ואני ואכפת לי, בגלל זה אני רוצה 22
S smady by New member 15/8/05 #25 נו! אז תבואו ביחד למפגש!! ואז נרד עליכם קצת ואז תלכו לעשות דברים אחרים! אני חייבת לראות אותך נועית!!
פ פונצית גירל האמיתית New member 15/8/05 #27 גם אני חייבת לראות אותך!!! ../images/Emo7.gif לא יודעת.. אני אדבר עם כפיר..
S smady by New member 15/8/05 #33 טווב אנשימים המפגש של הקומונה הוא ב-22. זאת אומרת שאני יכולה לבוא למפגש ב-22 אלב לא בשום יום אחר (יש עבודה וכאלה, לא יכולה לצאת פעמיים... ) אני מתחננת בפניכם!! בוא נעשה מפגש ב-22!!!
טווב אנשימים המפגש של הקומונה הוא ב-22. זאת אומרת שאני יכולה לבוא למפגש ב-22 אלב לא בשום יום אחר (יש עבודה וכאלה, לא יכולה לצאת פעמיים... ) אני מתחננת בפניכם!! בוא נעשה מפגש ב-22!!!
T The legendary DuDe New member 16/8/05 #37 אוקיי, תיקון, אני יכול רק ב21-22-23 באף תאריך אחר אני לא יכול, עדיף לי ב22, כמובן. ו,ו, עזריאלי, אני מעדיף
אוקיי, תיקון, אני יכול רק ב21-22-23 באף תאריך אחר אני לא יכול, עדיף לי ב22, כמובן. ו,ו, עזריאלי, אני מעדיף
V vampire girl 1 New member 17/8/05 #39 אנשים צריך להחליט על תאריך לי לא ממש אכפת באיזה תאריך(לפחות בנתיים אין לי משהו בשבוע הקרוב) ואני רוצה שכמה שיותר אנשים יוכלו לבוא כי ככה לא היהי שווה לעשות כפי שראיתי אז זה יצא ב 21-22
אנשים צריך להחליט על תאריך לי לא ממש אכפת באיזה תאריך(לפחות בנתיים אין לי משהו בשבוע הקרוב) ואני רוצה שכמה שיותר אנשים יוכלו לבוא כי ככה לא היהי שווה לעשות כפי שראיתי אז זה יצא ב 21-22
T TheRedHeaded New member 18/8/05 #40 אני לא אגיע, כהרגלי. אני לא שמעתי מטאל כבר הרבה זמן. למען האמת, אני לא מחבבת מטאל.