2. Placebo 3. Hoobastank 4. Incubus 5. Three Doors Down 6. Dream Theater

Rusty Cage

New member
שלי../images/Emo9.gif

1.pearl jam 2.alice in chains 3.faith no more 4.blind melon 5.soundgarden נא לא לסקול בגלל שאין לי את מיוז ברשימה

eternal itch

New member
אוף! הדירוגים האלה מסובכים...

זה לא ממש פשוט לעשות דירוג כזה, ולכן אני לא אעשה דירוג כי זה לפעמים משתנה עם המצברוח. וגם לא חמישה, זה מעט מידי! * Muse- מתבקש מהיותי בפורום. * Radiohead- בתקופת שלושת האלבומים הראשונים. * Manic Street Preachers- וולשים חביבים ונוקבים שלי! * Super Furry Animals- עוד וולשים חביבים וחולי נפש. * Nirvana- קצת כבוד, אנשים! * Placebo- אני מנודה חברתית בשל חיבתי אליהם ופעם חשבתי שהעובדה שבריאן שם צלליות זה נורא מושך... * Oasis- כמה אגו וכישרון יש בשני הגאלגרים האלו! * Suede- אני אוהבת אותם עם קולות מוזרים, כבר אמרתי? * Chris Cornell וכל פעליו במשך השנים- הוא פשוט מושלם! יש לו את הקול וגם יש לו את הלוק! * Ian Brown ופעליו במשך השנים- מאבות הבריטפופ הבלתי מעורערים. וכן, פיספסתי פה עוד הרבה! 10 זה סימלי. ואתם רציתם להגביל אותי ל-5...

haIIo

New member
שלי.

ניסיתי להקות שהשפיעו עליי. ששינו את הבנתי במוזיקה ופתחו לי את האש. או שהיו חברות בנקודות ציון חשובות בחיי. [ללא שום היררכיה מסויימת, אומנם סדר לא אקראי, אך לא מדויק]. 1. לד זפלין. אם הלהקה הזאת לא הייתה קיימת, כנראה לא הייתי יודע מה זה מוזיקה. רוק כל כך משובח, כל פעם שאני שומע אותם הם לוקחים אותי למחוזות אחרים ונפלאים, שאפילו בחלומות הטובים ביותר אני לא אגיע אליהם. [הרשו לי לכלול כאן גם את דיפ פרפל (סגול כהה)]. 2. פינק פלויד אם אין לי מצב-רוח ללד זפלין, פינק פלויד יעשו את העבודה. מוזיקה כל כך מורכבת, כל כך יפה. לולא הלהקה אולי לא הייתי יודע להעריך מוזיקה -באמת-. 3. נירוונה אולי הלהקת רוק האמיתית הראשונה שבאמת אהבתי. לקחה אותי מהעידן השחור ביותר של חיי, גיל 6 או 8 בערך, שהאזנתי בעיקר למוזיקת פופ, שהיום אני מחשיב אותה כאסורה, כעלבון למוזיקה. 4. רד הוט צ'ילי פפרז בגללם אני מעריך את הכלי הזה שנקרא "בס". אומנות ממש. 5. מיוז דיי מתבקש. הכרתי אותם דווקא לא כל כך מזמן. הם פשוט מרגשים אותי. 6. רדיוהד למדתי להעריך אותם לא מזמן. הם לימדו אותי להעריך גוון אחר במוזיקה. הם ממש מרגשים אותי. מתאימים לי רק במצבי רוח מסויימים מאוד. עוד להקות ששוות איזכור: הקלאש, הקיור, מובי, הפוליס, אר.אי.אמ.

jordan bellamy

New member
אלוהים!

טוב ראשית סליחה על הפדיחה הקלילה... דבר שני,HELLO יש לך אותו טעם בדיוק כמו שלי! איזה יופי! אז הנה הדירוג שלי: 1-לד זפלין-להקת סבנטיז מדהימה,שילוב של רוק+בלוז מטורף...כל שיר שלהם סוחף. 2-מיוז- כן כן,כמובן שזה מתבקש אחרת לא הייתי פה בפורום נכון?...מתה עליהם! 3-פוליס-אני מאוד מאוד אוהבת את הלהקה הזאת. גם הם טריו,מאוד מוכשרים...כל אחד והסגנון שלו שביחד הם מרכיבים שילוב נורא יפה של רוק+רגאיי+פ'אנק ופאנק...חוץ מזה שאני מאוד מאוד מעריכה את המתופף שלהם- סטיוארט קופלנד האליל. 4-רדיוהד-אוסף של מוחות גאוניים,המוזיקה שלהם יכולה להכניס אותך לתוך בועה...וזה מה שאני אוהבת בהם,כשאני שומעת אותם אני פשוט מתנתקת מהעולם ומסתגרת עם עצמי. 5-פרל ג'אם+נירוונה-איך אפשר שלא לאהוב? עוד להקות שאני מאד מעריכה ואוהבת: הצ'ילי פפרס,פלאסיבו,בלונדי,פינק פלויד,סקס פיסטולס,מייקל ג'קסון-בתקופת הבוגי,טורי איימוס,ביורק,דפש-מוד,ויש עוד ועוד....

קשה...

U2 - לא מפחדים ללכת עם הערכים, האמונה והפוליטיקה שלהם עד הסוף ולא משנה כמה ביקורת הם יקבלו על זה, מרגשים, מצמררים, בגלל התשוקה והאהבה למוסיקה, הציניות והאירוניה שרבים לא קולטים, האנדיוודואליות, הכנות, פשוט עולם קסום. MUSE - בגלל העוצמה, הטירוף, הניגודים של מלודיות ותאטרליות כמעט לשלב של הגזמה וגיטרות רועשות ומעוותות לפעמים יחד עם הסולן עם אחת הקולות המדהימים שיש, תחנת כוח גרעינית של 3 אנשים, מצמררת. RADIOHEAD - הרגש, הנוירוטיות, ההתפתחות שלא נגמרת, לא מפחדים להפתיע ולחדש, ככה שזה תמיד מרתק, OK COMPUTER מרגש עד דמעות - וזה לא ביטוי!. נירוונה - מלהיב, מרתק, כנה, העוצמה והכאב של קורט קוביין, החריקות של הגיטרות, הטירוף של דייב גרול, גאונות. הקלאש - הפשטות הגיאונית, המסר, פאנק במיטבו, מדבק ביותר. אירוסמית' של שנות ה70' - בלוז רוק אדיר ומלהיב, התשוקה למוסיקה, מלהיב. דיוויד בואי - רוב החומר עד 1980, קלסיקות רוק, מדהים עד כמה הוא רב-גוני ולא מתפשר. THE POLICE - מוסיקאים גאונים, הנמרצות של הפאנק עם רגאיי ג'ז ורוק. יש עוד רבים וטובים...

jordan bellamy

New member
../images/Emo13.gif

וחשבתי שרק אני היחידה שאוהבת את הפוליס... איזה יופייייייייי.....אני שמחה!

TeamMidgets

New member
שלי

בלי סדר מסויים 1. מיוז 2. רדיוהד 3. פלאסיבו 4. נירוונה 5. בלייר 6. אר.אי.אם 7. פינק פלויד 8. אבי ביטר, איך לא?

שלי

Guns N' Roses Muse Manowar Metallica Iron Maiden Steve Vai גם ללא סדר עדיפויות כלשהו למרות שגאנז תמיד במקום הראשון :]

daisy girl

New member
אניאניאני.

יכול להיות שיהיו יותר מ-5. נזרום עם זה. 1 מיוז 2 נו דאוט 3 אינקובוס 4 קווין 5 רד הוט בלה בלה 6 רדיוהד ויש לציין, אם כי לא ה-פייבוריט: בוב מארלי, סמאשינג פאמפקינס, גאנס אנד רוזס, נירוונה, אואזיס, פינק פלויד, כמה ישראלים נושנים ולהקות קטנות.

gloria23

New member
אני

Muse, twelve stones, RHCP, smashing pumpkins, morrissey, the smiths,Q. o.t.s.a, weezer,placebo,Iron maiden,וקצת גם אוזי ויש עוד.. אממ יותר מ-5

Franz Ferdinand

New member
עכשיו אני ^_^

1. פשוט שאי אפשר בלי MUSE!!! אני שומעת אותם תמיד! לכל מקום שאליו אני הולכת, בכל מצב בו אני נמצאת, הם פשוט תמיד לצידי, בכל עת, לא יכולה לחיות בלעדיהם!!! תמיד אהבתי את רדיוהד לפני שהכרתי את מיוז ואז כששמעתי את שואוביז פשוט התאהבתי
וממש שלא היה לי איכפת שכולם אומרים שהם "קחייני רדיוהד" כי אני ממש לא הרגשתי ככה! הסגנון כמובן ממש ממש ממש דומה... אבל כל התחושות שקיבלתי משמיעת השירים של מיוז לא היו קרובים בכלל למה שהרגשתי עם רדיוהד!!! מאז אני פשוט לא מתנתקת ממיוז!!!
2. כשמיוז הגיעו Radiohead פשוט צנחו למקום השני... מצטערת גאונים משניים שכמותכם אבל מיוז פשוט עוקפים אותכם בהדרגה שלי...
אני מניחה שאני לא צריכה לפרט למה אני אוהבת אותם... כבר פירטו פה מספיק וכל הסיבות שנכתבו בשרשור זה נוגעות גם לאהבתי אליהם...! 3. Sonata Arctica - להקת הפאוור מטאל האהובה עלי!!! אך... פינלנדים חמודים שלי...
כתיבה ומוזיקה גאונית פשוט!!! אני מתה על הקול המקסים של טוני קאקו (השם הזה תמיד מצחיק אותי מחדש
)... כמו במיוז האהובים, הסולן גם מנגן על קלידים... (כנראה יש לי פאטיש כלשהו לסולנים קלידנים...) 4. Blur - להקה מצויינת!! תמיד אהבתי אותם ותמיד אוהב! אני אוהבת במיוחד את ההומור החולני בקליפים שלהם! אני פשוט לא יכולה לקבל ממנו מספיק!
5. ואחרונים חביבים - Nirvana - מוזיקה מושלמת מכל הבחינות! השירים שלהם תמיד מתרוצצים לי בראש ואני וחברים שלי תמיד שרים את לית'יום (בזיוף לא נורמאלי, כמובן) כשאנחנו שיכורים... ^_^

למעלה